USD | 41 | 41.6 |
Услуга страховки
Під час повітряної тривоги та артобстрілу, затверджено чіткий порядок дій співробітників. Як тільки починається повітряна тривога, клієнтам рекомендується пройти до найближчих бомбосховищ для безпеки та збереження життя. Співпрацюючи з місцевою владою, поряд з відділеннями банку встановленні бетонні укриття, де клієнтам безпечно перечекати Повітряну тривогу.
У відділеннях ПриватБанку працівники зачиняють двері та діють згідно правил та рекомендацій для населення під час «Повітряної тривоги», про які постійно повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій по радіо та телебаченню, а також на офіційних державних інформаційних каналах.
Більшість банківських операцій ви можете провести без відвідування відділення, а саме: за допомогою Приват24, банкоматів, терміналів самообслуговування, а також за зверненням до клієнтської підтримки.
Ми постійно працюємо над тим, щоб скоротити черги, розширюючи і удосконалюючи віддалені сервіси — Приват24, мобільні додатки під різні послуги тощо. Це допоможе вам ефективно використовувати свій час і при цьому буде потрібно мінімум зусиль для виконання потрібної вам операції.
Разом з тим, ми хочемо, щоб наші клієнти не наражали себе на небезпеку, тому просимо не залишатися на вулиці під час сигналу «Повітряної тривоги». Подбайте про себе та своїх рідних!
У виниклій ситуації хочу повідомити, що зі сторони банку лише надається сервіс, через який можна укласти угоду зі страховою службою та зручно проводити оплату за страхування. З умовами Ви можете ознайомитись із самим договором страхування в Приват24.
Дії при настанні страхового випадку:
1. Зверніться до лікарні для отримання першої допомоги і фіксації нещасного випадку. Звернення за медичною допомогою повинно бути не пізніше 48 годин з моменту настання страхової події.
2. Отримайте довідку про травму (лікарняний лист) в медичній установі.
3. Протягом 30-ти днів повідомте нам про настання події:
— у web Приват24 https://next.privat24.ua/, в меню: 'Сервіси — Страхування — Інші послуги — Вибір договору — Страховий випадок' або на сайті;
Приостановка обслуживания
Я связался со службой поддержки Binance и предоставил доказательства блокировки карты из-за продажи криптовалюты. Лицо, а было немедленно заблокировано на Binance. Затем я обратился в службу поддержки ПриватБанка, предоставив доказательства: скриншоты переписки с лицом, а о продаже криптовалюты, скриншоты переписки со службой поддержки Binance, а также скриншоты переписки с лицом, а о переводе средств.
После рассмотрения моего дела мне сообщили, что я должен вернуть средства, так как они были сброшены от третьего лица. Мой счёт был заблокирован. Я написал заявление в полицию, где мне ответили, что это административное дело и мне нужно обратиться в суд, чтобы разобраться с ПриватБанком.
Мой адвокат отправил запрос в ПриватБанк о причине блокировки, но после 5 недель нам ответили, что они не могут раскрыть эту информацию моему адвокату, ссылаясь на банковскую тайну. Также я отправил заявление на расторжение отношений с банком по почте, но ответа до сих пор нет. Представитель банка требует, чтобы я вернул деньги мошенникам.
Очень плохое отношение к клиентам.
На жаль, за даними, вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас, як клієнта Банку. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити ваш контактний номер телефону та деталі ситуації.
Зручність обслуговування
Ми вдячні за вашу пропозицію, наші фахівці в подальшому оглянуть, проаналізують місце і якщо буде можливість, відкриють додаткове відділення.
жахливий рівень обслуговування юридичних осіб
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.
Високий рівень обслуговування клієнтів та безпека.
Я не завжди задоволений відсотковими ставками та політикою оплат транзакцій, також у банку є деякі «хитрощі», як і у будь-якого іншого банку (які легко зрозуміти, якщо уважно читати договірні документи), але претензій до сервісу, швидкості реакцій банку, особливо на небезпечні ситуації, а також орієнтованості персоналу на запити клієнта у мене ніколи не було.
Робимо все і навіть більше, щоб ви отримали найкращий сервіс. Наші співробітники завжди поруч і готові прийти на допомогу!
Мошенники украли с моей карты деньги
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Виходячи з описаної ситуації, попри все бажання захистити та вберегти своїх клієнтів від шахраїв, Банк обмежений у своїх можливостях. Пошук і затримання зловмисників, разом із проведенням розслідувань за випадками шахрайства є обов'язком правоохоронних органів та згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Водночас зауважимо, що правоохоронці можуть отримати всю необхідну інформацію за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом. Ми завжди радимо клієнтам бути уважними і слідувати простим правилам. В деяких ситуаціях, на жаль, клієнти випадково потрапляють на гачок шахраїв та щоб такого не сталось ми розмістили на нашому сайті декілька дієвих порад:
Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити деталі ситуації.
Забули картку в банкоматі ;(
Виявили нестачу лише сьогодні. Приліпили над банкоматом оголошення, що хто знайшов хай поверне за винагороду — бо іншої користі новий власник з неї не отримає!
Питання до працівників відділення Приватбанку: Бровари, вул. Чорних Запорожців (Короленка), 66, — чи не знаходили, чи може здав її до цього відділення, якщо ні, то може охорона хай перегляне записи за 18.08.24 о 06:19, щоб зясувати якими ногами пішла картка чи може залишилась в банкоматі?
Будемо вдячні, коли пропажа знайдеться.
На жаль, вилучені або залишені в банкоматах або терміналах картки не повертаються.
Для відновлення картки Вам необхідно звернутися в банк, який видав цю картку.
Ошуколи шахраї
ПриватБанк розірвання ділових відносин
Буду подавати позов до суду
P. s. Банк мені відповідь шаблонна не потрібна, а люди нехай бачать яке ставлення до клієнтів
розірвали договір без попередження та пояснення
Тільки через кілька днів отримав повідомлення банку, в якому зазначена причина «встановленням неприйнятно високого рівня ризику/ненадання необхідних для здійснення належної перевірки документів чи відомостей / неможливістю здійснення ідентифікації та/або верифікації, а також встановлення даних, що дають змогу встановити кінцевих бенефіціарних власників / надання недостовірної інформації / надання інформації з метою введення в оману Банк» Тобто все і відразу. При тому, що на запит банку я надавав документи та й рахунок підприємницький теж в цьому банку.
Тобто без попередження, без пояснення причини мені одночасно закрили всі рахунки, в тому числі і пенсійний і я на деякий час залишився без засобів на існування.
ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні.
Банк як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.
Наразі, ваше обслуговування обмежене. При розірванні ділових відношень надається можливість переказу залишків до іншого банку.
Для перерахування ваших коштів на рахунках, вам або вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.
Працівники банку займаються шахрайством!
Це дуже прикро так як працівники Приватбанку можуть спокійно купувати верифіцировані аккаунти на біржах і обманювати клієнтів.
Також скажу пару слів від спілкування з фахівцем, грубе і неодекватне спілкування, коли я потребував звязати мене з іншим фахівцем мені було відмовлено і вона закінчила розмову.
Друзі не рекомендую Приватбанк!!!
ПриватБанк дозволив вкрасти з моєї карти майже 16000 грн, хоч був ліміт оплати в інтернеті!
Оплата в інтернеті можлива за умови володіння даними картки, як то СVV код і термін дії разом з номером картки. Дану інформацію шахраї могли отримати не тільки з необережності, а й більш витонченими методами (наприклад, камери спостереження на касах магазину і недобросовісні охоронці, ненадійні сайти тощо). Ми завжди радимо клієнтам бути уважними і слідувати простим правилам, для чого розмістили на нашому сайті декілька дієвих порад:
У випадку, якщо при вказаному платежі не був введений 3D-secure пароль (Смс на Ваш номер телефону) — шанси оскаржити дану операцію і повернути кошти розцінюються, як високі. Однак хочемо звернути увагу на те, що розгляд подібних справ строго регламентовано правилами платіжних систем і може зайняти від 45 до 120 днів. Ми, як банк-емітент Вашої картки (банк, що випустив картку) виступаємо в ролі заявника і докладаємо максимум зусиль для того, щоб оскаржити транзакцію і виграти справу. За результатом розгляду заявок вам надійде повідомлення від банку.
Шведка допомога онлайн
Нескінченно можна дивитись на кілька речей і одна з них — це задоволений клієнт. Ваш відгук мотивує оператора Вадима на нові звершення :)
Дякуємо, що ви з нами.
Надання документів підтвердження про походження коштів Google AdSense?
Отримую гроші я з YouTube монетизації. Я викладаю ролики на цій платформі, в свою чергу YouTube розміщує в них рекламні оголошення. Гроші за розміщення цих рекламних оголошеннях накопичуються в Google AdSense після чого з 21 по 24 число кожного місяця зачислюються на карту.
Google AdSense згідно публічного договору (https://www.google.com/adsense/localized-terms), а саме пункту 5 пояснює як відбувається формування коштів.
Цілий тиждень я намагався вирішити питання з підтвердженням документів як у відділенні ПриватБанку так і з допомогою «Допомога Онлайн» в додатку. Однак це зовсім не допомогло. Служба підтримки відмовляється приймати публічний договір, звіти по swift платежах, квитанції з особистого кабінету google adsensе. Також, я написав заяву про походження коштів у відділенні ПриватБанку, однак це їх також не влаштувало.
Якщо звернутися до онлайн-ресурсів банку (https://privatbank.ua/uslugi-freelanseram), то видно, що вони визнають факт «підключення до публічного договору». Однак, під час спілкування з підтримкою банку, цей документ не вважається достатнім доказом.
Якщо ознайомлюватися з службою підтримки google adsense
там є відповіді на ці питання:
1. У банку просять надати документ, у якому вказано призначення платежу. Який документ я можу надати?
Ви можете надати банку примірник Умов використання AdSense (https://www.google.com/adsense/localized-terms). У розділі 5 («Платежі») зазначено призначення вашого платежу.
2. У банку просять надати примірник договору, укладеного між мною та Google. Де взяти цей договір?
Щоб отримати примірник договору з Google для представлення своєму банку, відвідайте сторінку Умов використання Google AdSense (https://www.google.com/adsense/localized-terms).
3. Чи існує офіційне підтвердження платежу AdSense?
Так, ми надаємо квитанцію про оплату як офіційне підтвердження платежу. Щоб переглянути її, натисніть посилання про автоматичний платіж на сторінці Історія платежів
Відповідно до інформації ПриватБанку (https://pb.ua/short?240), я підпадаю під пункт «10. документи, що підтверджують отримання винагороди від використання інтелектуальної власності (авторські гонорари, винагороди тощо);»
Згідно з публічним договором AdSense та зазначенням у SWIFT платежі, де в полі 70: Remittance Information вказано «HONORARIUM» (що, як зазначено в пункті 10, є авторським гонораром), я маю надати ПриватБанку документ, що підтверджує походження коштів. Логічно, що вся необхідна інформація вже міститься у самому SWIFT платежі, і звіт по цьому платежу мав би бути достатнім.
Проте, банк каже що усі надані документи та заява не є достатнім доказом походження коштів, і пропонують написати в підтримку Google AdSense для отримання інших підтверджуючих документів, яких самих по собі не існує.
Залишається відкритим питання, яким чином після усіх наданих документів я маю підтвердити походження коштів?
Подробное описание мошенников СБ приватбанка и следствия после обращения в киберполицию
Теперь по существу: банк может ограничить ваш банковский счёт только по решению суда, или запроса следователя относительно криминального производства, точно также после обращения в банк следователем с официальным ответом, может быть сняты ограничения, на что следователь ничего ответить мне не смог избегая этот разговор.
После моих обращений в киберполицию и следствия я получил копию документа от ГУНП Луганской области. О том что документы следствия переданы Харьковскую область следователю, но официального ответа мне никто не дал и человек который меня информировал о ходе следствия отморозился.
После третьего моего официального обращения в киберполицию, мне сообщили что моя банковская карта ограничена следователем в рамках криминального производства. Которое открыто в Богодуховском отделении полиции № 1, но фамилию следователя и контактные данные я должен сам выуживать через сайт ГУНХ полиции для решения вопроса и снятия ограничений в банке,
№ 12024221050000158 криминального производства который не светиться как официально зарегистрированный в реестре.
Так как следователь отправлял в банк запрос на основании криминального производства о блокировке моего счета и это досудебное расследование, он так же обязан отправить в банк официальный ответ о фактах расследования так как уже выявлены фигуранты мошенничества! Но Лугаская ГУНП и первый следователь сбросили с себя полномочия и передали их в Богодуховское отделение полиции Харьковской обл. Где я связался со следователем и выяснил что он на протяжении двух месяцев ничем не занимался.
Повідомляю, що було створено повторне звернення до кіберполіції № 377480, яке було зареєстроване, але офіційної відповіді я не отримав більше місяця. Відповідно до блокування мого банківського розрахунку мною було подано заяву 16.05.2024 № 2350 в кіберполіцію. Офіційно відповідь я ні разу не отримав офіційну. Мене нікто не інформує про ході справи. В переписці через вайбер мені прислали тільки зареєстровану копію документа 15.06.2024 № 9261, де в реєстрі на сайті головного управління поліції я за номером його не знаходжу. Мені так же повідомили, що служба підтримки біржі Binance надала реквизити шахрая за запитом поліції, і поліція вже провела бесіду з особою, перевіреною на біржі, через яку було куплено замовлення. Підтримка ПриватБанку не реагує на копію відповіді поліції, яку мені надіслала поліція, а поліція не бажає відповідати та передавати дані до банку про розслідування та шахраїв. Так як це досудове розслідування і слідство в праві впливати на ситуацію розблокування мого банківського розрахунку, Прошу уточнити чому до цих пор не була відправлена офіціальна відповідь до Приватбанку і мій банківський рахунок все ще заблоковано? Як раніше я повідомляв, шахрайською схемою займається СБ ПриватБанку, реєструючи на біржі Binance Бомжів для отримання верифікованого облікового запису, а далі агент СБ ПриватБанку оплачує замовлення як від третьої особи, чим мотивують блокування розрахунку одержувача та безвідсотково користуються заблокованими коштами. Дані шахрая та лжесвідка, який під виглядом потерпілого звернувся до поліції, відомі!
Чому поліція не перевірила данні лжесвідка, який подав жалобу на мій банківський рахунок и що він є користувачем ОЛХ та його реєстраційні данні на ОЛХ, яка картка прив’язана до сервісу ОЛХ, який товар він оплачував? Також з його слів, як сплатив потерпілий сумнівні СМС протягом 15 хвилин? Як повідомив мене черговий при першому моєму зверненні до кіберполіції: потерпілий отримав СМС від ОЛХ про находження посилки та відразу сплатив через онлайн доставку ОЛХ,.
В процесі бесіди з слідчим Богодуховського відділення куди були сформованні матеріали, виявилось, що потерпілий не являється зареєстрованим користувачем ОЛХ і нову казку слідчий не зміг розповісти!
Засранці СБ приватбанку ніколи не змогли дати адекватної відповіді і відмовилися розмовляти зі мною, передаючи повідомлення через чат підтримки банку, переконуючи мене знову звертатися до поліції чи суду, чудово розуміючи що сума судових витрат більша ніж сума на моєму банківському рахунку. До листа додається копія зареєстрованої заяви, яку в чаті мені відправив Р. Ме…ський з головного управління Луганської нацполіції, та копія заяви до поліції з докладним описом ситуації. Також скріншоти моїх звернень та чатів чергового кіберполіції та служби підтримки ПриватБанку.
За результатом перевірки бачимо, що вам надали актуальну інформацію для врегулювання питання. Наразі банк змушений обмежити ваш рахунок. І разом з тим, рішення може бути змінено після проведення розгляду справи правоохоронними органами або за рішенням суду. Щодо діяльності співробітників зазначимо, що відповідними службами Банку проводяться необхідні заходи, спрямовані на вивчення та аналіз ситуації, всебічне з'ясування всіх обставин, попередження та виявлення внутрішнього шахрайства співробітниками Банку. Цьому аспекту приділяється значна увага в діяльності банку.
чому заблокувпли картку при оплаті комунального платежу за воду
Вибачте за незручності. Будь-яка операція, який проводиться з карткою ПриватБанку, може проходити додаткову перевірку в службі безпеки. Служба безпеки приймає рішення, надавати дозвіл на проведення або ні. Операцію розцінили, як високоризикову. За якими критеріями проводяться перевірки — не повідомляється, щоб уникнути можливості обійти ці обмеження. На головному сайті банку https://conditions-and-rules.privatbank.ua/main/view-content-75/?lang=uk, в умовах та правилах зазначено: 2.1.4.4.2. Клієнт дає свою згоду, що Банк може блокувати можливість користування Картки при здійсненні ризиковості операцій, а так само на підставі внутрішніх процедур Банку та операційних правил міжнародних платіжних систем.
Для вирішення цього питання рекомендуємо Вам перейти в чат з нами в мобільному додатку Приват24 або за посиланням https://next.privat24.ua/.
Пропал перевод Swift на 8000 чешских крон от 29.07.2024 г., отослали с Райффайзенбанк Чехия мне на ПриватБанка в Украине.Разобраться где платёж отказываются и Райффайзенбанк,и ПриватБанка. Куда писать жалобу чтоб вернули деньги, которые украли?
Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. З цього питання раніше були ініційовані заявки, в результаті яких перевіряли доступну інформацію та надавали зворотній зв'язок.
На жаль, за наданою інформацією SWIFT переказ на зазначену суму не надходив до нашого Банку.
Рекомендуємо зв'язатися з відправником для уточнення стану переказу.
Банк з якого здійснювався платіж може ініціювати запит на оновлення стану або розшук переказу.
Технічна неможливість стати онлайн клієнтом банку
Ситуація наступна: я пенсіонер-жінка знаходжуся на окупованій території (тобто відвідати відділення банку не є можливим), робила процедуру реєстрації для відкриття пенсійної картки (для виплат), всі необхідні документи є (внутрішній паспорт старого зразку, ІНН, пенсійне посвідчення). При першій спробі у зв’язку з поспіхом (тому що не зажди є швидкісний інтернет), при подачі всіх документів я випадково сфотографувала 4−5 сторінку внутрішнього паспорту не свою, а мого чоловіка, тому що паспорти лежали поруч. І після цього система відхилила мою заявку, що логічно. Але було наголошую 7 спроб (!!!) протягом ДВОХ місяців і всі ці рази система відхиляє мої заявки без пояснення причин. Подаються документи належної якості, фото документів всі читабельні і гарної якості, просто, (як я думаю) це зв’язано с першою хибною спробою. Варіант того, що я роблю щось не так або фотографії роблю якось некоректно, або погане освітлення, тощо — виключено. Нам вдалося з ПЕРШОЇ спроби зробити всі ці дії і відкрити картку моєму чоловіку без серйозних зусиль. Ситуація патова, оператори в чаті нічим допомогти не хотять, були також створені заявки і надана інформація до технічного відділу, де я робила запис екрану зі своїми діями при реєстрації. Відповідь стандартна фото не тої якості, хоча всі вимоги додержані. Проблема виникає на останньому завершуючому етапі, коли вже вся інформація подана і всі фото документів прийняті, перед дзвінком оператора. Наголошую, що в процесі реєстрації фото яке не є читабельним при заповнювання анкети сразу відхиляється, і просить перефотографувати. В мене всі фото система приймає!!! Тобто проблема в системі прийому і опрацюванні моєї реєстраційної заявки, за всі 7 спроб (!!!) ми вже все перепробували. Зі своєї сторони могу точно запевнити, що всі надані мною фото і інформація були належної якості, бо інакше не змогла б після однієї з моїх невдалих спроб — зареєструвати свого чоловіка з першої спроби. ПРОБЛЕМА ТЕХНІЧНОГО ХАРАКТЕРУ зі сторони системи прийому і опрацювання заявки на реєстрацію. Для вирішення мого питання потрібен небайдужий і компетентний фахівець банку. Нажаль не можу отримати свої зароблені гроші, питання виживання. Дякую за допомогу. Слава Україні!
Авто в лізінг
Заблокована Карта