Банк став недобанком....

Проблема решена
Gost13
Поповнювала 19.11 картку Укрсоц через банкомат Альфи. Десь через годину перевела гроші з основного рахунку на ощадний. Сьогодні виявилось, що у мене за рахунок овердрафту мінус. А все тому, що грошей наче б то у мене не було, а я їх вже перевела на ощадний. То яким чином я мала зрозуміти, що грошей, які наче є, у мене насправді немає? Ви закрили Укрсоц онлайн, тому це навіть перевірити нереально. А смс про те, що на картку поступили гроші, нічого не означає… Зрощуміло, що вам немає сенсу підтримувати Укрсоц онлайн, тому що банк вже майже не діє, але чому я повинна за це платити?
До того ж, коли перший раз зателефонувала в банк запитати, чому виник мінус, мені сказали, що це прийшли відпускні. Одна сума плюсова, а друга мінусова, що це нікий не овердрафт! Ви жартуєте???
Наступного разу пзателефонувавши отримала адекатну відповідь.
Жах.
Укрсоцбанк
Доброго дня, Gost13. При поповненні через банкомат Альфи кошти фактично можуть поступити на рахунок до 2-х робочих днів. Тому є два варіанти: або телефонувати до Контакт-Центру уточнювати інформацію, або переводити кошти на Ощадний не раніше 2-х робочих днів.
Суму, яка виникла по овердрафту, буде повернена на рахунок.

22 ноября 2018, 16:25
Дуже дякую! Не очікувала, чесно кажучи