Безпідставне блокування рахунків!

Проблема решена
Отделение по адресу: Ровно, ул. Мицкевича, 32
Завжди вважав ПУМБ одним з найкращих банків, і рекомендував рідним/знайомим.
Активно користувався кредитним лімітом, бо хороші кешбеки на потрібні мені категорії і від магазинів — партнерів.
Ще й у відділенні консультант запропонувала акцію — 5000 грн у розстрочку на 3 місяці без відсотків, одразу ж і оформив.
Але тепер не можу рекомендувати цей банк, точніше ні в якому разі не заводьте сюди власні кошти.
9 квітня зайшов в кабінет — на всіх картках пише «використання обмежено». Зразу написав в чат — сказали дзвонити на гарячу лінію. На гарячій лінії робот каже що витратні операції обмежено в зв’язку з підозрілими діями, зверніться у відділення.
В той же день поїхав у відділення, але нічого добитись не зміг, бо не працювала система.
Консультант вислухала мою проблему, взяла номер телефону і сказала що передзвонить коли запрацює система і їй дадуть відповідь з профільного відділу.
Наступного дня подзвонила і сказала що просять надати пояснення до операції — поповнення карти на 26000 грн.
Це було поповнення в додатку ПУМБ з своєї власної карти іншого банку, про що сказав консультанту.
Вона сказала щоб приїхав у відділення і написав пояснення на листку А4.
У відділенні підказала як написати пояснення — що це було поповнення з власної карти, з власних заощаджень, адже працюю офіційно з 2018 року і можу надати підтверджуючі документи. Консультант сфотографувала це пояснення, скинула «вище» і сказала що я можу йти, набере мене як буде відповідь.
Наступного дня подзвонила і сказала що просять довідку ОК-7, щоб скинув їй на вайбер (це було 12 квітня).
Минув тиждень як скинув довідку, і 10 днів з моменту обмеження — питання досі не вирішене, і немає зворотного зв’язку від банку.
Писав консультанту 16 квітня, відповіла що «як тільки рішення буде, я вас повідомлю».
Прошу представників банку допомогти якнайшвидше вирішити дану ситуацію, адже я навіть комуналку не можу оплатити!
ПУМБ
Вітаємо!

Шкодуємо, що сталась дана ситуація. Ми бажаємо розібратись детальніше та все перевірити. Після проведення перевірки ми неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.

Uriy Neo
Uriy Neo
19 апреля 2024, 19:21
Забудь и отправь этот банк в черный список. Та же ситуация. Врут и нарушают законы. Принес все доказательства, чеки, ага, конечно, выдумывали на ходу ерунду всякую.
22 апреля 2024, 8:48
Думаю банки уже готовятся к развалу вот и стали делать такую дичь) сейчас введут терминалы по пополнению фиатом напрямую на крипто кошельки и банкам можно сказать адьйос)
А дальше введут виза и мастер карт карты с оплатой криптой в терминалы и всё:) финито ля комедия)
22 апреля 2024, 13:51
Пройшло 3 доби як я написав відгук, і 13 днів з моменту обмеження — досі немає відповіді від банку.
23 апреля 2024, 12:18
Советую почитать https://minfin.com.ua/blogs/valeriicrypto/246035/ перед тем как банки будут врать
25 апреля 2024, 15:02
25 квітня подзвонили з банку і сказали що обмеження зняті, але попросили не поповнювати дебетову карту на великі суми.
25 апреля 2024, 18:14
Попросили :) а закон им для чего) чтоб просить)
до 30к можно за одну операцию покупать любые виртуальные активы:)
Обычные переводы без покупки любых вирт активов до 400к
Стаття 20. Порогові фінансові операції
1. Фінансові операції є пороговими, якщо сума, на яку здійснюється кожна із них, дорівнює чи перевищує 400 тисяч гривень (для суб'єктів господарювання, які проводять лотереї та/або азартні ігри, — 55 тисяч гривень) або дорівнює чи перевищує суму в іноземній валюті, банківських металах, інших активах, еквівалентну за офіційним курсом гривні до іноземних валют і банківських металів 400 тисяч гривень на момент проведення фінансової операції (для суб'єктів господарювання, які проводять лотереї та/або азартні ігри, — 55 тисяч гривень), за наявності однієї або більше таких ознак:

Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отзывы о ПУМБ 📝 / Безпідставне блокування рахунків!