Курс валют в абанке
Консультація
Дякую за допомогу.
Співробитник банку все детально роз»яснив. На всі мої питання дав чіткі вібповіді.
Дякую банку за таку увагу до своїх клієнтів.
С задоволенням ставлю 5 зірок.
Помилково перерахувала кошти.
Вопрос по кредиту.
Подяка
Карты и выплаты
Рекомендую это отделение и особенно менеджера Элонy всем, кто ценит профессионализм и человеческий подход.
Сложности с пополнением карты АТБ
Дякуємо за відповідь і за те, що поділилися інформацією.
Хочемо зазначити, що в терміналах City24 доступно два варіанти поповнення. Якщо обрати емблему «àбанк», операція проходить без комісії. Якщо ж натиснути «Поповнення картки будь-якого банку», буде застосована комісія, і її розмір відображається на екрані до підтвердження операції.
Зі свого боку ми передали інформацію нашим партнерам для більш детального розгляду ситуації з NFC та її подальшого вирішення.
Також хочемо поділитися новиною: у магазинах АТБ запускається сервіс поповнення карток готівкою на касі. Мінімальна сума поповнення — 200 грн, максимальна — 5000 грн на добу.
Комісія за поповнення картки «АТБ» — відсутня, для інших карток — 1,5% від суми поповнення.
Поки що послуга доступна лише в окремих магазинах міста Дніпро, але ми вже працюємо над її розширенням. Сподіваємося, що новий сервіс буде для Вас зручним.
Надійно, зрозуміло, легко!
Консультація
Кропітлива робота вночі
Негативний досвід купівлі товару в розстрочкупо карті «вигода»
Розуміємо що додаткове підтвердження операції може спричинити деякі незручності. Ми завжди намагаємось зробити наш сервіс максимально камфорним та зручним для користування. У цьому випадку додаткове підтвердження створено лише для того, щоб зберегти Ваші кошти в безпеці, якщо Ваша картка або Ваш фінансовий номер телефону будуть втрачені (вкрадені).
Проте, питання стосовно зменшення ліміту на послугу кредиту Розстрочка Вигода вже перебуває в роботі фахівців банку та ми зв'яжемось з Вами по вирішенню.
Заблокована картка
Відправляє мені ФОП на картку 24000грн і зразу же пише картка заблокована. Починаю зʼясовувати, начебто на мою картку у 24 році були скарги з шахрайства, а я у перше за це чую.
Я у банк, кажу покажіть мені що то за скарги, кит написав, як з ними вирішити питання кажуть це конфедеційно.
Тобто у банка немає ніяких підтверджень що було якесь шахрайство, ніякого кримінального, виконавчого або взагалі якогось провадження, вони тупо заморозили кошти і кажуть або поверніть кошти невідомо кому, або вони так і будуть заморожені.
Я кажу давайте розривати договір, я не хочу бути клієнтом вашого банку через незрозуміле обслуговування. Мені кажуть що я не можу розірвати через нібито скарги на шахрайські дії, які ми не можемо, або не хочемо вам показувати якесь підтвердження цих дій.
А банк просто краде кошти!!!
Під час відкриття рахунку в Банку, у Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг Ви підтверджуєте ознайомлення та згоду з правилами Банку.
У разі надходження скарг Банк має право тимчасово обмежити користування карткою до завершення перевірки. За результатом розгляду, Клієнту може бути запропоновано повернення коштів заявнику.
Питання знаходиться в роботі. З Вами зв'яжуться наші співробітники для більш детальної консультації щодо Вашого питання.
Банк жахливий
Рішення щодо ліміту кредитування по кожному продукту Банку приймається індивідуально для кожного клієнта з урахуванням багатьох факторів: кредитного навантаження, кредитної історії, рівня доходу, наявності депозитних рахунків тощо.
Ліміт кредитування постійно переглядається та може змінюватися з часом. Також, Ви можете подати заявку в налаштуваннях картки, після якої банк зможе надати відповідь протягом 5 хв. Впевнені, що нам вдасться змінити Вашу думку
Якісна допомога
Дякую
Так як я не мала можливості під'їхати до відділення Абанку
Дуже задоволений обслуговуванням в А-Банку!
Рекомендую! 👍
àбанк — яким дійсно приємно користуватися
Отримати картку — дуже легко. Все робиться через додаток за кілька хвилин, без зайвої бюрократії. Якщо потрібен пластик — можна забрати його в той же день у відділенні. Ніякої мороки, все чітко та зручно.
Сам додаток інтуїтивно зрозумілий, стабільно працює, з приємним інтерфейсом. Оплати, перекази, комуналка — все під рукою. Дуже зручно користуватись як щоденно, так і для серйозніших фінансових операцій.
А-Банк справді перевершив мої очікування. Не думав, що обслуговування може бути таким приємним і швидким. Якщо шукаєте надійний, сучасний і простий у використанні банк — щиро раджу
Ужасное обслуживание и поведение !!
Проще было согласится. На балансе 7тыс+ грн
Сказали заполнить заявку с указанием реквизитов для возврата, который будет до 24 ЧАСОВ. 23 ч 40 минут, а нам начинают в текст.подежке придумывать о резервации на казино, когда дали все подтверждающие документы что все сделанные переводы и пополнения были успешно зачислены. В тел режиме поддержка пожтвпржает отсутствие таковых.
Сейчас мы не можем добиться ответа и каких то объяснений на основании чего они держат личные средства у себя.
Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).
Після аналізу наданих Вами документів Банком прийнято рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з Вами договори та закриті поточні рахунки.
Заявка на перерахування залишків при розірванні відносин зазвичай опрацьовується протягом 24 годин. Регламент розгляду було збільшено через суму яка знаходиться в резерві. Резерв — це сума, заблокована під час операції, але ще не списана. Процес включає два етапи: резервування та остаточне списання. Це стандартна процедура міжнародної платіжної системи. Запевняємо Вас, одразу за завершенням процесу кошти буде перераховано. На жаль, пришвидшити дане питання відсутня можливість. Очікуйте, будь ласка. Як тільки питання буде вирішено ми проінформуємо Вас.
Вдячна А- банку за хороше обслуговування! !
Нещодавно я звернувся до банку для отримання консультації і Дмитро був надзвичайно професійним, ввічливим та уважним. Він детально пояснив усі нюанси, відповів на всі мої запитання.
Це була дуже якісна консультація!
Мені було дуже комфортно спілкуватися з ним, адже він створив атмосферу відкритості та довіри. Завдяки його допомозі я зуміла визначити, що найкраще підходить для моїх потреб.
Я безумовно рекомендую А-Банк усім, хто шукає високоякісний сервіс і професійний підхід. Дмитро — справжній спеціаліст, і я з радістю повернуся за новими консультаціями!
Дякую, А-Банк і Дмитру, за чудовий досвід!
Якщо виникатимуть питання — звертайтесь, завжди раді допомогти💚
Мій улюблений банк