Приват сливает данные usd карт
У меня есть карта которой я собирался пользоваться, но передумал, никакие средства на нее не отправлял и не снимал, даже cvv код не знаю. Но кто-то пытался сделать оплату с нее, карту я утром сразу же заблокировал, но прецедент о многом говорит, сотрудники банка торгуют данными и это 100%.
Дану інформацію шахраї могли отримати з необережності, та й більш витонченими методами. Спробуйте згадати, чи не було у когось доступу до вашої картки.
Банк завжди гарантує збереження ваших коштів, але і ви повинні дбати про безпеку своїх грошей. Правила безпеки: https://privatbank.ua/safeness
Покрывательство мошенников!!!
Вказана вами картка у відгуці не належить ПриватБанку.
Пошук і затримання зловмисників, разом із проведенням розслідувань за випадками шахрайства є обов'язком правоохоронних органів.
У випадку, якщо при оформленні вкладу ви обрали варіант без дострокового закриття – розірвати депозит можливо лише по закінченню його терміну, згідно офіційним умовам.
Ми звернулися до вас в приватні повідомлення, щоб перевірити консультацію, яка вам була надана в нашій службі підтримки стосовно картки шахрая.
На протяжении недели пропадают деньги
на этот раз тех поддержка сказала что в течение 11 дней деньги вернутся
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та детальніше розібратися в ситуації.
Без мого відома Приват банк змінив пінкод моєї картки ще й надіслав СМС -Ю.
У разі, якщо ви скористались карткою у пристрої, де у банку виникли підозри про скімінгові накладки, банк автоматично змінює пін-код картки, щоб вашими коштами не скористались недобросовістні особи.
Вибачте, якщо наші піклування про вашу безпеку спричинили вам незручності та сподіваємося на ваше розуміння в необхідності даної процедури.
Просимо вас вказати приватним повідомленням адреси брудних банкоматів.
Мошенник использующий карту Приват
В даній ситуації, попри все бажання захистити та вберегти своїх клієнтів від шахраїв, Банк обмежений у своїх можливостях. Пошук і затримання зловмисників, разом із проведенням розслідувань за випадками шахрайства є обов'язком правоохоронних органів та згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Правоохоронці можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію.
Довідка з реквізитами 100грн
Безкоштовно отримати потрібну вам довідку можна не виходячи з дому. Для цього достатньо зайти в Приват24 та перейти в меню «Всі послуги» — «Послуги» — «Створити довідку» і обрати тип довідки.
Мошенник Шевченко Николай Александрович 099−192−96−97
Оплата проводилась через Приват24.
Деньги вернуть отказался.
Объявление о продаже было размещено на сайте besplatka.ua, номер объявления № 98069608 в г. Молочанск, Запорожской области.
Мошенник Шевченко Николай Александрович карта банка «Монобанк» 5375414117133925
Контактный телефон мошенника Шевченко Николай Александрович: 099−192−96−97, 066−904−03−94.
Отвратительный сервис
Нам шкода, що ви стикнулись з такою ситуацією.
У відділенні співробітники обслуговують клієнтів за своїм фахом, згідно з посадою. Таким чином спеціаліст по роботі з корпоративними клієнтами не зможе надати консультацію фізичній особі, як і спеціаліст, що працює з фізичними особами — підприємцю.
На даний час ви можете здійснити майже будь-яку банківську операцію віддалено, скориставшись Приват24, терміналами, банкоматами або ж службою підтримки банку та отримати консультацію онлайн.
У разі, якщо у вас залишились невирішені питання, просимо повідомити нас про це приватним повідомленням.
деньги пропали в терминале
Вже займаємось вашим питанням. За результатами додатково зателефонуємо вам.
Терминал проглотил деньги и отключился
Заявка на повернення коштів подана. Регламент обробки заявки 1 день. Дуже рідко, у випадках коли необхідна інкасація — до 14 днів. Разом з цим наші спеціалісти роблять все можливе, щоб вирішити ваше питання якомога швидше.
Про результати обробки заявки ви будете сповіщені у вигляді повідомлення на мобільний телефон.
Ужас
На жаль, у відгуку не зазначено даних клієнта, за якими ми змогли би ідентифікувати вашу дружину.
Звернулись в особистому повідомленні для уточнення контактних даних клієнта.
Большие очереди мало отделений
Перепрошуємо за витрачений час.
У відділенні банку при зверненні до спеціаліста, вагітні жінки та клієнти з дітьми до 6 років обслуговуються поза чергою.
Ми постійно працюємо на тим, щоб скоротити кількість черги у відділеннях та надавати можливість здійснення всіх операцій віддалено.
Для цього розроблена можливість перевипуску картки на digital за допомогою Приват24 або доставки картки додому, за зверненням до підтримки банку.
Для перевипуску картки на digital досить зайти в Приват24 https://next.privat24.ua, в меню: Гаманець — Картки — Вибір картки — Управління карткою/рахунком — Перевипустити картку.
Після чого виберіть, будь ласка, платіжну систему картки і підтвердіть заявку.
Також, ви можете замовити доставку картки додому, звернувшись до підтримки банку.
У разі виникнення додаткових питань, ви завжди можете звернутись до нас приватним повідомленням.
Разрывают депозит неделю
При розірвані вкладу за строком, вклад буде розірвано в онлайн-режимі, якщо заявку подано у операційний час (з 08:30 до 19:30), або ж автоматично на наступний день, починаючи з 09:00 години ранку, якщо заявку подано у не операційний час (до 08:30 та після 19:30).
Якщо ж ви бажаєте достроково розірвати вклад на суму від 10000 грн, 1 000 дол, 1 000 євро (включно), дійсно, заявка оброблюється протягом 3-х робочих банківських днів. Виплата вкладу доступна на 3-й робочий банківський день після 15:00.
приватбанк требует с фопа договора и акты выполненных работ по деятельности фопа
Звернулись в особистому повідомленні, щоб уточнити ваші контакти та розібратись в ситуації.
Приват Банк — Мошенники
Вопрос к банку:
Как вы можете и зачем зачисляете деньги на закрытую банковскую карту???
Почему вы мне прислали на вайбер сегодня в 16:21 одновременно 2 сообщения?
Почему мне не позвонили? Я сегодня об этом просил.
1) Viktore Viktorovychu, my telefonuvaly Vam shchodo zaiavky N15517178. Peredzvonymo Vam 20.08.2021. Detali v Pryvat24 abo za tel. 3700. pb.ua/1671
2) Viktore Viktorovychu, my telefonuvaly Vam shchodo zaiavky N15517178. Peredzvonymo Vam 19.08.2021. Detali v Pryvat24 abo za tel. 3700. pb.ua/1671
Навязывание приложения
У разі виникнення додаткових питань, будемо раді допомогти в особистому повідомленні.
Деньги терминал оставил себе
Приватбанк «сливает» информацию о клиентах кредитным конторам?
Как-то на днях коллега по работе пожаловался, что ему был звонок из Привата, где ему предложили открыть в Привате банковскую карточку и спустя недолгое время после этого звонка ему стали ну прямо десятки раз звонить всевозможные кредитные организации и предлагали взять у них кредит. Он, бедняга, дескать уже задолбался от этого. Я и в этот раз весьма скептично отнесся к этой привязке этих звонков к Приватбанку. До тех пор пока такая же история не произошла со мной.
Итак.
Работаю себе молча, никого не трогаю и тут звонок. Поднимаю трубку и автомат женским голосом мне говорит, «вас беспокоит Приватбанк, если вам интересно предложение о получении карты Голд нажмите такую то кнопку, если неинтересно- нажмите такую то кнопку». Но мне предложения привата как-то неинтересны, тем более после того как они непонятно с каких причин сначала уменьшили до «0» мне кредитный лимит, а потом сами же предлагали открыть мне у них кредитную карту с лимитом в три раза больше от первоначального
Отказался я от предложенного мне роботом Привата предложения. Спустя часа два такой же звонок с предложением карты Голд. Я отключил трубку. В конце рабочего дня опять звонок из Привата. Ну думаю ладно — послушаю, что там у них за условия на карте Голд. Прослушал — сделал свои выводы, решил не идти на предложения банка.
И ТУТ — БУКВАЛЬНО ЧЕРЕЗ МИНУТ 15 НАЧАЛОСЬ!!!
Мне приходит непонятный звонок. Поднимаю трубку-
— «Здравствуйте, це компания Швыдко Гроши, меня зовут Тарас, а как я могу к вам обращаться?»
-А с чего вы решили, что вы вообще должны ко мне обращаться, я у вас ничего не просил и ничего вам не должен. Кто вообще вам дал мой телефон?
— Напевно вы заходылы на наш сайт або телефонувалы нам
— Я не звонил вам и не заходил на ваш сайт
— У нас очень выгодные условия
— Мне это неинтересно.
— Але може наступыты такый момент, що мы вам знадобымся
— Спасибо, но прощайте
И таких звонков мне в тот день мне ПОСТУПИЛО БОЛЬШЕ ДВУХ ДЕСЯТКОВ, звонили по многу раз с «швыдко грошей», «мани вео», «кредитные союзы» какие то а так же какие то непонятные «интернет магазины» и все как один на вопрос «какого хрена и кто дал вам мой телефон ?» отвечали, что я сам им звонил или заходил на их сайт. Уже звонка после десятого я стал посылать звонивших нах … и блокировать их номера. Последний, ДВАДЦАТЬ ВОСЬМОЙ, звонок мне поступил в 20−58.
Вы знаете, господа, можно конечно сказать, что это случайность, что Приватбанк не при чем. Но мля, я после этого случая, который произошел со мной лично, уверен- Приватбанк, или его сотрудники, продают номера телефонов этим всевозможным кредитным конторам или «интернет магазинам»
Один раз может быть случайность, ну второй раз совпадение может быть, но с третьего раза — это уже закономерность ©
Для відключення рекламних комунікацій від банку ви завжди можете звернутись до підтримки банку за будь-яким із доступних каналів.
Відмова.на картці обмеженя на видаткові операціі
Банк повідомляв вас про необхідність актуалізації даних, котра обумовлена вимогами діючого законодавства, щоб уникнути вимушеного блокування рахунків.
Підтвердити закордонний номер для проведення фінансових операцій в банку ви можете дистанційно через чат на сайті банку.
Для цього потрібна обов´язкова наявність:
— будь-якої операції з будь-якої вашої картки ПриватБанку за останні 10 днів за кордоном, в т.ч. неуспішної (перегляд балансу в банкоматі, оплата карткою в магазині, зняття готівки);
— вебкамери;
— українського або закордонного паспорта для того, щоб зробити фото з ним.
Как вернуть свои деньги?