Перезапуск скама
Це швидше за все та сама EXMO яка 4 роки назад вкрала кошти в усіх користувачів, злила паролі в даркнет через що паролі від інших акаунтів які були на цій біржі підбирались до всього чого можна. Мені всі кошти вивели в excode, підтримка розводила руками. Потім ввели платне обслуговування і брили комісію 10$ за неактивність. Верефікацію заставили пройти наново, вимагаючи такі документи які самий бюрократичний банк в Україні не вимагає. Дану біржу через негативні відгуки видалили з Bestchange а потім з форуму Bitcoin. Я вважаю що старожили знають все те що відбувалось. Якщо ви ввели на цій біржі пароль який у вас є в інших сервісах то терміново змініть. Адміністрації Мінфін раджу внести цю біржу в скам поки не зіпсували свою репутацію
5 января 2024, 2:17
Чого ж так жостко? я на ній майже з початку булрану 17го, ви трохи некоректно подаєте інфу. 4 роки назад був взлом біржі, з яким вони справились і ніякі кошти користувачів не постраждали, просто тоді в нас не працював вивід коштів і ми чекали поки залатають всі дири, десь днів 15-20. І зливів не було, то все побрехушки, фейкові лоти в даркнеті. Тим більше з 2фа нічого вивести в тебе не зможуть)) та і комісія була 5$, а не 10) кому повезло - комісію повернули коли одумались. а про бестчендж ексмо також писала в чатах років 5 назад, коли там тупо заливали їх однотипними купленими відгуками, тому адміни і видалили по проханню комʼюніті. звичайна біржа зі своїми приколами, але коли пишете такий відгук, хоча б перевіряйте інфу)
2 декабря 2024, 5:43
За вашою логікою ситуація, коли біржа придумує якусь комісію за неактивність, щоб по суті просто вкрасти гроші в частини користувачів, а потім повертає їх "кому повезло", а не всім - є нормальною? 🤣 звичайні скамери, яким не можна довіряти свої гроші, бо хтозна, що вони придумають в наступний раз
Комментарии к отзыву - 1