Прийшли гроші розірвали договір кошти не прийшли

Доброї ночі мені прийшли кошти 20000 тисяч потім 30000 банк блокує карту обмеження оплата тільки в торговельних точках потім зовсім блокує карту звоню в банк кажуть надати документи гроші прислали с термінала на той момент не було квитанції зараз вона є ну коли подзвонили в банк сказали що можна без підтвердження отримати кошти після розірвання договору я захотіла розірвати договір всі заяви заповнила правильно про розірвання і повернення коштів сказали чекати добу чекала добу кошти не прийшли сказали черга чекаю другу добу пишу кажуть черга кажу що в мене є квитанції про ці поповнення кажуть договір розірваний це остаточне рішення чекати зарахування в районі доби опять чекаю опять коштів не має скажіть що робити щоб вернули кошти йти до нотаріуса і в суд чи що? Була в відділенні сказали звонити на горячу лінію там кажуть чекати добу уже пройшло скільки часу коштів не має всі заяви указані вірно
абанк

Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).

Ваше питання наразі обробляється в банку, і ми чекаємо від Вас уточнення. В обраний для спілкування з Банком месенджер Вам було відправлено повідомлення. Будь ласка, надайте відповідь Банку для розв'язання даного питання.

16 октября 2024, 6:47
Про що відгук?
16 октября 2024, 9:00
Он думает что мгновенно бабки отдадут, а хрен там
16 октября 2024, 10:37
По закону должны в тот же день при наданні платіжної інструкціі банку:) именно по этому сразу лучше составлять иск чтобы они шустрее всё делали)
16 октября 2024, 21:02
По закону должны в тот же день при наданні платіжної інструкціі банку

Закони фантазій диванних юристів не діють в банках
17 октября 2024, 10:19
Закони фантазій диванних юристів не діють в банках

Уж я то хоть законы читаю, а ты фантазируешь и пишешь об этом:) читай закон про платижни системи та переказ коштив в Украине и договор:)
16 октября 2024, 10:36
Перед тем как разрывать договор важно читать отзывы про банк с которым разрываете) тут я бы советовал составить иск на банк за то что незаконно удерживает средства без законных пидстав:)
Как составить иск на банк через электронный суд я расписал у себя в блоге.
16 октября 2024, 11:59
Судист мамкин, сколько ещё решение твоего суда ждать?
17 октября 2024, 10:21
А зачем ты ждёшь ? я чёт не совсем понимаю, всему своё время, в данный момент банк пумб затягивает судовое дело, но это будет не долго, так же за каждый день на банк капает пеня и затягивания это даже на руку получить больше % в итоге.
Підтримка àбанку
Підтримка àбанку
17 октября 2024, 10:05
Добрий день! Наразі Ваше питання вирішене.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / Прийшли гроші розірвали договір кошти не прийшли