Благодарность.
Связи с Татьяной длилась 8:50RM — 9:25RM
+380(5673)69129
Вдячні вам за такі теплі слова. Тетяна, дійсно, дуже любить свою роботу та завжди буде рада допомогти вам знову:)
Помилка при переказі коштів з карти на карту
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та детальніше розглянути ваш випадок.
Мошенники от имени Приватбанка
Уже раз повелась полгода назад на такую же службу безопасности Приватбанка, украли 37 000 грн.
Дякуємо, що попереджаєте інших та не даєте шансу шахраям.
В свою чергу, ми, розуміючи, що такі випадки мають місце, розробили зручний спосіб для перевірки комунікацій з банком.
Детально описали інформацію в пості: https://www.facebook.com/privatbank/posts/3477682912252211.
Сподіваємось, що даний функціонал допоможе зберегти ваші кошти і допоможе швидко перевірити інформацію.
Беремо і робимо!
Нарахування відсотків
Весь лютий ми працювали в штатному режимі, щоб ви могли користуватись карткою без перешкод. Саме тому за лютий ще відсотки були списані. А вже з 1 березня до 1 червня всіх клієнтів ми перевели на пільгові умови без необхідності вносити щомісячні платежі. Ставка на березень складала формальні 0,0001%, а вже з квітня травня діє ставка вдвічі менша від звичайної — всього 1.7%, так як часткове повернення плати за кредитні кошти зараз необхідне для підтримки та стабільності економіки і банківської системи України, яка забезпечує життєдіяльність бізнесу та країни. При цьому кредитні канікули продовжують діяти, і ви можете вносити платежі зручними частинами для вас. З 1 червня обслуговування картки повертаємо на звичайні умови.
Ваше питання було раніше розглянуто та за результатом вам телефонував наш співробітник. Додатково, на вашу пошту банком було відправлено офіційний лист з поясненнями щодо вашої ситуації.
З повагою, ПриватБанк.
Будьте осторожны, банк решил присвоить мои личные деньги себе
У своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності. Згідно закону 'Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення' банк як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення.
На жаль, ваше обслуговування у банку обмежене. Додатково вам направлена офіційна відповідь банком з даного питання. Вам необхідно звернутись до найближчого відділення банку із зазначеним у листі переліком документів та заявою про перерахування коштів на рахунок, що відкритий у іншому банку.
Приватбанк украл деньги с карты
Проведення оплати в інтернеті можливе лише в разі, якщо дані картки, що відомі лише її власнику, були введені на сторонньому сайті. За вашим зверненням в підтримку ми можемо подати заявку на оскарження платежу.
Зі своєї сторони ми робимо все, щоб вберегти кошти клієнтів від шахраїв. Нами постійно модернізуються програмні та технічні засоби, що дозволяють запобігти шахрайським діям зі сторони третіх осіб.
На нашому сайті ви можете знайти поради та правила, що допоможуть вам не стати жертвою шахраїв:
Ми звернулись в приватному повідомленні, щоб уточнити ваші контакти та перевірити інформацію щодо звернення в підтримку.
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
как приват банк обслуживает клиентов
Платежі з картки були проведені з підтвердженням одноразовим кодом (3-D Secure). Згідно правил міжнародної платіжної системи такі платежі не можуть бути оскаржені, як шахрайські, адже окрім введення даних картки, що відомі лише власнику картки, також операції були підтверджені введенням коду із смс, яке відправлялось на фінансовий номер клієнта, доступ до якого має бути лише у самого клієнта.
Безпека коштів клієнтів є нашим пріоритетом. Ми робимо все, що не дати шахраям жодного шансу заволодіти вашими коштами. В деяких ситуаціях клієнти самі потрапляють на гачок шахраїв та щоб такого не сталось ми розмістили на нашому сайті декілька дієвих порад:
Фахівці перевірять інформацію щодо вашого звернення в підтримку та зв'яжуться за результатом перевірки.
Возврат Средств.
Дякуємо за те, що з нами :)
Ми і надалі будемо розвиватись і радувати клієнтів зручним сервісом і якісними послугами.
украли пенсию с карты
Подібні списання без додаткового підтвердження можливі лише в разі, якщо на сайті раніше були введені дані картки і дана згода на проведення подібних оплат. Для прив'язки картки на сайті необхідно ввести строк дії, номер картки та CVV-код, що відомі лише її власнику.
За вашим зверненням в підтримку ми можемо подати заявку на оскарження платежів, яке проводиться за правилами міжнародної платіжної системи.
Приватбанк заборонив зняття невеликих сум готівки в банколматі у Польщі
Вихід один — швидше знімати усі гроші з рахунку і відкривати рахунок в іншому адекватнішому банку.
Ще у лютому все було ок. А тепер Приват заборонив зняття готівки.
З боку ПриватБанку немає обмежень щодо мінімальної суми зняття коштів за кордоном.
Наразі є обмеження щодо максимальної суми:
— зняття готівки з гривневої картки ПриватБанку за кордоном – 100 000 грн/місяць.
— зняття готівки з валютної картки ПриватБанку за кордоном – еквівалент 100 000 грн/день.
У разі, якщо при спробі зняти кошти нам не надходить запит на зняття від банку, через банкомат якого здійснювали операцію, на жаль, ми не можемо вплинути на цю ситуацію.
ПріватБанк кідає біженців з Україні !!!
Якщо при верифікації ви вказуєте не ті дані, які засвідчували в банку — дистанційно, на жаль, немає змоги вирішити ваше питання, адже ми не можемо вас ідентифікувати як клієнта та це наражає на ризик втратити свої кошти. Тому просимо віднестись з розумінням до такої перевірки. Додатково написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти, та детальніше перевірити інформацію.
Приватбанк викрав кошти з рахунку!
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та перевірити інформацію.
Нет помощи 6500
Міністерство економіки є розпорядником державних коштів, який відповідає за нарахування коштів на вказані рахунки користувачів.
Банк є отримувачем коштів від Міністерства економіки і здійснює зарахування на картку одразу, як тільки гроші надходять на рахунки банку.
На скільки ми бачимо, є деякі затримки у фінансуванні від Мінекономіки — потрібно почекати. Банк відразу зарахує після отримання фінансування;
також є деякі питання по спискам громадян, які надала Державна податкова служба. Так сталося, що ДПС після отримання заявок від громадян повторно зробила перевірку підприємств та вилучила ті підприємства, які не підпадають під критерії виплати — ви можете звернутись до Державної податкової служби за роз´ясненням. Контакти можна отримати за посиланням: https://tax.gov.ua/others/kontakti/.
Без предел
Щомісячний членський внесок за участь в Gold-клубі — 20 грн.
Списання проводиться з однієї картки, незалежно від кількості оформлених карток класу Gold (з 9 по 12 число).
Ви можете перевипустити ваші картки Gold на безкоштовні миттєві картки. Перевипуск доступний навіть при наявності заборгованості на картці. Після цього списання за участь в Gold-клубі проводитися не буде.
Що стосується кредитної картки, для підтримки наших клієнтів у непростий час ПриватБанк з 1 березня 2022 року до 1 червня 2022 року запровадив кредитні канікули для фізичних осіб за всіма кредитними картками.
Кредитні канікули не означають відсутність процентів за користування кредитними коштами. Додатково до канікул, у березні ПриватБанк встановив кредитну ставку 0,001%, практично зробивши користування кредитними коштами безкоштовним. Ми зробили це, щоб підтримати всіх наших клієнтів і усвідомлюючи більш нагальні проблеми, з якими зіткнулась країна.
Банківська система повинна працювати, аби забезпечувати і передову, і тил. Економічний фронт також дуже важливий для перемоги. І тому з 1 квітня ми частково повернули деякі тарифи, при цьому знизивши їх порівняно з довоєнним рівнем. Так, зараз встановлено пільговий розмір кредитної ставки на рівні 1,7%, що є вдвічі меншим, ніж до війни. Проценти нараховуватимуться і у травні, але до 1 червня за кредитними канікулами погашення платежу не буде обов'язковим.
Самий гнилий банк
Безпека рахунків клієнтів є одним із пріоритетних завдань банку, та блокування рахунків не проводиться без причини. Ми завжди готові до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України.
Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі ситуації та допомогти розібратись.
Грабунок картки пенсіонера
Predavtoryzatsiia: STEAM PURCHASE
Kurs 32.0500 UAH/USD я нахожусь за границей ничего не могу купить я в очень плохом состоянии, это вся моя пенсия за полгода!
Обратилась в шоке в поддержку, так они заблокировали мою пустую уже карту и я не могу понизить лимит на кредитной — тоже заблокировали. Вся помощь и сказали ждать до полгода! Карточку нигде не использовала с начала войны, данные никому не передавала, она при мне.
Блокування картки проводиться, щоб не було подальших операцій, якщо картка скомпрометована, а також при формуванні заявки на оскарження операції з ознакою шахрайства, коли клієнт не підтверджує операції.
Дані операції могли пройти тільки при володінні інформацією про номер картки, СVV коду і терміну дії. Ці дані мають бути відомі лише її власнику. Реквізити картки шахраї могли отримати не тільки з необережності, а й більш витонченими методами (наприклад, камери спостереження на касах магазину і недобросовісні охоронці, передання картки до рук при оплаті, ненадійні сайти). Спробуйте згадати, чи не було у когось доступу до вашої картки.
В подібних випадках, за зверненням клієнта в підтримку, ми можемо подати заявки на оспорювання платежів в міжнародну платіжну систему, що ми і зробили у вашому випадку.
Банк завжди гарантує збереження ваших коштів, але і ви повинні дбати про безпеку своїх грошей. Правила безпеки: https://privatbank.ua/safeness
Просимо звернути увагу, що терміни розгляду заявок встановлені не банком, а міжнародною платіжною системою. Ми виступаємо в ролі заявника і завжди докладаємо максимум зусиль для того, щоб вони були розглянуті на користь клієнта.
Подати заявку на зменшення кредитного ліміту ви можете за кілька кліків в Приват24.
Не повертають кошти
Дуже неприємна ситуація.
Поповнювала особисту карту через банкомат,і гроші не за рахувались на рахунок.
В банку не можуть знайти операцію, кажучи що недостатньо інформації.
У мене є чек, який видав банкомат, з точним часом транзакціі(02.05.2022р.;19.34)номер банкомата,(CAIF0201)по вул.Хоткевича,63, сума.(1000грн)
Ваше питання вже на розгляді у наших профільних фахівців, за результатом вам зателефонує наш співробітник.
-80К в пачкомате и ждем 2 недели
сотрудники отделения банка не знают ничего о банкомате, который стоит у них, развели ручками и посоветовали звонить 3700
по номеру 3700 зарегистрировали заявку (не с первого раза, хорошо, что перезвонила уточнить, а то так бы и не было активной заявки), ничего внятного, никакой помощи не могут оказать, банкоматы и инкассация не по их части, ориентируют на 14! дней.
отказываются связать с отделом «банкоматов», чтобы как-то ускорить процесс инкассации и даже нет возможности говорить со старшим над этими «хомячками».
в общем, говорят зазубренный текст в рамках регламента.
очень сожалею, что послушала ранее сотрудников, которые не знают сумм фин мониторинга, не знают комиссию кассы и предложили воспользоваться пачкоматом.
пожалуй, это худший сервис банка…
и отдельная радость — прослушивание кучи не нужной информации при звонке на 3700.
Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. По вашій заявці на повернення коштів проводиться перевірка. Ми зробимо все можливе, щоб ви отримали відповідь якомога скоріше.
Додатково, ми проаналізуємо надану вам консультацію нашими співробітниками та по результату зателефонуємо.
Поберегитесь пользоваться картой Приватбанка для оплаты в интернете
Нам сумно, що після звернення в підтримку у вас залишився неприємний осад. Ми перевірили надану вам консультацію в чаті, вона є коректною, наш спеціаліст подав заявку щодо вашої ситуації з введенням реквізитів картки, за результатами розгляду якої ви будете сповіщені.
Дозвольте вам пояснити, що таке резерв та чому операції можуть зникати у виписці.
При оплаті в магазинах, що обслуговуються іншими банками, як і при знятті в банкоматах інших банків, сума платежу резервується на картці для подальшого списання на рахунок одержувача (торгової точки).
Кошти в резерві залишаються до того моменту, поки банк, що обслуговує торгову точку, не надішле запит на списання.
Ви можете звірити всі операції зарахування і списання, тим самим переконатися, що баланс збігається з дійсністю. На жаль, по виписці відображені лише списання та зарахування. Резерв коштів по виписці не відображений. Якщо сума резервується, а потім резерв знімається (відбувається розблокування коштів), то операція просто зникає з виписки (ніби її не було), а сума повертається на доступний баланс картки.
Згідно Конституції України (ч.1.,2 ст. 32), ЗУ “Про інформацію (ст. 21), ЗУ Про захист персональних даних (ст.2, ч.1,2 ст.14) надання такої персональної інформації як ПІБ — не є обов´язковою умовою. Якщо ви бажаєте отримати будь-які дані, що допоможуть ідентифікувати оператора, як співробітника ПриватБанку, то достатньо уточнити табельний номер.
Бачимо, що на поточний момент ситуація врегульована. У випадку, якщо у вас залишилися невирішені або додаткові запитання до банку — напишіть, будь ласка, нам в приватні повідомлення. Будемо раді підказати.
Спасибо, Приват!
Робимо все і навіть більше, щоб наші клієнти отримували тільки найкращий сервіс :)
Беремо і робимо!