Курс валют в Сенс Банке
Мошенники Курсова різниця, разводят на деньги
При цьому валюта операції конвертується у валюту рахунку:
— в день проведення операції сума операції блокується по курсу, який діє в цей день (дана сума надходить в смс);
— через два-три робочих дні сума списується, але за курсом, який діє на дату списання.
Якщо за ці дні курс змінився, то сума блокування відрізняється від суми списання через курсову різницю.
Для більш детального аналізу ми готові вам допомогти, напишіть нам на електронну адресу help@alfabank.ua
Альфа банк НЕ повертає гроші та знімає шалену курсову різницю за повернення коштів
10.07 я здійснила покупку в інтернет-магазині на суму 4540 грн. Оплата через Альфа банк пройшла, але замовлення не сформувалося через технічні проблеми магазину, тому вони зробили автоматичне повернення коштів на картку Альфа-банку.
11.07 я отримала письмове підтвердження від магазину про повернення коштів.
12.07 я телефоную на гарячу лінію Альфа-банк і оператор каже мені, що ВЖЕ бачить на моєму рахунку кошти і що до кінця дня я побачу їх в Sense на моїй картці.
13.07 я не побачила повернення 4540 грн, але побачила, що в мого рахунку зникло приблизно 1000 грн.
Я телефоную на гарячу лінію, і тут починається саме цікаве. Новий оператор вже каже, що гроші колись повернуться, можливо через 2−15 днів, а різниця у 1000 грн — ЦЕ КУРСОВА РІЗНИЦЯ. Тобто я заплатила 4540 грн, і мені відмовляються ці гроші повернути на картку, хоча вони вже на моєму рахунку за словами оператора, а ще в списали курсову різницю 1000 грн без будь-яких попереджень. Звідки така курсова різниця з різницею у 3 дні? По якому такому курсу банк перерахував мені курсову різницю? Оператор пообіцяв передзвонити через годину, щоб пояснити, як питання буде вирішено, але я так і не дочекалася на зворотній зв’язок. БАНК БРЕХУНІВ.
Підсумок — банк вкрав в мене 5500+ гривень і судячи з того, як оператори брешуть, вони не збираються повертати мені кошти.
Це — крадіжка та порушення законодавства.
Вся моя родина має депозити в Альфа-банку і вже зрозуміло, що потрібно щонайшвидче забирати свої гроші та закривати рахунки. Є більш надійні та стабільні банки, які не «кидають» своїх клієнтів. Українські компанії навіть зарплатні проекти припиняють в цьому недобанку.
Не рекомендую банк НІКОМУ, ви ризикуєте втратити свої гроші.
Sense Super APP или как приложение их называется , не работает 20.00 12.07.2022 Киев
Сразу скажу что у меня Xiaomi MI 10T Pro 8/128 GB, пред флагман прошлого года 2021.
Поэтому памяти и всего хватает.
Но это меня не избавило от неработающего приложения 12.07.2022, не знаю как Вы себе представляете мобильный банкинг, но для меня он 24/7
Какие же проблемы? 20 раз не получилось войти нормально выбрасывает и пишет на телефоне про ошибку
Я удалил приложение подождал 30 минут и снова установил.
Заходит, но пишет про ошибки.
Уже давно общаемся с друзьями разработчиками на тему второго приложения, первое которое было у Альфа банка оно было без торможений, без каких то сложностей, без блогов.
Вообщем было очень крутым.
Почему из нескольких банков только тут есть торможения, ошибки, выбрасывает из приложения и никто ни смс, никак не предупреждает что приложение корректно не работает?
Буду ждать ответа.
Нужно информировать клиентов если планируете делать технические работы или что там делаете
Дякуємо за відгук і побажання, щодо інформування клієнтів про технічні роботи. На жаль, не завжди технічні роботи відбувається за графіком. Або навпаки, ми спостерігаємо проблему у роботі і тому намагаємося як можна швидше її вирішити, щоб зайвий раз не турбувати наших клієнтів. Сподіваємося на розуміння.
Онлайн банк дуже глючив, тепер взагалі не можу зайти і програму
Кудись поділи гроші і роблять вигляд, що то не їх проблема
Підтримки ніякої, тільки бла-бла-бла
Не можливо отримати валютний переказ
Не повертають гроші
Якщо ваша проблема ще є актуальною, очікуємо ваші дані.
Кредитные каникулы
Ми розуміємо, що багато наших клієнтів розраховували на канікули, і тому могли відкладати внесок по платежу. Так, це дійсно нелегке рішення, котре прийняли. Проте, ми зараз робимо усе, щоб була змога в майбутньому допомогати нашим клієнтам у вирішенні їх питань.
Наш банк надавав кредитні канікули по карткам і кредитам, коли інші банки вже з 01.06 відмінили канікули. Сподіваємося на розуміння!
Не возможно забрать депозит
10.07.2022 грязь и все разбросаны чеки в отделении на Дарницкой площади в Киеве
Был несколько раз в отделении на дарнице.
Где в этот раз «зона 24», ну просто полна чеков везде. Сфотографировал Зря нет возможности прикрепить фото в комментарии чтобы все увидели степень загрязнения потоптанными чеками весь пол.
В связи с этим хотел задать 2 вопроса:
1й, почему именно в этом отделении грязно, почему такого нет в отделениях в центре (на Крещатике например)
2. Чем занимается руководитель отделения, может стоит в воскресение чтобы мимо проходя уборщица проходила мимо отделения и заходила на 5 мин.
Спасибо за ответ. Надеюсь не услышать ответ в стиле Вы этого заслужили
10.07 2022 воскресение
Почему я не видел такого мусора ни в одном другом отделении Украины, а пользуюсь банком не первый год
Воры
Стосовно «Дохідного сейфу», банк може списати кошти з «Доходного сейфу» для погашення заборгованості по картці, яка виникла в результаті недостачі коштів на картковому рахунку.
Кредитні канікули
Стосовно штрафів та пені, то ні, вони не нараховуються під час воєнного стану. І не будуть +30 днів нараховуватися, як воєнний стан припиниться офіційно. Дякуємо і сподіваємося на розуміння!
Мошенники
Шахраї
Я в себе знайшов 2 таких квитанції (платіж так і не дойшов до компанії.
Вони крадуть маленький суми 5−20 грн з надією що ніхто не буде розбиратись.
Не платіть комуналку навіть на великі суми, вони відправляють підроблені квитанції.
Я зміг добитись правди.ГЕТЬ З УКРАЇНИ ШАХРАЙ НЕКРАСІВИЙ
Попробуй купить биткоин с карты Альфы — хлебни горя.
Но что забавно — уже был опыт такой, просто забыл. Когда написал в чат на следующий день и ответил как меня зовут, мне сказали что зовут меня не так и посоветовали подождать ещё 12 часов.
Идентичная ситуация полтора года назад со мной же.
Крадуть гоші при оплаті у валюті
Официальная коммуникация с банком не соответствует действительности
22 июня авиакомпания осуществила возврат средств на мой банковский счет, по которому я ранее воспользовался акцией 80% на 20%. 28 июня в 12:31 я обратился в поддержку банка через онлайн-чат, оператор Валентин Гребенюк сообщил, что деньги пришли на карту и я могу обратиться в кассу отделения для получения средств (есть соответствующая переписка). В этот же день обратился в отделение Альфа банка по адресу Сагайдачного 22. Оказывается, средства получить нельзя, сначала нужно написать заявление на возврат. Хм, ну ок, написал заявление на возврат, через пару дней позвонил представить отделения — попросили написать новое заявление, так как в первом было что-то не так. Хм, ну ок, на следующий день пришел в отделение — написал новое заявление. Сегодня 7 июля (прошло 10 дней с момента моего обращения), средства до сих пор не поступили на банковский счет (хотя уже давно поступили в банк от контрагента). У меня в связи с этим 2 вопроса: 1) правильно ли я понимаю, что официальные ответы представителя банка в чате не ответствуют действительности и попросту некомпететнты? 2) в течении которого времени я могу ожидать зачисления средств на мой банковский счет (при том что средства были зачислены на счета банка еще 26 июня), неделя, месяц?
И еще один комментарий, не связанный с предыдущим. Мне уже третий раз поступает звонок от вашего банка с вопросами, нахожусь ли я в Украине и почему не гасил кредиты. Это при том, что мои кредитные карты всегда находились в рамках льготного периода, но ваши операторы не могут лишний раз проверить что они были погашены в рамках предложенной же вами акции 80% на 20%.
Благодарю
Відмова на кредитні канікули під час війни
Доходів не маю. Зверталася до банку з проханням про кредитні канікули. Банк відмовив, бо продовжує нараховувати відсотки і повідомляти про це Zagal zaborg po kartci 5355−4222 (rah UA523003460000026203901499313) 67 118.42UAH Min plat 6 752.61UAH splaty do 29.07 tut https://hi.alfabank.ua/pay_pill
Допоможіть владнати це питання будь ласка.
Служба поддержки,кэш клаб и электронные платежи внутри банка
2. Служба поддержки это вообще ни ни о чем- на вопросы просто отвечают «вы не волнуйтесь, так бывает, 48 часов и вам ответят по проблеме! Не решат, а ответят! Это нормально?
3. Кэш клаб не работает. Карте уже наверное 2 неделя -каждый день пишет через 3 дня подключится. Кстати 48 часов по решению этого вопроса истекли.
Шахрайство до початку співпраці