Жахливо

Андрій2026-08-19 12:36:52
Хочу застерегти всіх від купівлі поліса медичного страхування (ДМС) у компанії VUSO. Лікарі-координатори цієї компанії роблять усе можливе, щоб не погоджувати призначення лікарів, відверто маніпулюючи медичними фактами задля економії коштів.Ситуація наступна: звернувся до кардіолога зі скаргами на високий тиск. Для пошуку причини гіпертензії (диференціальної діагностики) кардіолог призначив УЗД нирок. Відповідь координатора VUSO: «УЗД вам виписали просто для профілактики, відмова». Коли аргумент про профілактику не спрацював, бо дослідження призначено спеціалістом через симптоми, компанія змінила версію: «Гіпертензія — це хронічне захворювання, тому відмова».На слова, що мова йде не про лікування, а про діагностику, реакції ніякої. Далі ще абсурдніше. Записався до уролога, який також підтвердив необхідність УЗД нирок. Відповідь: «У вас хронічне захворювання нирок, тому УЗД не погодимо».Тобто дрібні кісти дворічної давності, які взагалі не є причиною поточного звернення і не впливають на тиск, стали для VUSO приводом відмовити в обстеженні гострого стану (кризів тиску). Координатор буквально каже: «Лікуйтеся у сімейного».Це повна зневага до клієнта та некомпетентність асистансу. Страхова просто чіпляється за будь-яке слово в анамнезі, щоб виставити виключення і позбавити человеку медичної допомоги, за яку сплачено гроші. Категорично не рекомендую медичне страхування від VUSO!
Вусо
19 августа 2026, 15:34
Доброго дня, пане Андрію! 👋
Мене звати Анастасія, я менеджер клієнтського сервісу страхової компанії VUSO.
Нам дуже прикро, що ви зіштовхнулися з такою ситуацією.
Будь ласка, повідомте номер договору або залиште номер телефону, щоб ми могли знайти вашу справу та детально розібратися в ситуації ℹ️

Комментарии к отзыву - 2

АндрійАндрій2026-08-19 15:50:49
Скинув телефон в особисті
СК VUSOСК VUSO2026-09-03 12:53:35
Пане Андрію, дякуємо за очікування! 🤝 Ми завершили перевірку вашого звернення. Ми прослухали всі розмови щодо вашого випадку та підтверджуємо: інформацію щодо підстав відмови наші координатори озвучили некоректно та суперечливо. Це наша помилка, і ми щиро перепрошуємо за ситуацію та незручності, яких вона вам завдала. УЗД нирок уже організовано та повністю покрито страховою програмою. Також ми передали інформацію команді асистансу та додатково пропрацювали цей випадок, щоб надалі уникати подібних ситуацій і суперечливих пояснень для клієнтів. Дякуємо, що звернули нашу увагу на цю ситуацію — це допомагає нам бачити, що саме потрібно покращувати в нашому сервісі. Якщо у вас залишаться додаткові запитання, будемо раді допомогти. Ще раз перепрошуємо та бажаємо вам міцного здоров’я й швидкого одужання!
Отзыв успешно отредактирован