Необходимо принимать меры
Неделю пытаюсь забрать депозит
Не повертають депозит уже більше 18 днів
30.01.2014 року між мною, Калачнюк Володимиром Миколайовичем з однієї сторони та Публічним акціонерним товариством «Всеукраїнський Акціонерний Банк» було укладено договір банківського вкладу №735010/2014.
01.02.2014 року даний договір було розірвано, однак в порушення чинного законодавства грошовий вклад мені не було повернуто.
Відповідно до ст.526 ЦК України зобов'язання повинні виконуватися належним чином відповідно до умов договору, вимог кодексу, актів законодавства, а при відсутності таких вимог — відповідно до звичаїв ділового обороту або інших вимог, що звичайно ставляться.
Статтею 610 ЦК України передбачено, що порушенням зобов'язання є його невиконання або виконання з порушенням умов визначених змістом зобов'язання (неналежне виконання).
Відповідно до ч.1 ст.612 ЦК України боржник вважається таким, що прострочив, якщо він не приступив до виконання зобов'язання або не виконав його у строк, встановлений договором.
Згідно із частиною першою статті 1058 ЦК України за договором банківського вкладу (депозиту) одна сторона (банк), що прийняла від другої сторони (вкладника) або для неї грошову суму (вклад), що надійшла, зобов'язується виплачувати вкладникові таку суму та проценти на неї або дохід в іншій формі на умовах та в порядку, встановлених договором.
Відповідно до частини п'ятої статті 1061 ЦК України проценти на банківський вклад нараховуються від дня, наступного за днем надходження вкладу у банк, до дня, який передує його поверненню вкладникові або списанню з рахунка вкладника з інших підстав.
В зв’язку із ти, що станом на 18.02.2014 року грошовий вклад за договором банківського вкладу №735010/2014 мені повернутий не був, прошу керівництво банку невідкладно розглянути дане звернення, повернути вкладені кошти.
Маю надію на порозуміння, так як співпрацюю з ПАТ «Всеукраїнського Акціонерного Банку» з 1999 року.
З повагою,
Володимир Калачнюк
Уже не смешно. часть 2
За это время, я так понимаю только благодаря человеческим качествам управляющей, мне удалось снять часть денег. Гораздо большую до сих пор вынужден выбивать. О каком нормальном банке тут можно говорить, если имея деньги на своем счету вынужден перезанимать в убыток себе.
Завтра собираюсь жаловаться в нацбанк и готовить бумаги в суд.
10 дней не возвращают депозит
Не паникуйте без причины!
Так что не паникуйте раньше времени, не создавайте проблем себе и другим!!!
И запомните раз и навсегда — ни один! банк в мире не устоит если все в один момент прибегут забирать свои деньги, ни один!!!
Очень хорошее обслуживание
Проблем не вижу
Банк обманывает клиентов
Нейтралитет
Проценты мне на карту падают регулярно, большую часть дома провожу не в украине и лишний раз в банк бегать время нет, но по онлайн общению с банком нет поводов для беспокойства.
Почему я не клиент банка
Общаюсь с милой девушкой: хочу все условия прописать в договоре.
Она: так не получится…
Я: так а в чем тогда смысл слова «договор», если все условия мне навязываются?
Ответа не было.
Вывод. Люди, не ленитесь прочитать и понять договор до его подписания, а не когда возникнут трудности.
интернет банкинг
У меня 2 счета (гривневый, доллоровый +депозит был открыт через интернет банкинг, все карты привязаны к одному экаунту)
Значит карточек привязанных к этому экаунту я не обнаружил, депозита тоже нет, а есть кредит в размере 8000 тысяч грн., откуда его происхождение не могу с казать.
Позвонил на горячую линию, сказали ждать понедельника, вот дождался, мою учетную запись заблокировали, и тишина, чего ждать от наших банков я уже не знаю, научен горьким опытом… Хотя являюсь клиентом этого банка уже давно, вроде бы проблем не было, а сейчас такое разворачивается, что я уже для себя сделал выводы…
Тем более если бы я в данный момент был заграницей, и остался без денег, банк бы мне предложил выйти на паперть?
Однозначно в будущем отношения буду разрывать, таких «чудес» больше не хочу. Подводят очень сильно…
Хотя служба безопасности работает у них отлично, жалоб никогда не было…
ПРОЦЕНТЫ ВЫПЛАТИЛИ.
Досрочно депозит пока забирать не буду, а там жизнь покажет.Всем удачи!
НЕ ВОЗВРАЩАЮТ ДЕПОЗИТ
Може не все так і страшно?
Обращайтесь на горячую линию в НБУ!!!
валентина васильевна
Меньше паники !