Курс валют в Укрэксимбанке
Банкомати цього банку не додають гроші
Шок от процентніх ставок!
Банк-злодий
Нікому не раджу зв’язуватись з цим банком!!!
ужасное обслуживание
Кіровоград (Кропивницький) щодо прийняття на роботу
Вимагають гроші за оформлення на роботу. суцільне кумовоство та безлад. одразу видно відсутність контролю від головного банку за діями керівника. колись був класний банк — зараз всі нормальні та кваліфіковані спеціалісти звідти були вивільнені за різними дурними причинами (запитайте людей, що вивільнились за останні 2 роки), що ще раз акцентує задуматися щодо дій нового керівника.він спіймав зірку.своїми діями давить на існуючих клієнтів банку, оголошує особисті вимоги щодо співпраці для нових.
Жахливо
Я не буду казати, про те, що на весь Кропивницький лише 5 банкоматів.
Принесла мене нелегка до відділення: зайшов як в якійсь генделик скрізь брудно, запах у відділенні ніби каналізаціє б'є фонтаном десь прям в підлогу, але то ще не все…
У відділенні була черга з 6 людей, Карл! І вгадайте скільки дівчат для обслуговування? Правильно — 1! Через 50 хвилин очікування, мене то й вже прийняли.
Обслуговування, ніби я до тітки безоплатно приїхав жити: ні здрастє, ні досвіданія!
Хотів дізнатися по депозитам інфо, але яко то кажуть СВІДЄТЄЛЬ ПУТАВСЯ В ПОКАЗАНІЯХ. 4 рази після моїх запитань змінювалась інфо і відсотки. Коротше понятно, шо нехіба непонятно.
В кінці цієї шиииикарної консультації — мені видали проспект з інфо по депозитам, правда з відбитками ЖИРНИХ ПАЛЬЦІВ! НІБИ ПИРІЖОК ЗАГОРНУЛИ В НЬОГО!
Це просто жесть!!! Не знаю куди дивиться керівник цього банку — але то реальна ср*ка, а не відділення, яке до речі ОДНЕ НА ВСЕ МІСТО!
КЕРІВНИЦТВО, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ВІДДІЛЕНЯ У КРОПИВНИЦЬКОМУ!!!
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Авторизація Дія Укрексімбанк
Дуже вдячний персональному менеджеру
Обслуговування на Чернишевській
Відгук про відділення на Чернишевській
відгук про відділення Укрэксимбанку у Харкові
Укрэксимбанк у Харкові на вулиці Чернишевська, зокрема Чепель Галині і Олександрі Вишняковій, ці спеціалісти завжди кліентоорієнтовані, мають високі професійні навички, добре знають нормативну базу, всі документи стосовно мене, як клієнта банку завжди оперативно розглядають та надасть дуже грамотні фінансові послуги. Ще раз висловлюю подяку Чепель Галині та Вешняковій Олександрі
Дуже дивний замовник
На початку березня зі мной звязалась жінка з цього банка щоб уточнити можливість надання послуг з графічного і UX дизайну для сайту
Домовились, почали працювати, домовились про постоплату. Працювали майже 2 місяці, багато правок, змін концепції, дуже несистемно. Начебто закінчили, попросили оплату, надіслали рахунок, нас попросили змінити суму на більшу (це вже цікаво).
Зробили, надіслали, замовник не відповідає місяць))))))
Нам досвід, працювати з ними не рекомендую, *** якась.
Прийом готівкового долара на рахунок
Видають зелені купюри, 4 купюри з видимими печатками, котрі менші за 200 мм², що згідно постанови НБУ не є признаком зношенності. Також було 3−4 купюри нового зразка.
На вигляд всі купюри хороші, та проходять перевірку рахувальною машинкою банка.
Банк каже що працює згідно постанови НБУ.
Приносиш в касу Укрєксімбанку.
Першим ділом, всі купюри вручну передивляються через ультрафіолет — без перевірки машинкою.
В результаті з 26 купюр, 20 купюр можуть взяти на інкасо під 7%
Без пояснень по кожній купюрі, чому вона не відповідає вимогам НБУ щодо зношенності купюри.
В підсумку прийшлось вернутись в банк де видали, та покласти на рахунок 20 купюр.
Здається що Укрєксімбанк грубо порушує постанову НБУ,
коли вважає що 80% купюр зношені, та приймає тільки купюри нового зразка, та пару купюр старого зразка.
Згідно додатка
Ці ознаки не вважаються зношенністю
1. Локальні потертості (часткова втрата фарби на зображеннях) та/або втрата папером жорсткості.
2. Відбитки штампів/печаток, написи, уключаючи видимі в ультрафіолетових променях, загальна площа яких не перевищує 200 мм²
3. Плями, загальна кількість яких не перевищує трьох штук діаметром до 5 мм кожна.
4. Надриви або надрізи, загальна кількість яких не перевищує трьох штук довжиною до 3 мм кожний.
5. Отвори та проколи, загальна кількість яких не перевищує чотирьох тук діаметром не більше 1 мм кожний.
Оформлення депозиту
Жах
Гарне обслуговування
2 місяці не можу зняти кошти за кордоном з картки Укрексімбанку
Комиссия при покупке валюты для депозита
При этом Укрэксимбанк стартовал с программой приобретения валюты под 3-месячный депозит с курсом 36,9343 грн за доллар и с комиссией в 250 грн, но затем в итоге значительно ухудшил условия, потеряв часть вкладчиков. Очень жаль, потому что банк не имеет от меня претензий к обслуживанию кроме того, что он нетехнологичный. И рекомендовать для покупки валюты и последующего открытия валютных вкладов данный банк не могу.
Не виклнують розпорядження НБУ, не чули про національний роумінг
Ексім
Вважаю це шахрайством банку, розрахованим на неуважних клієнтів — і повідомлення про важливу зміну тарифів серед безлічі рекламних та неважливих повідомлень, і те, що про наявність комісії можна дізнатися лише підраховуючи планований залишок на рахунку, бо вона ніде в документах від банку не фігурує (можливо, з’явиться пізніше в квитанціях). І це в той час, коли інші банки об'єднуються в нац.роумінги для видачі готівки без комісій в часи перебоїв в роботі банкоматів, Укрексім вводить драконівські комісії за видачу готівки понад 5000 грн — 1.5% +7 грн за операцію.