Дно банк. 0 фінансової безпеки
Помилково перевів 17000 грн на чужу карту.
Приват банк
Комісія отримувача 0
Продовжить
Тисну продовжить і… Отримую меншу суму і напис комісія … Грн
Забирают сдачу
Постоянно нет сдачи у кассира
Ложат себе в карман!
Якобы на благодійнисть
С каждого по 3 — 4 гривны
Просто воруют сдачу
Я больше не из клиент
Звонила на 3700, говорят это нормальная ситуация 🤣
Значит вы рынок, а не банк
В других даже мелочь отдают
вулиця Базова, 20, Авангард, Одеська область, 67806
Юзабіліті відсутня!
Чому бомбить — пояснюю:
— Останнє оновлення додатків — це дно, особисто я ніяк не можу звикнути бо воно не сприймається інтуїтивно. Ну нехай, може то я дурний.
— Якось перестала працювати Універсальна бо треба було актуалізувати данні, окей, якраз був біля відділення, зайшов і спеціаліст все зробила. Сьогодні хотів зробити проплату з ФОПа — рахунок не активний, бо треба актуалізувати. А важко було зробити так, щоб підтягнуло актуалізацію з Універсальної?
— Хотів в терміналі обміняти 100 доларів, стартовий екран не читав, можливо там і було якесь повідомлення, але він їх зʼїв і написав «вибачте, термінал не приймає готівку». Навіщо тоді зʼїв? Окей, почався квест з дурнуватим голосовим асистентом, дійшли до головного -Назвіть суму, яку хочете повернути. -Сто доларів. -Сто гривень, вірно? -Ні, не вірно! -Дякую, заявка на повернення 100 гривень прийнята. ??? І знову новий квест пробитися до оператора.
І таких прикладів за останній рік-півтора я можу навести багато.
Коротше, ПриватБанк, в плані зручності користування ти явно звернув кудись не туди. Шкода, але не зважаючи на 14 років співпраці я уже перевів перекази коштів і оплату товарів/послуг на інший банк, поки що залишається кредит який скоро буде закритий, після цього залишу у тебе тільки ФОП і гудбай, бо це якась неповага до клієнтів. І це не тільки моя думка, мої співробітники зі мною погодилися в тому, що стало погано.
Якщо вам 70 років , то пора вмирати
Велика подяка співробітнику банка Наталії Медведєвій
Раніше зверталась до іншого відділення на Слабожанському 91(практично нічим не допомогли)
Жалоба не рассматривается 45 дней
По прошествии 45 дней и несмотря на регулярные напоминания, жалоба не рассмотрена.
Заявитель постоянно проживает за границей.
Указание отделения банка условно.
Полный правовой беспредел.
Банкомат не видав кошти але списав з картки
Знущання з військового під час війни ПриватБанк
Краще відділення
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
*** та порушники
Довіра
Постанови Кабінету Міністрів та роз’яснення Мін'юсту під час воєнного стану забороняють примусове стягнення єдиних соціальних виплат, які забезпечують мінімальні потреби громадян. У приваті законів не знають на фронт тих колекторів люди і так налякані бо війна не знати як завтра, а вони так з людьми стиль 90 тих такої фігні немає ніде є захист персональних даних банки вічливі людяні пропонують рішеня як зручно відати в ходять ситуацію, а тут гроші сенс життя пресинг доводять ті колектори люди покінчують житям бо вибору не має люди понад усе, а не гроші для чогось є НБУ сидять штани протирають пороздавали ліцензії наліво на право пишіть люди до влади і буде україна і будемо жити добре гідно щоб можна було і жити і віддавати борги, а коли в тебе копійки то ти не мож фізично все вернути, а як би тобі роботу пропонували ті колектори і допомагали знайти і вирішити питання як і що спокійно, а не пресиг то ситуації інші будуть
Хто керую *** в привабанку
Приват банк требует не cуществующий долг
В 2021 г. я через исполнительную службу погасил свой долг Приват банка и после того больше этим банком не пользовался. Спустя 4 года (18 сентября 2025 года) мне пришла эта смс-ка на мой телефон от приват банка.
Шаблонний банк
Від: Тимінська Ксенія Анатоліївна
М. Погребище, сьомака 123
Скарга на порушення права доступу до соціальних виплат
Шановні представники НБУ!
Звертаюся до вас із серйозною проблемою, що стосується незаконного блокування моїх соціальних коштів у ПриватБанку.
На мій рахунок регулярно надходять дитячі соціальні виплати, які відповідно до:
— ст. 73 Закону України «Про виконавче провадження» — не підлягають арешту;
— Постанови НБУ № 162 від 2019 року — банки зобов’язані забезпечити доступ клієнта до соціальних виплат після підтвердження їхнього цільового призначення.
Я надала державному виконавцю всі необхідні документи та довідку з банку про цільове призначення коштів. Проте вже понад 3 місяці рахунок залишається заблокованим.
ПриватБанк повідомив, що причиною є некоректно оформлені листи виконавця, але при цьому банк фактично утримує соціальні кошти, порушуючи моє законне право на їхнє отримання.
Вимагаю від НБУ:
1. Провести перевірку законності дій ПриватБанку.
2. Зобов’язати банк забезпечити мені негайний доступ до соціальних виплат.
3. Надати офіційне роз’яснення, чому банк досі блокує кошти, незважаючи на норми законодавства та вимоги НБУ.
У випадку відсутності належної реакції буду змушена звернутися до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини та до суду.
Додатки:
— копія довідки банку про цільове призначення виплат;
— копії постанов виконавця;
— переписка з представниками банку.
Дата:20.09.25
Підпис: Тимінська К.А.