Нав’язування кредитів, хамство підтримки izibank та ігнорування законів.

Vadim srd 7 сентября 2026, 19:07
06.09 цифровий банк izibank (АТ «Таскомбанк») без моєї згоди встановив мені кредитний ліміт 3 000 грн. Коли я зателефонував на гарячу лінію з проханням його прибрати, оператор Олександр почав відверто хамити, вжив нецензурну лексику (обматюкав мене) та кинув слухавку. Після цього банк заблокував можливість самостійно обнулити ліміт у додатку і відмовляється закривати рахунок за моєю заявою, затягуючи процес. Кредитними коштами я не користувався, баланс позитивний. Офіційну скаргу в НБУ вже надіслано та зареєстровано за № С-277229/1/37886 від 07.09.2026. Вимагаю проведення службового розслідування щодо оператора-хама та негайного закриття мого рахунку.
Таскомбанк
9 сентября 2026, 12:25
Добрий день. Ми отримали Ваше звернення, шкода, що у Вас виник негативний досвід під час спілкування з оператором.

Звертаємо увагу, що Izibank здійснює діяльність як окрема банківська установа, у зв’язку з чим АТ «ТАСКОМБАНК» не має доступу до записів телефонних розмов та інших даних, що перебувають у розпорядженні Іzibank.

Ваше звернення передано керівництву Izibank для розгляду описаної ситуації та для вжиття відповідних заходів.

Vadim srd
Vadim srd
14 сентября 2026, 9:40
Шановний представнику АТ «ТАСКОМБАНК». Не потрібно вводити в оману користувачів порталу та НБУ. Проєкт izibank НЕ Є окремою юридичною особою і здійснює діяльність виключно на підставі банківської ліцензії АТ «ТАСКОМБАНК». Юридично та фінансово за дії працівників izibank відповідаєте саме ви.Всю необхідну інформацію, включаючи ПІБ, ІПН, дату, точний час дзвінків та бланк заяви на закриття рахунку, я вже надав вашим співробітникам у чат-боті підтримки 09.09.2026. Заяву на закриття у мене ПРИЙНЯЛИ.Оскільки офіційну скаргу в НБУ за № С-277229/1/37886 вже зареєстровано, Національний банк України сам витребує у вас ці записи дзвінків і швидко розбереться, у кого є доступ, а у кого немає. Рекомендую не затягувати процес виведення мого залишку коштів на Монобанк та остаточного закриття рахунків".

Главная / Банки Украины 🏦 / Таскомбанк 💰 / Отзывы о Таскомбанке 📝 / Нав’язування кредитів, хамство підтримки izibank та ігнорування законів.