Отзывы о компании — 337

conocenkoF2026-05-28 06:29:36
Брав КАСКО в PZU Україна через хороші відгуки знайомих. Коли потрапив у невелике ДТП, думав, що буде складно, але все пройшло більш-менш нормально. Менеджер пояснив, що робити, машину направили на СТО. Єдине що, погодження ремонту зайняло кілька днів.
Ulik992026-05-18 21:47:15
Купувала медичний поліс для тривалої подорожі Європою. Через тиждень перебування закордоном захворіла і подзвонила на гарячу лінію пзу щоб мене проконсультували куди звернутись за допомогою, на що тупа співробітниця пзу послухав мої симптоми повідомила, що воно думає, що я захворіла ще вдома (!) і поїхала з тим за кордон (і мабуть тиждень ходила хвора перш ніж звернутись за допомогою?!) і вони (пзу) не покриють візит до лікаря. Клас да? в решті решт я сама знайшла лікарню і сама заплатила за консультацію. Це був ковід. До цього випадку я в пзу багато років страхувала свої автомобілі по КАСКО та ОСАГО, а після цього випадку страхую авто в більш адекватній компанії. Тупа жадібність пзу вартує вам постійних клієнтів. Нікому не раджу цю контору ***. Пзу — бажаю вам банкрутства
Stanislav2026-05-15 09:40:32
Мав справу з ПрАТ «СК «ПЗУ УКРАЇНА, написав їм на емейл про те що зелена карта раніше діяла в Туреччині, але на даний момент мусив купувати додаткову місцеву страховку за 82 евро. На що мені дали відповідь: Страховик не уповноважений вирішувати питання пов’язані з діями митних чи прикордонних органів інших держав та не може впливати на їхні рішення. Тобто маючи Зелену Картку від PZU її власник може купувати місцеву страховку на вимогу прикордонників і ніхто не може вплинути на це. Зазначу, що зі мною їхав автомобіль на польській реєстрації, який мав польську зелену Картку і він нічого не купував!
kasshtan22026-05-01 19:27:48
В червні 2025 року купували страховку цієї компанії, під час отруєння дитини затягували з відповідями, вводили в оману та не діяли згідно власного полісу.
В березні 2026 року знову така ж сама ситуація, плюс в додачу ще затягують виплати. Ніколи не звʼязуйтесь з цією компанією.
Ruslannna2026-04-10 18:23:55
Купила автоцивілку в PZU онлайн за 10 хвилин. Все просто, без зайвих питань. Ціна нормальна, поліс прийшов на пошту. Поки що все ок.
Дарья2026-04-01 14:25:03
31 грудня 2025р стався страховий випадок з автомобілем. Страхова справа 67180. Три місяці мені відповідали, що питання щодо виплат вирішують протягом 60 робочих днів. 26.03.2026 р виявилося, що вони не зібрали ще повний пакет документів, але це з'ясувалося тільки після мого чергового дзвінка. Заяву я підписала і відправила. В чат боті 27.03.2025 було повідомлено, що виплата відшкодування буде впродовж 3 робочих днів.
Сьогодні 1.04.2025 жодної виплати немає. На інформаційній лінії повідомили, що справа на погодженні у керівника, і коли буде здійснене відшкодування НЕВІДОМО. Цитую співробітника інформаційної лінії «в компанії є 60 робочих днів на виплату відшкодування починаючи з 27.03.2026 р» Тобто на відшкодування збитків в них загалом виділено 120 днів як мінімум… дуже класно придумали.
Це був останній раз коли я купую автоцивілку в цій компанії.
GrinKoO2026-03-26 17:55:13
Взяла медичне страхування для себе. Обіцяли багато клінік і покриття. Але коли звернулася, то виявилося, що частина лікувань не покривається, про що не казали чітко під час продажу. Довелося доплачувати.
Tetiana0032026-03-17 21:13:46
Страхова компанія ПЗУ Україна відверто занижує виплати та ігнорує звернення клієнтів.

По справі №68827:
— реальна вартість ремонту (офіційний дилер Fiat) — 65 870 грн
— виплата страхової — 40 769 грн

Різниця більше 25 000 грн без будь-якого обґрунтування.

На запит щодо пояснення:
— не відповіли по жодному пункту
— надіслали шаблонну відповідь з копіюванням законодавства

Окремо:
— в листі вказано компенсацію евакуатора 3 250 грн
— фактично ці кошти не виплачені

Пошкодження АКПП (помилки після ДТП, авто не на ходу, евакуатор) повністю проігноровані без проведення експертизи.

Також страхова маніпулює процедурою:
заява на виплату на рахунок була підписана на початку, коли авто ще навіть не було на СТО — фактично клієнт не мав можливості обрати ремонт через СТО.

Компанія свідомо затягує розгляд і не надає відповідей по суті.

Готується скарга до НБУ.
Не рекомендую.
Karkason2026-02-23 13:38:39
Користувався сайтом для оформлення страховки онлайн. Інтерфейс доволі зрозумілий, процес купівлі поліса займає мінімум часу — все приходить на пошту майже миттєво. Зручно, що не треба їхати в офіс. Загалом сервіс працює стабільно, хоча хотілося б трохи більше деталей щодо алгоритму дій при настанні страхового випадку безпосередньо в особистому кабінеті
RoksolanaMFU2026-02-04 04:12:06
Дякую PZU. На гарячій лінії швидко зареєстрували зверення. Приємно, що передзвонили вдруге, запитали чи потрібна допомога і уточнееня, допомогли відстояти мої інтереси.
ВІдшкодування виплатили швидко впродовж 13 днів.
зповагою Клієнтка Людмила Зварич