Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Устонова з дивними «партнерами по збору заборгованості»

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
_ Prodo _ 11 июля 2019, 17:49
Був клієнтом цієї установи з 2008-го року. Тоді отримав доларовий кредит та кредитну карту. Все було оформлено до «обвалу Гривні». Кредит був закритий вчасно, картою продовжив користуватись. У 2014 році втратив роботу у звязку з чеговим витком фінансових проблем в країні. Змогу виплачувати по кредитній карті тимчасово було втрачено. Пояснення в телефонному режимі операторам кол-центру результатів не дали, банк автоматично закрив кредитну лінію. Почались телефонні звінки з різних відділів банку без жодних конструктивних пропозицій до виходу з ситуації (реструктуризація боргу, тощо). Мої пропозиції прибрати хоча б штрафні відсотки (при тому, що сума цих відсотків була суттєво нижчою від тіла та загальних відсотків по кредиту, а мені не получилось залучити кошти щоб покрити весь борг) не зустріли розуміння. За декілька місяців зателефонував перший «партнер банку по збору заборгованості» і запропонував розрахунок без штрафних відсотків. Я зразу на це погодився, за декілька днів зібрав кошти та приїхав в банк щоб закрити заборгованість. В присутності спеціаліста банку я зателефонував до «партнера банку», ми поспілкувались і спеціаліст дав інструкції по розрахунку, які були чітко виконані. Повна сума згідно домовленості була сплачена.

Справа наче б то закрита, проте, через певний час в мене знову виникла заборгованість в сумі несплачених штрафних відсотків. Але телефонували вже інші «партнери». Пояснення, що це помилка не давали жодних результатів. Звернення на гарячу лінію завершувалось нічим. На жаль, тоді так складались обставини, що фізично не мав можливості потрапити до відділення банку в місті, де оформлявся кредит, а тепер в цьому не бачу потреби, хоча ситуація триває до сьогодні. ЖОДЕН ФАХІВЕЦЬ ЯКИЙ ТЕЛЕФОНУВАВ МЕНІ ЧИ НА КОГО МЕНЕ ПЕРЕНАПРАВЛЯЛИ НЕ ПРОВІВ БОДАЙ ЕЛЕМЕНТАРНОЇ ПЕРЕВІРКИ ІСТОРІЇ МОЇХ ПЛАТЕЖІВ ТА НЕ РОЗІБРАВСЯ В СПРАВІ ЗА МАЙЖЕ 5 РОКІВ.

За цей період я вислуховував неймовірну кількість погроз та безпідставних звинувачень від «партнерів», які продовжуть телефонувати до тепер і при тому не надають ЖОДНОГО документально підтвердження щодо їхньої співпраці з банком.
Укрсоцбанк
Ответ банка
12 июля 2019, 12:13
Доброго дня, _ Prodo _ Уточнюємо, чому склалась така ситуація. За результатом буде надана відповідь.

Комментарии - 5

+
0
sanch ☺
sanch ☺
11 июля 2019, 20:27
#
Так кому Вы заплатили?
+
0
_ Prodo _
_ Prodo _
12 июля 2019, 11:10
#
Напевно банку оскільки сума боргу стала мінімальною. Банк некоректно провів операцію, або ті ж «партнери» були просто шахраями з подачі того ж банку. Очевидно одне - які «партнери», такий і банк.
+
0
АННА ПРОКОПОВИЧ
Ответ банка
АННА ПРОКОПОВИЧ
16 июля 2019, 10:28
#
Доброго дня, _ Prodo _. На жаль, не вдалося знайти підтвердження, що Ви приймали участь в програмі лояльності щодо спрощення боргу. Можливо, Ви маєте документальне підтвердження - довідку або інший документ. На даний час, інформацію щодо погашення заборгованості Ви можете уточнити в колекторській агенції, яка співпрацює щодо погашення кредиту.
+
0
_ Prodo _
_ Prodo _
17 июля 2019, 17:05
#
В мене є квитанція про погашення повної суми боргу + відсотків. Згідно телефонної розмови, яка відбулась безпосередньо в відділенні банку, цього було достатньо щоб закрити заборгованість. Тобто зрозумів все вірно і ви передали мої персональні дані шахраям?
+
0
_ Prodo _
_ Prodo _
19 июля 2019, 11:33
#
Офіційні докуименти переуступки боргу я отриав тільки зараз і вони датуються 30 Січня 2019 року!!!! Ці дані я ще перевіряю. Шановний представник банку, можете надати інформацію на підставі чого банк передав мої персональні дані третій особі в Січні 2015, яка до того ж надала мені в телефонному режимі неправдиву інформацію?

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Укрсоцбанк 💰 / Отзывы о Укрсоцбанке 📝 / Устонова з дивними «партнерами по збору заборгованості»