Курс валют в абанке
| EUR | 49.2 | 50 |
| USD | 42 | 42.6 |
В А-Банке самый выгодный SWIFT
По отзывам на профильных форумах нашел, что в А-Банке самые выгодные тарифы на SWIFT.
Да, действительно, $20 за отправку любой суммы.
Т.е. на отправке $110000 (е-лимит) я экономлю несколько сотен долларов (по сравнению с большинством банков, например, с Приватом или Альфой).
Процесс, правда не такой удобный, как в Привате (там все можно сделать онлайн, здесь же нужно идти в отделение).
Занимает процесс 2 рабочих дня. Но сотрудники всячески настроены на решение задач клиента, такое отношение тоже приятно удивило (читал отзывы о том, как отправляется SWIFT через Укрсиб — это страх и ужас в плане бюрократии).
В общем, господа, инвесторы, всячески рекомендую отправлять SWIFT через А-Банк :)
Заодно попробовал и другие сервисы банка. Пока доволен.
Признаюсь честно — ожидал худшего, т.к банк небольшой, а несколько контактов с небольшими банками типа Сич, Пивденный, Кредит-Днепр меня навели на мысль, что с мелкими банками лучше дел не иметь.
Но тут вроде все норм пока :)
Да, кстати. Еще приятно удивила поддержка через чат. Ребята на высоте. Лучше, чем в Привате или Альфе. Отвечают быстро, по теме и без лишней бюрократии.
Благодарим Вас за то, что нашли время оставить отзыв о нашем Банке и про наших сотрудников! Мы очень рады Вашему обслуживанию в нашем Банке и ценим Ваш выбор. Сделаем все возможное, чтобы Ваше впечатление подтверждалось при использовании каждого продукта. Мы стараемся становиться еще лучше, и Ваши отзывы мотивируют нас.:)
Навязчивый сервис
Открывая карту, бесцеремонно брали мой личный моб.тел — устанавливали приложение, удаляли и опять устанавливали))) удивительные сотрудники
А - БАНК М.СМІЛА
Ужас
Отличный банк
Надеюсь, что так будет всегда.
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Предыдущий отзыв - как с языка сняли. Тоже насильно вводят в базу данных.
Ужас, я в шоке. Я думал отморозки только в МФО работают…
И все же, как можно было В БАНКЕ совершенно не похожему человеку выдать карту, а потом кеш?? Тут явно кто-то в доле.
Фу.
насильно заставляют стать клиентом банка
Возврат средств
А-Банк очень подвел
Не пользуйтесь А-Банком подведет в самый неподходящий момент.!!!
Полностью прекращаю все отношения с этим банком.
Не жили богато, не .... И начинать)
Сліпо і не об'єктивно і тупо!
Кредитные каникулы
Сняли комиссию о которой не было изначально написано
Скриншот имеется.
Чтобы у нас была возможность проверить всю информацию ответьте нам, пожалуйста, в личном сообщении.
Недобанк Абанк
Одни только негативные эмоции и негодование этим банком. Фу, и ещё раз фу!!!
Понимаем, что возникла неприятная ситуация, чтобы у нас была возможность детально разобраться в вопросе, ответьте нам, пожалуйста, в личном сообщении.
Пользователь предоставил доказательств по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Негатив о работе отделения банка
Документы приняты, сказали через 3 дня мы позвоним или прийдет сообщение. На 3 день прихожу, начальника нет. Рядом сотрудник говорит ваши документы в обработке. Странно… Что обрабатывать? В других банках такие вопросы решаются в течении дня. На 4 день снова прихожу в банк, сидит начальник начинаю с ним общаться и он в хамской форме отвечает «чего сюда пришли, я же сказал позвоню».
Задала вопрос, хочу увидеть наличие процентов на его карточке и движение. Отказали. Мысли наводят меня, что происходит мошенничество. Завтра буду вызывать полицию в отделение.
Замечательно
Самый ужасный и мутный банк
Кредит в А банке
Шахрайство або погана пам’ять…
Нещодавно, десь в середені червня цього року зателефонував мені невідомий номер. Особа чоловічої статі представилась співробітником «Акцент-Банку» (А-Банк), без зазначення свого ім’я та прізвища, і тут почалось…. В грубій і вкрай неввічливій формі ця людина повідомила, що в мене наявна заборгованість перед банком «А-Банк» за якимось кредитним договором в розмірі близько 63 000,00 гривень, при чому а ні номер а ні дату договору мені не повідомили. Проте, не забула ця особа сказати головне – що у випадку, якщо я негайно не сплачу озвучений борг, буду мати неприємності у вигляді арешту свого майна та інших наслідків цього процесу.
Я не витримала такого зухвалого натиску, перебуваючи у стані шоку, кинула слухавку. Після, вказана особа намагалась ще декілька разів до мене додзвонитись, проте я вже не відповідала.
Прийшовши до тями, цього ж дня я відправилась до найближчого відділення «А-Банк», що в місті Києві, а саме до відділення № 102. Підійшовши до менеджера, я коротко розповіла про отриманий дзвінок і попросила прояснити дану незрозумілу для мене ситуацію. Також повідомила, що жодних кредитів в
«А-Банк» не оформлювала, карткових рахунків не відкривала і взагалі, ніколи не перебувала в ділових відносинах з «А-Банк». Менеджери у відділенні виявились ввічливішими ніж невідомий чоловік, якій мені дзвонив. Попросили мій паспорт та код і сказали зачекати.
Через декілька хвилин менеджер повідомив мені, що в їх системі дійсно міститься інформація про наявний в мене перед «А-Банк» борг за якоюсь угодою від 2015 року. Більше того, в роздруківці, яку мені надав співробітник банку містилась інформація про вказану угоду, датовану 2015 роком, розмір заборгованості – 58 683,89 грн. та ще й про незрозумілі судові витрати в розмірі 4 247,92 грн.
Моєму здивуванню не було меж. Кілька хвилин шоку і я знову продовжила… На моє прохання надати копію угоди або хоч ознайомити мене з природою незрозумілого боргу відповіді я не отримала. Проте щодо вказаних судових витрат, менеджер повідомив, що є навіть судове рішення з цього приводу. Попросила повідомити номер цього рішення. І знову…. інформація в менеджера відсутня. Взагалі нічого не розуміючи, я запитала, що мені з цим робити і як діяти, оскільки ніякого боргу не було і бути не може.
Менеджер навіть не здивувався цій ситуації, навпаки, підбадьорився, попросив зачекати ще декілька хвилин. Незабаром запропонував мені оформити реструктуризацію «неіснуючого» боргу. А ще через декілька хвилин повідомив, що має гарну новину. На його запит до головного управління «А-Банк» щодо умов такої реструктуризації, мені дозволяють сплатити лише близько 10 000,00 гривень і все. Уявляєте, тобто банк хвилин десь за десять погодився реструктуризувати мій «борг» з озвучених 63 000,00 гривень (приблизно) аж до 10 000,00 гривень. Фантастика правда? Не банк а просто якась благодійна організація.
Знаходячись в шоковому та наляканому стані, не маючи необхідних юридичних чи економічних спеціальних знань, я знову запитала менеджера – що я маю робити щоб вирішити цю ситуацію. На що отримала відповідь, що необхідно укласти договір реструктуризації з «А-Банк» та оплатити авансовий внесок близько 3 782,00 гривень в касі. Я, нажаль, погодилась. Поки співробітники готували пакет документів, я сплатила 3 782,00 грн. в касу і…. мені кажуть що «злетіла» програма і договір наразі підписати не вдасться, приходьте мовляв завтра. Після оплати незрозумілого авансового внеску в касі мені дали квитанцію з призначенням платежу: «Авансовий внесок за договором реструктуризації» і все, ні тобі номера ні дати договору. І я пішла з відділення…
Наступного дня я написала заяву до банку про повернення помилково сплачених коштів та заяву щодо надання копій документів, на підтвердження моєї нібито заборгованості перед «А-Банк», також з проханням вказати у відповіді номер судового рішення, за яким мені нарахували судові витрати.
Відступаючи від теми, зверніть увагу на розмір судових витрат – 4 247,92 грн., які були вказані в довідці виданій банком та на суму основного «боргу» — 58 683,89 грн. Враховуючи, що розмір судових витрат 1,5% від суми позову не важко порахувати на яку суму мав би бути позов. І знову нестиковка…
Дякую всім, хто дочитав мою статтю до кінця. Будьте пильними та обережними, особливо у відносинах з «А-Банк». Сподіваюсь, що дана стаття зумовить певну реакцію співробітників Порталу «Мінфін».
З повагою, Ірина.
Хамство и некомпетентность