Курс валют в Сенс Банке
EUR | 43 | 44.1 |
Ми зараховуємо кошти на вашу картку єПідтримка одразу після того, як отримаємо фінансування від Мінекономіки. Так, є затримки, але ми впевнені, що уряд робить все можливе, щоб ви отримали допомогу швидше.
Зі свого боку все перевірили, від нас затримок не буде.
Кому война, а кому мать родна?
Благодарю за помощь
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
плохой банк …даже во время войны считает…ПОЗОР!
им человек не работает и не может попасть в отд все равно…
люди ходят слухи…он скоро обонкротится
Але скасувати відсотки за користування кредитними коштами ми не можемо. Ми продовжуємо виконувати свої обов'язки перед вкладниками, проводити операції, обслуговувати та допомагати клієнтам, якщо скасувати відсотки, то все це стане неможливим :(
Якщо у вас немає коштів для погашення заборгованості зараз, то ми ставимося до цього з розумінням і вам автоматично будуть надані кредитні канікули. Якщо говорити про погашення боргу після перемоги, то ми не виключаємо, що будуть програми з допомоги в цьому, як вже є акція 80/20 (коли 20% боргу пробачаємо)
Благодарность сотруднику чата
Люди, які працюють для Людей це одна з найголовніших умов для роботи агентом 😉
Жалоба на Альфа банк
Пробачте, що довелося зачекати на вирішення, наша команда працює зараз ще не в повному складі, тому трохи довше, ніж зазвичай.
16,04,2022 г. Сняли ВСЕ зарплатные деньги на погошение крединтной карты!
на горячей линии мне ответили, что это согласно п. 7 ДБО .(договора на руках у меня нет, так как он продлеваеться автоматически.) я клинет банка с 2012 года!
но мой вопрос — сейчас война, а вы меня оставили без средст ответ- ну мы же не штраф вам начислили. мы закон не нарушили! да не нарушили, но оставили меня без ничего!
Не санкціоновано не підіймають ліміт на зняття готівки з карти
Буду писати скаргу до НБУ.
Проблема вирішена 😉
Заявка на выплату 6500 грн.
Где банк математику изучал?
Вчера по моей кред. карте CASH 5******6857 банк полностью убрал (обнулил) кред. лимит. Интрига ситуации в том, что пока я ВРЕМЯ ОТ ВРЕМЕНИ пользовался кредитными средствами — на доходном сейфе у меня ПОСТОЯННО находилась сумма, примерно в 5 раз выше (!) обнулённого лимита. Теперь, понятно, я сумму депозита полностью из Альфы забираю и в минусе остаётся именно Альфа (при чём повторюсь: сумма забираемого мною сегодня депозита в 5 раз выше суммы обнулённого вчера лимита.
А как ещё можно с клиентоНЕориентированным банком? Никак, увы…
Плохая работа поддержки и сотрудников банка
До питання у мене декілька питаннь: 1. Чому 1 оператор сказав писати претезнію «по картці через некоретктну операцію в чужих терміналах/банкоматів та інтернет-ресурсах» а у відділенні дали мені «бланк для письмового звернення в банк», хоча оператор казав писати по першому. 2. Чому у інших банків наприклад «Приват, А-Банк та моно» достатньо написати в підтримку написати що трапилось, а у Альфа-Банку писати претезнію у відділенні
Списывают комиссию
Жульё обходите эту контору стороной
Альфа-Банк не анулює незаконно нараховані відсотки
НЕТ ВЫПЛАТЫ 6500грн
Станом на 21/04 перерахувань по заявкам від 25/03 і пізніше ще не було :(
Впевнені, що український уряд робить все можливе, щоб ви отримали допомогу швидше. Чекаємо разом з вами
Постійно збільшують кредитний ліміт!
Проблема
Детальніше про те як проходить конвертація при розрахунку картками можна переглянути за посиланням: https://help.alfabank.ua/hc/uk-ua/articles/4407060176402
Банк не зараховує кошти е підтримка
Сьогодні 23.03, питання до банку чому не має зарахування?
Кредитные лимиты
Так, дійсно після погашення боргу здійснюється зменшення кредитного ліміту, допоки кредитний ліміт не досягне 20 000 грн. на клієнта.
Зменшення здійснюється, приблизно, на суму доступного ліміту (який з'явився після поповнення) з урахуванням витрат, якщо вони були. Оскільки у вас декілька карток с наявним лімітом, то по хамелеону прибрали до 0грн. Це не залежить від того, чи була прострочка у вас. Такі умови діють для всіх клієнтів. Коли ми переглянемо ліміт, то вам обов'язково прийде СМС повідомлення. Розуміємо, що це неприємна ситуація, але це вимушена міра на час ВС.
Порезали лимиты
В сапорте зказали что лимиты индивидуальные. В каком договоре прописано что банк может менять лимиты индивидуально на операции как хочет?
Але, як вам і повідомили кожна ситуація індивідуальна, тому напишіть, будь ласка, нам в особисті ваші ПІБ та номер телефону і який ліміт потрібен.
Загалом про зміну лімітів. Не найкраще і не найприємніше наше рішення, але вимушене з початком воєнного стану, стежимо за ситуацією та віримо в перемогу найближчим часом. Сподіваємося, що вже скоро будемо повертатися до більш звичних умов роботи