На виплат та акції від забудовників наприкінці липня. Що обрати

Забудовники використовують різні трюки, аби привернути увагу клієнтів. Наприкінці липня на ринку нова тенденція — компанії підносять програми на виплат як акційну пропозицію.

«Газова справа»: НАБУ завершило розслідування стосовно Онищенко

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) завершили досудове розслідування стосовно народного депутата України Олександра Онищенко.

МВФ: Україна зняла одну з перешкод на шляху до нового траншу

Міжнародний валютний фонд схвалив оновлений план України щодо створення Антикорупційного суду, знявши таким чином одну із перепон на шляху до отримання Києвом наступного траншу у 2 млрд доларів.

Яку квартиру вибрати в новобудові для здачі в оренду

Придбати і здавати квартиру в оренду — реальна можливість отримання стабільного додаткового доходу. В середньому здача квартири в оренду приносить 7-15% річних. А якщо квартира розташована в перспективному районі Києва, то цілком можна розраховувати на зростання ціни, що принесе додаткову прибутковість.

Ліквідатор «Дельта Банку»: Банкрутства «Дельти» можна було уникнути

Історія банкрутства «Дельта Банку» майже перетворилася на легенду. Системний банк, четвертий за розміром активів у країні, «луснув», заборгувавши кредиторам 54 млрд грн. Це стало найбільшим банкрутством банку за всю історію незалежної України.

Уряд залишив незмінними ціни на газ до вересня

Кабмін залишив незмінними ціни на природний газ для населення до 1 вересня 2018 року. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду 26 липня.

ЗМІ назвали співробітників «Нафтогазу», які отримали скандальні премії

Голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв та комерційний директор компанії Юрій Вітренко отримали близько 70% від загальної суми премій за перемогу у Стокгольмському арбітражі.

У Раді хочуть збільшити штрафи за водіння в нетверезому вигляді

У Верховній Раді зареєстрували законопроект про збільшення до 40 тисяч гривень штрафу за водіння в нетверезому вигляді водіїв, яких позбавили водійських посвідчень. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

З початку року українці вивели за кордон 17,5 мільйона доларівЗ початку 2018 року було виведено 17,5 мільйона доларів за кордон по е-ліцензіям. У 1-му кварталі цього року була виведено 6,5 мільйона доларів за кордон по е-ліцензіям.

Середні ставки за депозитами. Зростання символічне

Середні ставки за депозитами в гривні трохи зросли. Найщедріші пропозиції вкладникам за останні два тижні зробили Банк Глобус, ВТБ і Ідея Банк.

Команда monobank запустила нову версію мобільного банку

Команда monobank оголосила про запуск нової версії мобільного банку.Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив співзасновник банку Дмитро Дубілет.

НБУ застеріг: Royal Standard не має ліцензії та діє незаконно

Компанія Royal Standard (ТОВ «Роялстендард»), яка пропонує розмістити в себе «депозити» на неринкових умовах – під 24-33% річних у гривнях та 18-22% річних у USD – не має жодної ліцензії НБУ.

НБУ по-новому розраховуватиме курс гривні до долара

Нацбанк України переглянув методику розрахунку офіційного курсу гривні до долара США, осучаснив джерела даних, що використовуються для його розрахунку та наблизив час його оприлюднення.

Збираємося у відпустку. Як не потрапити на вудку шахраїв

Сезон відпусток у розпалі. Мандрівники пакують валізи, бронюють авіаквитки, замовляють тури. Стан піднесений і розслаблений. Цим користуються шахраї — не покладаючи рук вони продають неіснуючі тури, путівки, квитки і житло.

Україна підписала конвенцію MLI про уникнення подвійного оподаткування

23 липня міністр фінансів Оксана Маркарова підписала багатосторонню конвенцію, яка є важливим кроком для протидії розмиванню бази оподаткування та виведення прибутку з-під оподаткування.