Беззаконня
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали Вам у приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
Нічого не вирішено, все заблоковано. Знову обман.
Ми написали Вам у приватні повідомлення, просимо, будь ласка, ознайомитись з нашою відповіддю та виконати описані рекомендації, які були відправлені електронною поштою.
Це капець, тільки на третій день після відправки по емейлу документів отримала відповідь від банку, що моє звернення розглядається.
То скільки ще чекати?
Вітаємо! Ми надіслали Вам лист електронною поштою, просимо, будь ласка, переглянути та надати відповідь.
- 3 июля 2024, 9:26
В своём блоге я расписал как подать иск на банк через электронный суд, чтобы дело шло быстрее напишите пока в НБУ их ответ очень важен для суда, но они нифига не решают в банках.
Через суд можно стянуть с банка моральну шкоду за уклонение от возврата, не выполнение поручения клиента, а так же пеню 0,1% за каждый день сгидно ст 32 закону про платижн системы
Потріпали нерви, але все розблокували.
- 8 июля 2024, 17:05
Они боятся суда:)
Вітаємо! Клієнт виконав необхідні рекомендації. При наданні банківських послуг ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства:)
- 9 июля 2024, 7:16
Рекомендации или требования?:) рекомендации он может не выполнять, его воля:) а требования должны соответствовать закону:)
EUR | 44 | 44.6 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
Я в шоці. Тобто банк без всякого повідомлення просто заблокував мої рахунки та ще й обманює, ніби я ввожу неправильний пароль. І ще сказали, що треба йти у відділення. На відповідь, що я закордоном, порадили писати листа на info@fuib.com, що я і зробила проте відповіді, а вже скоро кінець робочого дня, немає. Короче не банк, а суцільне жахіття.
P. s. Можливо банк повідомить причину такої ситуації?
Шкодуємо, що в Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо розібратись детальніше та все перевірити. Після проведення перевірки ми неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.