Никогда не пользуйтесь пумбом
Месяц назад банкомат съел карту, сказали небыло света, хотя свет был! Карту возобновить 150 гр, хотя я купил её месяц как. Я просил не блокировать хотя бы карту, и что — через месяц заблокировали типл по моей просьбе!!! Звоню — опять помощи ноль, только по новой заказывай за 150 гр или в банке. Нахожусь в 20 км от линии фронта и ближний банк за 150 км+. За свой счёт не хотят слать, а каждый месяц заказывать карту предлогают))
Цікаво, а нащо фізична карта за 20 км від фронту? Там не те що банкоматів немає, там вже і магазинів де можна розрахуватися хоча б віртуальною картою немає.
Якщо ж час від часу пан має можливість виїхати до «цивілізації» з банкоматами то там поруч скоріш за все і відділення ПУМБа я.
До слова карту можна замовити з доставкою Новою поштою, щоб прям під хату курʼєр привіз якщо проблема самому доїхати до відділення чи поштомату. Я як раз так собі замовляла карту цього місяця.
| EUR | 51 | 51.7 |
| PLN | 11.6 | 11.9 |