Курс валют в Ощадбанке
Шахраї виманють у людей гроші
Скарга
Тим паче в приват банк теж було направлено постанову 03.08 и знято арест ще 06.08. Тіки у вам ніхто нічого не знає.
Далі уточнюю
Банк попросив уточнити інформацію в особистих повідомленнях, що мною і було зроблено
Всю необхідну інформацію на вимогу надала в особистих повідомленнях, на що чекала відповідь два дні, але відповіли що постанови немає. Як таке може бути в інших банках є а у вас ні.Почекаю до завтра, якщо нічого не проясниться, то буду писати в інші інстанції (НБУ, Суд, і.т.д.).
Рекомендуємо звернутися до виконавчої служби, щоб уточнити інформацію щодо відправки/відстеження листа.
Худший украинский банк
Звертаємо увагу, що смс-інформування по карті «Моя кредитка» безкоштовне. Не тарифікується також і відкриття картки. За бажанням, ви маєте можливість користуватись кредитними коштами з пільговим періодом, або мати певну суму про запас. Детальніше: https://www.oschadbank.ua/card/moya-creditka
Перевод денег с карты аферистами!!!
Можемо припустити, що дані картки було скомпрометовано (стали відомі третім особам). Ви правильно зробили, що заблокували картку. Банк гарантує збереження коштів за умови дотримання конфіденційності всіх даних.
Розслідування випадків шахрайства знаходиться в компетенції правоохоронних органів. Банк, за їх запитом, надасть всю необхідну інформацію для проведення розслідування.
Залишити звернення рекомендуємо також на сайті кіберполіції: https://cyberpolice.gov.ua/declare/
Дія
ЖАХЛИВО
Умови взаємодії між клієнтом і банком чітко визначені договором, що укладається при відкритті депозиту. Ознайомитися можна за посиланням: https://www.oschadbank.ua/pravila-tarifi-ta-inse
Ставтеся відповідально до своєї роботи!
Некомпетентність співробітників
Некомпетентність співробітниці Ковальської І.В просто зашкалює, прочитати доручення не може!
Керуючої Мотрич В. Ю другий день немає на робочому місці!
Оплатить послуги безготівково «не працює термінал»
Sergii Naumov
Отстой
P. S. лююююююди — никогда не связывайтесь с Ощад банком.
Напишіть, будь ласка, адресу відділення, стан якого вважаєте незадовільним, ми обов'язково перевіримо ситуацію.
У разі виникнення складнощів з оплатою комунальних послуг або роботою Ощад 24/7 — повідомте нам, будь ласка. Ми будемо раді допомогти. Написати можна тут на форумі, або ж зателефонувати до контакт-центру за номером телефону 0-800-210-800 (цілодобово).
З повагою, команда Ощадбанку.
Неможливість перевипуску заробітної карти
В кінці вересня закінчується термін дії зарплатної картки. Як і в інших банках я думав, що треба прийти та забрати нову, але в Ощадбанку діє своя система.
1. Дзвінок на колл-центр, необхідно було 5 разів повторити питання роботу, щоб змогли з'єднати з оператором.
2. Виявляється для того, щоб перевипустити карту я повинен прийти в саме своє відділення що обслуговує і написати заяву на перевипуск у зв’язку з закінченням терміну дії.
4. Очікувати 14 днів.
5. Ще раз прийти в це відділення.
Скажіть, будь ласка, в час пандемії, чому необхідно стільки зайвих контактів зі співробітниками банку. Чому я не можу вільно піти у своє найближче відділення і зібрати за 1 раз готову картку?
P.s Вартість обслуговування картки 300 грн/рік +7 грн/місяць за СМС.
Майже всі картки можна перевипустити в телефонному режимі, в тому числі і зарплатну, якщо це перевипуск зарплатної картки на термін дії попередньої картки у зв'язку з втратою/крадіжкою/компрометацією. Саме у випадку замовлення зарплатної картки на новий термін справді необхідно звернутись до відділення. Це пов'язано з тим, що відділення перевіряє зарплатний проект, за яким обслуговується рахунок. Для візиту без черги рекомендуємо призначити зустріч: https://appointment.oschadbank.ua
Как работают в Ощадбанке (г. Киев, ул. В. Сосюры 4)
Номер телефону 044-363-01-33 справді належить банку. Це один із номерів контакт-центру, що вказується на банківській карті та на офіційному сайті, а також це номер, з якого надходить дзвінок від автоматичної системи при реєстрації в Ощад 24/7.
Недостовірна консультація фахівців банку.
Станом на 19.30 03.08.2021 року кошти на мою картку не надійшли. Фахівці гарячої лінії, № тел.0 800−210−800, надали інформацію, що зарахування коштів відбувається протягом пеіоду від 2х годин до 3х робочих днів.
На моє уточнення, що це цільове зарахування коштів, пов’язане зі сплатою податків, терміни виплати заробітної плати регламентуються законодавством України, за порушення термінів виплати зарплати існує кримінальна відповідальність, продовжували розповідати, що термін зарахування до 3х робочих днів, керуючись нормою п. 8.4 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні». Але п. 8.1 того ж самого закону говорить про те, що «…Банк зобов’язаний виконати доручення клієнта, що міститься в розрахунковому документі, який надійшов протягом операційного часу банку, в день його надходження…»
На мою письмову скаргу надійшла наступна відповідь:
Шановний!!!
Повідомляємо, що питання за Вашим запитом не відноситься до компетенції контакт-центру АТ «Ощадбанк».
Для отримання детальних роз’яснень за Вашим запитом зверніться, будь ласка, до організації, яка здійснює виплати.
Додатково повідомляємо, що виплати на Ваш рахунок зараховуються одразу, щойно організація перерахує кошти до АТ «Ощадбанк». Максимальний термін зарахування коштів на рахунок — до 3-х банківських днів.
У випадку виникнення додаткових питань Ви можете звернутись до контакт-центру АТ «Ощадбанк» за номером телефону 0−800−210−800 (безкоштовно на території України), +38−044−363−01−33 (для дзвінків із-за кордону), або замовити послугу зворотного дзвінку за посиланням: https://www.oschadbank.ua/ua/callback. Ми працюємо цілодобово.
Звертаємо Вашу увагу, що Ви можете отримувати широкий спектр банківських послуг через наші дистанційні канали за посиланням: https://www.oschadbank.ua/ua/chat.
Дякуємо за звернення.
З повагою, Міщенко Андрій Олександрович,
контакт-центр АТ 'Ощадбанк'.
Протягом 2 годин наприкінці робочого дня я намагалася з’ясувати де мої кошти, коли я саме вони зарахуються на мою картку.
В майбутньому планую відмовитися від послуг вашого банку.
Репутация для банка
Хорошо, что не было очереди в кассу.
Кассир-контролёр Мария Николаевна спросила, в какой валюте мы хотим получить перевод, в долларах или в гривне. Отчим ответил, что в валюте. Она сказала «тогда будет ещё страховка 30 гривен». Я спросила, какая страховка? За что?
Мария ответила «за то, что получаете перевод в валюте. Если бы получали в гривне, то страховка бы не шла. Если не хотите платить страховку — получайте в гривне, или идите в другой банк. Это наше внутреннее распоряжение»
Где написано это распоряжение???
Предоставлять ничего она не стала! Да и я сама понимаю, что никакого распоряжения нет, а это просто навязывание страховых услуг ради выполнения плана!
Просьба принять меры относительно данного сотрудника Марии Николаевны и их руководителя О. Паламарчук за неправомерные действия!
В следующий раз обращение в это отделение будет с представителями полиции и юристами!
Отделение 10024/0308
Обманывают на курсе при интернет оплате.
Причем оператор уверяет меня что снялось 0.28, но у меня по карте совсем другая информация. При этом всем прступления в долларах они считают по заниженому курсу у них доллар 26.45, в то время как на сайте стоит 26.7. Это просто отвратительно, государственныц банк проводит махинации, думала такое может быть в частном, но нет, наше государство нагло нас обманывает. Причем даже не скрывая это.
Будь-яка банківська операція проходить у два етапи — блокування суми на рахунку та списання. При здійсненні операції у валюті сума спочатку блокується на рахунку за курсом МПС (Visa або Mastercard) на день проведення операції, а потім списується за курсом продажу Ощадбанку для БПК на день списання. Таким чином, дата здійснення операції та дата списання можуть відрізнятися.
Фактичну дату списання та суму клієнт може переглянутися у виписці. Курс Ощадбанку на конкретну дату списання можна перевірити на сайті через кнопку «Архів курсу»: https://www.oschadbank.ua/currency-rate
Комісія за конвертацію валюти утримується за курсом НБУ у розмірі 1% від суми.
Обкрадання персіонерів!!!
Іващенко В.В. наполяга, вказуючи, що є такий указ. Мама вимушена була звернутися в інше відділення Ощадбанку, де її приємно зустріли і видали кошти без будь-яких примусових страхувань! Про це навіть ніхто не згадував! Слідуючи цьому, напрошується висновок, що послуга страхування в її відділенні є виключно її ініціативою, ймовірно, для задоволення власних інтересів! Найбільше обурює те, що багато пенсіонерів можуть бути обдурені таким чином, а враховуючи розмір нинішніх пенсій, для людей цієї категорії це немалі кошти! Прохання до керівників Ощадбанку, а саме вищезгаданого відділення розібратися в даній ситуації і прийняти відповідні міри!
З повагою, команда Ощадбанку.
Белый Михаил Евгениевич, осторожно мошенник
использует карту Ощадбанка, берет предоплаты и не отправляет товар.
номер карты 4198 1113 0003 5762
тел 099 180 02 14, +38 095 043-28-87
Жах
Дуже поганий банк
Шахраї
Перевірити, чому виник борг, ви можете через контакт-центр за номером телефону 0-800-210-800. Оператор зорієнтує вас в ситуації. Якщо це комісія, наприклад, за послугу смс-інформування, її можна просто відключити, тоді погасити заборгованість та звернутися до відділення банку, коли у вас буде така можливість. На сайті банку можна залишити запит на послугу зворотного дзвінка: https://www.oschadbank.ua/zvorotnij-zvazok
Срочно верните мне мои деньги, колторые Вы у меня украли!!!
25.08.2021 около 18 часов я решил пополнить счет своей карты Ощадбанка желтого цвета в терминале Ощадбанка на сумму 2700 грн. В итоге терминал деньги принял, а пополнения так и не произошло. (В приложении Ощад24 пополненная мною сума не отобразилась) Терминал отдал мне мою желтую карточку Ощадбанка.
Терминал № 1596 находится в отделении Ощадбанка по улице Бульвар Кольцова, 14Д, город Киев.
Когда я обратился к сотрудниками Ощадбанка о сложившейся ситуации, мне нахамили и сказали, что отделение уже не работает. На вопрос, что мне теперь делать, спешащие домой работника Ощадбанка сказали банк уже не работает, приходите в рабочее время.
Что делать мне? Я тоже работаю в то время когда работает Ощадбанк?!
Мне сказали, что это ваши проблемы и быстренько начали меня выгонять с отделения, так как рабочий день их закончен и они спешили домой.
Перенервничав в ложившейся ситуации, я остался без денег наличных, так как их забрал терминал и не дал мне ни чека ни зачислил он мне на карту. Выдал ошибку.
Я взял за свой счет один рабочий свой день на работе на следующий день 26.08.2021 пришел в отделение за пол часа до открытия. Мне сказали ждите, потом работник банка Ольга мне велела ждать на стуле, внося данные на своем компьютере. Потом она дала мне лист формата а4 и сказала поставить мою подпись. Я спросил можно почитать? Она сказала не морочьте мне голову и подписываете быстрее, мол это она приняла заявку от меня. Сказала, что деньги будут зачислены на карту в течение 4 дней.
Прошли 4 дня, нет ни денег, ни звонка из банка, ни ответа, ни привета.
Вот так значит Ощадбанк обслуживает своих постоянных преданных клиентов?!
Я перевел рабочий свой день, деньги в Ощадбанке мне не вернули.
Я хотел вызвать полицию, меня отговорили это делать.
Скажите, это нормальная работа Ощадбанка?
Такое хамское отношение к клиенту я еще не встречал нигде. Дальше заходить в отделение по указанному выше адресу у меня нет ни малейшего желания.
А также у меня пропало желание сотрудничать с Ощадбанком.
Когда я позвонил на горячую линию Ощадбанка и еле дозвонился, потратив уйму времени на номер 0800210800. Оператор меня попросил назвать номер карты, я назвал и был просто в шоке, так как оператор назвал мне сумму, которая не зачислилась мне на мою карту совершенно другую, а именно 2170 грн. В отделении Ощадбанка мне сказали, что все вам вернут, мол излишки в терминале будут. Короче я потерял уйму своего времени, жизни, нервов, своих денег. Я просто в шоке!
Разберитесь пожалуйста в сложившейся ситуации и верните мне мои деньги на мою желтую карточку Ощадбанка.
В таких випадках кошти повертаються одразу ж після інкасації. Ми перевіримо ситуацію та зв'яжемося з вами.