Минфин - Курсы валют Украины

Отзывы о EXMO — 20

Чтобы написать отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
zodipe

2 января 2024, 5:09

Це швидше за все та сама EXMO яка 4 роки назад вкрала кошти в усіх користувачів, злила паролі в даркнет через що паролі від інших акаунтів які були на цій біржі підбирались до всього чого можна. Мені всі кошти вивели в excode, підтримка розводила руками. Потім ввели платне обслуговування і брили комісію 10$ за неактивність. Верефікацію заставили пройти наново, вимагаючи такі документи які самий бюрократичний банк в Україні не вимагає. Дану біржу через негативні відгуки видалили з Bestchange а потім з форуму Bitcoin. Я вважаю що старожили знають все те що відбувалось. Якщо ви ввели на цій біржі пароль який у вас є в інших сервісах то терміново змініть. Адміністрації Мінфін раджу внести цю біржу в скам поки не зіпсували свою репутацію

DashaPokotulo87

22 декабря 2023, 6:11

Зручна підтримка клієнтів допомагає з вирішенням невеликих проблем. Ця платформа видається мені розумним вибором для тих, хто шукає збалансований підхід та різноманітність активів.

telepuzik

22 ноября 2023, 10:13

Коли шукав біржу, перечитав дофіга відгуків, усюди писали що ця платформа для новачків. Але якщо чесно, я взагалі не зміг нормально розібратися. Тож, можливо повернусь сюди, коли навчусь на більш інтуїтивно зрозумілих біржах

mountainSheep

18 ноября 2023, 12:10

Саме тут я вчився торгувати, для новачків саме те що треба, зараз переключився на іншу біржу, з більшою кількістю валют, але завдяки тому, що тут немає комісій за неактивні аккаунти, лишив верифікований аккаунт і періодично торгую на ЕХМО

smurf

26 октября 2023, 9:15

На цій біржі підтримка некомпетентна. Дочекатись відповіді, а тим більше коректної, то як пройти квест. Як на мене, Бінанс набагато зручніший, хоча останнім часом і там є свої нюанси, але принаймні підтримка там набагато краща.

nalisa8892

25 октября 2023, 10:12

Біржа абсолютно не виправдала очікувань. Комісії занадто високі

auavlqdc

21 сентября 2023, 10:13

звісно, торгувати на біржі коли ти в УКраїні та ще задачка, а платформа її взагалі ніяк не спрощує. пару разів вона висла, і мій баланс взагалі не відображався. занадто нервово тут, одним словом

zhrzodbx

12 сентября 2023, 9:46

Вибір інструментів для інвестування дещо обмежений. Я хотів би бачити більше різноманітності, щоб мати можливість диверсифікувати свій портфель більш ефективно.

ciharpji

26 августа 2023, 4:43

Вносила кошти на біржу, з якогось дива EXMO заморозив мої гроші і на рахунку їх не видно… Зверталась в так звану «службу підтримки», обіцяли багато ефекту ніякого, пройшло 10 днів, коштів на рахунку так і не видно… Треба звідси тікати…

qizpsxo

22 августа 2023, 11:47

Дуже погано, що немає ніяких навчальних програм, розбиратись самому новачку буде важко, а ще і нема куди подзвонити, щоб проконсультували. Роблю висновок, EXMO лише для досвідчених.