СКАРГА

Доброго дня.
Сьогодні я звернулась до відділення банку з наміром придбати долари. Це був мій перший досвід такої операції карткою, тому я не знала всіх нюансів та розраховувала на допомогу і консультацію працівника банку. Саме тому хотіла скористатися послугами вашого банку.
На жаль, обслуговування залишило дуже неприємне враження. Касир поводилась некоректно, була незацікавлена в допомозі та спілкувалась у грубій формі. Складається враження, ніби я прийшла не як клієнт банку, а просити особисту послугу.
До закриття каси залишалось ще 6 хвилин, проте працівниця почала в грубій формі наголошувати, що в неї скоро перерва, а потім демонстративно поставила переді мною табличку. У результаті я пішла без вирішення свого питання та зі сльозами через таке ставлення.
Прошу звернути увагу на ситуацію та провести розмову з працівником щодо стандартів обслуговування клієнтів. Адже клієнти звертаються до банку за допомогою та сервісом, а не за приниженням і хамством.

SenseBank
SenseBank
8 мая 2026, 13:54
Дякуємо, що поділились своїм досвідом з нами. Вже стукаємось вам у особисті для уточнення деталей *Андрій
Feregato
Feregato
9 мая 2026, 3:21
Немов історія з радянських часів

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке