Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Сенс Банка: Мукачево, ул. Лавковская, 1-Д

Адрес:
Закарпатская область, Мукачево, ул. Лавковская, 1-Д
Телефон:
0 800 502-050
Время работы:
Пн-Вс: 09:00-18:00, касса: 09:00-17:45
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
1 апреля 2023, 10:40
Не можуть вирішити проблему, мені постійно телефонують з Альфа банку за неіснуючий кредит мого чоловіка, чоловік на фронті з ним немає зв’язку, коли я хочу вирішити проблему кажуть, що не можуть мені розповісти за проблему мого чоловіка, навіщо телефонують тоді мені, коли чоловік був вдома він багато разів писав і дзвонив у банк, щоб перестали нам терористично дзвонити та писати, у відділенні сказали що нема по такому договорі ніякої заборгованості, але і надалі телефонують і надсилають повідомлення за неіснуючий борг. Банк жахливий оминайте його всіма шляхами
Комментарии (4)
Ответ банка
Сенс Банк
AlfaBank
1 апреля 2023, 11:06
Вам у приватних повідомленнях я надав відповідь. Що вам я не можу надати інформацію по вашому чоловіку, так як ви являєтесь третьою особою, а я за законом не можу розголошувати дані про наших клієнтів.

В цій ситуації мені дуже прикро, що відразу вашому чоловіку не допомогли. Але я прошу вас, нехай він напише нам у чат підтримку й ми йому неодмінно допоможемо!
Він може написати нам на електронну адресу: help@sensebank.com.ua
Також у наш чат підтримки у Телеграмі в боті: https://t.me/sensebankbot (потрібно запустити бота та задати питання, тоді підключиться агент підтримки).
А також надаю посилання на Фейсбук: https://www.messenger.com/t/SenseBankUkraine
Та Інстаграм: https://ig.me/m/sensebank.official
Так само ваш чоловік може написати нам із застосунку Sense SuperApp: https://hi.sensebank.com.ua/newchatsupport

Головне, щоб він звернувся до нас і ми йому все деталізуємо та допоможемо вирішити його питання 👌
/Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
5 не засчитана
29 июня 2022, 13:07
Замовила карти за 5 хвилин, завдяки оператору Нікіті. Дуже вдячна Вам.
Комментарии (4)
Ответ банка
Сенс Банк
30 июня 2022, 12:25
Вдячні вам за подяку😘️
5
2 апреля 2021, 13:17
Хочу выразить свою благодарность за профессиональное обслуживание сотрудницы Любовь Гарнадь, отделение Епицентр в Мукачево. Очень внимательное, грамотное и быстрое обслуживание.
Написать комментарий
Ответ банка
Сенс Банк
2 апреля 2021, 13:55
Hamal, дякуємо за відгук

На странице собрана вся информация про отделение Сенс Банка по адресу Мукачево, ул. Лавковская, 1-Д.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Сенс Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Сенс Банка  расположенном по адресу Мукачево, ул. Лавковская, 1-Д- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.