Курс валют в абанке
Отлично
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Задоволена роботоюАбанкКомпитентни працивники
Брехливі шахраї
Оформив.
В кредитному ліміті відмовили.
На етапі оформлення виникла словесна перепалка з працівниками і одразу відмовився від оформлення.
Карту не отримував, ніколи не був їхнім клієнтом.
І оп, за 2 тижні в УБКІ випливає що в мене є відкритий кредит на 5000грн в цій шарашці.
Гаряча лінія їхня підтвердила що так, є відкрита кредитна карта на 5000грн.
Але я її не відкривав.
Після того як пішов писати заяви до поліції карта зникла.
Жодного продукту не оформлено.
А в УБКІ кредит є.
Гаряча лінія дуже хамовита і брехлива.
Дякуємо за прийнятий від нас дзвінок. Ми детально перевірили інформацію по Вашому питанню. Вами була оформлена картка в А-Банк, кредитний ліміт розраховується після оформлення картки, розрахування ліміту може тривати деякий час.Банк передає інформацію в УБКІ відразу після оформлення рахунку.
хороший банк
Я довольна сотрудничеством с А-банком
к банкам немного стало меняться в лучшую сторону. Мне было приятно общаться с компетентным, доброжелательным сотрудником банка. Хочу выразить слова благодарности за человеческое отношение к людям. Спасибо большое.Побольше таких людей.
Отзыв очень негативный
Проблема с картой
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Відмінно!
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Надійний Банк
Списали комиссию за использование личных средств карта не кредитная!
Рассмотрели Ваше обращение.
Комиссия списана корректно, согласно тарифу за перевод с карты (р2р) через сторонний сервис — 1% в счет личных средств.
Обращаем внимание, что о комиссии на данном ресурсе мы Вам дополнительно сообщили в предыдущем обращении.
Несмотря на корректность оплаты комиссии, Банк несколько раз шел Вам на встречу и комиссия была возвращена на карту.
В текущей ситуации, оплата расценивается как р2р перевод, комиссия списана корректно.
Напоминаем, что р2р платежи в АБанк24 с личных средств без комиссии.
Уровень обслуживания
Приносим извинения за сложившеюся ситуация, действительно возникли недопонимания, сделаем все возможное, чтобы подобных ситуаций не возникало.
Наш Банк не работает с банкнотами инкассо, а согласно сообщению НБУ № Э.AB.0.0.0.0/1-33604 от 03.09.2018 «Про обмін зношених та пошкоджених банкнот іноземної валюти», решение об обмене валюты принимает Кассир. Надеемся, что данная ситуация не повлияет на Ваше дальнейшее обслуживание. Приносим извинения за неудобства в данной ситуации.
Ужасный банк с отвратительным обслуживание и не компетентными сотрудниками, ошибка на ошибке!
А я потом имею кучу проблем.
Банк на все 100% для пенсионеров!
Не рекомендую!
Благодарим Вас за отзыв, к сожалению не удалось к Вам дозвониться. Приносим извинения, действительно на момент Вашего обращение в кассу для получения депозита возникли временные трудности. Касательно платежа, данный вопрос находиться на контроле, Ваш вопрос будет решен в кратчайшие сроки.
Жах
Я відмовляюсь оплачувати відсотки які були нараховані через некомпетентність працівників А-Банк та криву програму, що відбирає реквізити разом з блокуванням карти. Я досі чекаю суду, але сьогодні тьотя сказала що продають мою справу колекторам і хтось приїде і буде забирати моє майно і сказала, щоб я відкладав гроші) тож суду я мабуть не дочекаюсь, а колекторів боятись то смішно бо мене боронить закон чесне ім'я та два добермани. А можу ж повернути те що брав і кажу, шо розумію і їх дам на 700−1000грн більше, але їм так не добре. Ну і нехай.
Ми ніколи не відмовляємо в надані реквізитів для погашення картки в випадку її блокування. Будемо раді детально розглянути Ваше питання та допомогти, надайте, будь ласка, відповідь в особистому повідомлені.
Увага, будьте обережні зі своїми персональними даними!!!
Недавно, з метою стати клієнтом, я звертався у відділення А- Банку, але мені було відмолено у можливості стати клієнтом цього банку, без надання можливості працівникам банку власноручно зробити ЧИСТІ СКАН-КОПІЇ з оригіналів моїх документів і без жодних адекватних пояснень. На мої пропозиції, з метою захисту моїх власних інтересів, надати їм, або паперові копії документів ПОГАШЕНІ власноручним підписом і датою, або самостійно зроблені ПОГАШЕНІ відповідними ВОДЯНИМИ ЗНАКАМИ їх скан-копії, я отримав відмову. На мої аргументи, що в інших фінансових та владних установах такі способи ідентифікації особи приймаються, я отримав відповідь, що це вказівка керівництва цих банків.
На моє переконання такі дії працівників банку мають всі ознаки ШАХРАЙСЬКИХ дій з метою заволодіння персональними даними громадян України і їх акумулювання.
Прошу представників банку пояснити цю ситуацію.
Для Вашої зручності, в разі відмови надання оригіналів документів, Ви можете пройти ідентифікацію за допомогою додатку «Дія», в такому випадку Банку не потрібно буде отримувати від Вас документи шляхом сканування, а Ви зможете швидко і зручно завершити відкриття рахунку за допомогою підтвердження на смартфоні. Нам шкода, що у Вас склалася така думка. Наш Банк завжди готовий до співпраці з Вами на основі відповідності взаємних дій законодавству України.
Кидает на предоплату людей
Обменный пункт в А-Банке
Понимаем Ваше желание проводить покупку валюты номиналом до 50, однако в кассах, к сожалению, нет мелких купюр, так как Банк не заказывает валюту данного номинала. Касательно проверки банкнот валюты, действительно данная операция является платной. Хотели бы отметить, что Вы можете проводить обмен валю в нашем приложении АБанк24, обмен валют можно совершать на любую сумму. Надеемся эта ситуация не повлияет на дальнейшее сотрудничество.
А Банк
Виктория Анатольевна
Благодарим Вас за отзыв и высокую оценку. Нам очень приятно получать отзывы о наших сотрудниках. Сделаем все, чтобы Вы и дальше получали только положительные эмоции. 🍏😊
Кредит бестрые наличные
Регламент закрытия кредита «Швидка готівка» уже изменен, договор закрывается автоматически в течение одного дня. Банк не насчитывает дополнительных процентов и комиссий после погашения кредита. Также Вы всегда можете отследить статус кредита в нашем приложении АБанк24. Мы надеемся, что эта ситуация не повлияет на наше дальнейшее сотрудничества.
Бесконечная благодарность
лию не знаю).Спасибо за отношение к клиентам и понимание! Процветания и развития А-банку!