Банк просто вкрав кешбек, зароблений за липень

Весь липень збирав кешбек, назбирав максимум (500 грн). 31го липня зайшов у додаток спеціально перевірити — кешбек не можна було ще зняти. А 1 го серпня додаток перестав працювати на декілька днів, і кешбек просто згорів.

Більш того, в новому додатку кешбек в аптеці лише 1.25% (і це з їх слів ПОДВОЄННИЙ кешбек), тоді як раніше нараховували 3.9%.
Таскомбанк

Дякуємо, що поділилися своєю ситуацією. Нам щиро прикро, що Ви отримали негативний досвід, пов’язаний із нарахуванням та використанням кешбеку, а також із роботою мобільного застосунку в період технічних змін.

Ми розуміємо Ваше розчарування, особливо якщо Ви цілеспрямовано накопичували кешбек протягом місяця та не змогли скористатися ним через тимчасову недоступність застосунку.

Звертаємо увагу, що банк переходив на новий застосунок тому діючий був тимчасово не доступний. Щодо того, що Ваші бонуси анулювалися, це були зміна умов бонусної програми у зв'язку з переходом на новий застосунок, про що клієнтів інформували завчасно.

Дякуємо за зворотний зв’язок. Ми передамо Ваші зауваження відповідальним командам, оскільки вони допомагають нам оцінювати клієнтський досвід і вдосконалювати як роботу застосунку, так і умови програм лояльності.

Главная / Банки Украины 🏦 / Таскомбанк 💰 / Отзывы о Таскомбанке 📝 / Банк просто вкрав кешбек, зароблений за липень