Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Olek008 6 февраля 2021, 10:58
Отделение по адресу: Чернигов, пр-т Мира, 89
Добрый день, проблема с получением карты «Море» решена. Предистория такова: при заказе в чат-боте «Телеграм», отмечу отдельно, что это очень удобная возможность индивидуальной коммуникации с «Ощадбанком», произошла программная ошибка, в результате которой у специалиста отделения не было возможности активировать счёт. Не думаю, что в данном случае был задействован «человеческий фактор», но все бывает…
Тем не менее, не смотря на долгий срок ожидания решения проблемы, хочу отметить с благодарностью помощь и поддержку сотрудников отделения 10024/012 г. Чернигов. Я постоянно в процессе находился на связи, коммуницировал в том числе и с управляющей отделением, Оксаной Юрьевной, получал информацию в телефонном режиме о мерах принимаемых для решения вопроса, спасибо. Замечу так же, что и руководство филиала — Черниговского областного управления Ощадбанка, оказывало заметную помощь. Поэтому с уверенностью могу отметить, что для данного банка каждый клиент действительно является важным, я порекомендовал бы всем клиентам банка быть более терпеливым и адекватными, вникать в условия договора, запоминать правила и прежде чем писать здесь гневные комментарии, не лениться по цепочке, в порядке субординации, пытаться решить проблему. Конечно отрадно понимать, что обратившись сюда с отзывом, всегда можно надеяться на реакцию ответственных лиц Ощадбанка, но все нужно отдавать себе отчёт, что не стоит злоупотреблять. Считая данный ресурс последним источником решения своих проблем, более хладнокровно и вменяемо подходите к оценке деятельности банка и задавайте больше вопросов, не отягощенных собственным субъективным мнением и опытом.
Отдельная благодарность ресурсу «Минфин», спасибо, что вы есть!
OschadbankUA 8 февраля 2021, 10:04
Доброго дня.
Дякуємо, що знайшли час оцінити наші зусилля!
Гарного вам дня =)
uvu84 5 февраля 2021, 18:34
Здравствуйте, хочу оставить свой отзыв и тут, потому что сколько я уже жалоб не писал, ничего не помогает! с руководством связаться невозможно, представители банка футболят в разные стороны, горячая линия ничего не решает, тоже отправляют не понятно куда! Ощадбанк не выполняет постановления исполнительной службы, ищут любые пути чтобы запутать, и отнекатся, и не отдать остаток денег, которые остались от зарплаты! такое ощущение что там шарлатаны и мошенники, уже написал в прокуратуру, нужно выводить их на чистую воду! верните мои деньги, на передовой оставили меня без зарплаты, слова ели подбираю!
17 февраля 2021, 16:44
Доброго дня! Уточніть, будь ласка, яка саме ситуація виникла? Будемо вдячні за детальний опис в приватних повідомленнях.

Ivan Sinchuk 5 февраля 2021, 14:31
Отделение по адресу: Луцк, ул. Б. Хмельницкого, 3-А
Добрий день.
Зазвичай я знімаю готівку в банкоматах.
але сьгодні вкрай було необхідно зняти кошти!!! підійшов у центральне відділення відділення.
У касу яка зі 6 касс працювала одна і та для людей з обмеженням.
попросив зняти з Зарплатної карти необхідну суму. на що отримав відповідь -а ви замовляли.
кажу ні.
касир побігла консультуватися.
за 5 хв повернулася
зверхньо зі словами що знімуть половину з необхідних мені коштів. якщо ні то допобачення!!!
Підійшов до адміністратора.
попросив керуючого. відповідь не вразила…
керуючий на лікарняному.
заступник у відряджені.
а менеджер по роботі з віп клієнтами виїхав.
на останок
вибачте ми нічим не можем допомогти.!!!
все.
питання: чому я маю замовляти не значні суми щоб їх зняти!!!
Р.S
приїхавши до відділення на червоного хреста.
все навпаки, дуже ввічливо і телерантно отримав всю суму.
5 февраля 2021, 15:54
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. У відділенні банку можуть видати кошти в межах суми, наявної в касі. Якщо потрібно зняти значну суму, рекомендуємо повідомити про це наперед.
EvAlximik 5 февраля 2021, 12:46
Отделение по адресу: Киев, пр-т Красной Калины, 73-А
Месяц назад была зачислена ошибочна сумма (двойная транзакция) на мой счет банком!!!, про что сразу проинформировал колл-центр что б сняли.
В течении месяца никто не может списать эту сумму, а наоборот блокируют счет, делая меня виновным.
Сотрудники отделения и колл-цетра отфутболивают как мячик, никто не желает помочь. Предлагают завести новый счет, как будто это решит проблему!!!
После такого наплевательского отношения клиенту пропадает желание пользоваться услугами банка!!!
5 февраля 2021, 14:47
Доброго дня! Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення ваше ПІБ та номер телефону. Ситуацію перевіримо та надамо зворотній зв'язок.
135622anya1009 5 февраля 2021, 9:24
04.02.21 г. вошла в Веб-банкинг, к нему привязаны 2 моих карты. С одной карты пополнила телефон дочке и сыну (на 300 и 350 грн.)Сразу же система выдала ошибку и целые сутки я промучалась, не могу зайти — пишет «Неверный пароль».Позвонила на горячую линию, там говорят, что мне заблокировали вход в личный кабинет, т.к. посчитали мои действия мошенническими… Возникает вопрос, почему в тот момент когда они посчитали эти действия мошенническими, они не связались со мной? Я вводила все коды, которые банк присылал на мой номер, для входа!!! Получается, что банк присылал код мошенникам? И для чего нужен этот Веб-банкинг, если я не могу даже пополнить телефон с собственных средств? Теперь на горячей линии мне предлагают пойти в отделение банка и там все выяснить. Сейчас я не имею такой возможности. И почему когда на самом деле у людей исчезают с карточек деньги, эти услуги не блокируют? На каком основании, банк лишает меня возможности, использовать мои личные средства на мои нужды? Почитав кучу отзывов о работе этой системы, я поняла, что эта система — просто издевательство над клиентами!!!
5 февраля 2021, 10:43
Доброго дня! У разі, якщо по карті проводиться підозріла операція, банк може встановлювати обмеження та вимагати підтвердження цих операцій від клієнта. Це захід безпеки, що дозволяє протидіяти шахрайству. Рекомендуємо дотримуватись рекомендацій спеціалістів. Також ви можете уточнити в оператора, які саме операції обмежено.

Natalia5d 4 февраля 2021, 18:42
Добрый вечер. Почему ощадбанк не спешит разблокировать счёт?
Исполнительная служба наложила арест на мой счёт. Я представила все документы для исполнительной службы. В свою очередь исполнитель отправил заказное письмо с постановлением о снятии ареста, сотрудники ощадбанка получили письмо и потеряли (я прождала 2 недели). Исполнитель повторно отослал заказное письмо, но сотрудники ощадбанка не спешат разблакировать счёт, хотя письмо опять получили. Доказательства трекера укрпочты
5 февраля 2021, 8:59
Доброго дня! Для уточнення інформації написали вам в особисті повідомлення. Перевірте, будь ласка.
Любов Зеленська 4 февраля 2021, 15:42
Отделение по адресу: Киев, ул. Хорива, 27-А
Хочу подякувати ст. контролера — касира Чуднецову Таїсію Олексіївну за чутке та фахове ставлення до клієнтів банку.
Ми звернулися з приводу конвертації євро в гривню, бо маємо кошти на закордонній картці
Отримали повну, розгорнуту інформацію.
Щиро дякуємо ст. касира-контролера
Чуднецову Таїсію Олексіївну за професіоналізм і людяність!
4 февраля 2021, 15:56
Доброго дня! Приємно, що ви знайшли час та залишили позитивний відгук. Дякуємо за довіру.

Marina123098 4 февраля 2021, 15:36
Скарга
На дії посадових осіб Ощадбанку України.
Мною було відкрито рахунок в Ощадбанку, для зарахування соціальних виплат, а саме (виплата при народженні дитини). Так як в мене виконавче провадження то данный рахунок був заблокований з соціальними коштами.
Вже пів року я веду перепис с банком та державною виконавчою службою. Так як ці кошти не можуть бути вилучені державною виконавчою службою. Державний виконавець надав мені постанову за яким я можу розблокувати ці кошти, але в банку цього не роблять.
4 февраля 2021, 15:55
Доброго дня! Для розблокування рахунку відповідний документ повинен надійти до банку від виконавця. Рекомендуємо звернутись до виконавчої служби та уточнити, чи було надіслано постанову до банку.
Dima777 4 февраля 2021, 15:09
Отец — пенсионер, инвалид 1-й группы лежачий. Дочь получает его пенсию в Ощадбанке.Пару дней назад при очередном снятии блокируется карта, при чём пин код был верный. Начальник 601 го отделения г. Одессы, где была выпущена карта, наотрез отказалась помочь с решением этой проблемы, заявив что без доверенности ничего делать не будет. А это стоимость одной пенсии. Хотя при аналогичной ситуации в другом отделении пошли на встречу и выслали менеджера на дом.
4 февраля 2021, 15:52
Доброго дня! Згідно ДКБО, користуватись основною карткою може виключно власник рахунку, а передача картки третій особі не є правомірною. В той же час ми розуміємо ситуацію, що склалась. Альтернатива — випустити додаткову картку до рахунку на ваше ім'я або ж сформувати довіреність, що буде визначати повноваження на отримання коштів з рахунку.
Fatclerk3994 4 февраля 2021, 12:58
Так склалося — отримую заробітну платню на рахунок/картку, відкритий в Ощаді.
Користуюся інтернет-банкінгом «Ощад24/7».
Наслухавшись від самого банку страшилок про ризики використання фізичної (реальної) картки для розрахунків в інтернеті — створив в Ощад24/7 віртуальну картку.
Реквізити віртуальної картки загнав на AliExpress та для отримання коштів через NovaPay (при розрахунку за товарі, надіслані Новою поштою з післяплатою).
І ось в один день маю ситуацію:
— товар з AliExpress не прийшов, відкрив спір з продавцем, спір задовольнили і прийняли рішення повернути гроші;
— продана з післяплатою посилка була отримана і оплачена одержувачем на Новій пошті.
А гроші (ні від AliExpress, ні від NovaPay) не зараховуються на віртуальну картку! Телефоную в службу підтримки Ощаду — отримую відповідь: «зовнішні зарахування на віртуальну картку неможливі!!! Для зарахування використовуйте реквізити фізичної картки!!!».
На мої аргументи «ви ж самі казали, що використовувати реквізити фізичної картки для розрахунків в інтернеті — небезпечно, адже вони можуть бути використані шахраями» нічого адекватного не відповіли.
4 февраля 2021, 15:46
Доброго дня!
Поповнення віртуальної картки можливе виключно шляхом переказу із основної картки. Ця картка призначена для розрахунку в Інтернеті. Для зарахування ви можете надати реквізити основної картки, проте сайт має обов'язково бути надійним.
dsn 4 февраля 2021, 3:41
Зміни, які вже відбулись в Ощаді, сприяють тому, що ходжу до відділення більше тоді, коли виконую операції з готівкою. Однак, буде добре, коли перевипуск картки можна було б здійснити в будь-якому відділенні, без плати за пересилання нової картки. Також, була б дуже цікава функція покупки і продажу валюти на будь-якій картці. І ще, поки не у всіх містах є прив’язка до місцевих комунальних служб, або існує це в частковому вигляді, наприклад, в терміналі є прив’язка до «Енергосбуту», а в «Ощад24» немає. Інколи напружує тривалість виконання платежу.
Дякую за надійність і поступові поліпшення
4 февраля 2021, 10:32
Доброго дня!
Розуміємо, що зміна доставки картки в інше відділення спричиняє незручності. Вже працюємо над проектом, після реалізації якого можливо буде виконувати будь-які операції в зручному відділенні. Завдання масштабне, тому потребує часу. Сподіваємось на розуміння.
Для вільного здійснення операцій з валютою, достатньо мати рахунок у гривні та рахунок у валюті та через систему Ощад 24/7 ви можете без комісії переказати кошти із одного рахунку на інший. Перекази у валюті між різними фізичними особами, на жаль, неможливі.
Для швидкого переказу коштів за реквізитами зручно використовувати шаблон.
Дякуємо вам відгук та пропозиції.
Maxim L 3 февраля 2021, 22:59
Савочный банк, некомпитентные сотрудники, полная дизинформация на горячей линии, воровство денег с карты, навязывание ненужных услуг, невозможность оплатить услуги коммуналки картой другого банка, скрытые комиссии и всё это под видом лицемерия, неприятно работать
4 февраля 2021, 9:31
Доброго дня! Хотіли б розібратись в ситуації детальніше. Написали вам в особисті повідомлення. Перевірте, будь ласка.
Почему игнорируете решение исполнительной службы о снятии ареста со счета? и по какому праву снимаете средства со счета если исполнительная служба не давала счёт на снятие средств, куда делись деньги никто не знает, ни на горячей линии ни в отделении банка, всё разводят руками, такого бреда нет ни в одном банке
3 февраля 2021, 17:30
Доброго дня! Зняття арешту відбувається того ж дня, коли до банку надійшла постанова від виконавця.
Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення ваше ПІБ, номер телефону та ІПН, а також адресу відділення, до якого звертались. Ситуацію перевіримо детальніше.
pawtetyc30 3 февраля 2021, 9:03
МНЕ ЗАБЛОКИРОВАЛИ КАРТУ. ПРИЧИНУ НЕ ГОВОРЯТ. ХОЧУ ПО ТЕЛЕфОНУ ЗАКАЗАТЬ нову., НЕТ ГОВОРЯТ. Иди в отдЕЛЕНИЕ. А ТАМ ГОВОРЯТ ЗВОНИ ОЩад 24. ПОМОГИТЕ.
3 февраля 2021, 9:42
Доброго дня.
Написали вам в особисті повідомлення, перевірте будь ласка.
aloyna160679 2 февраля 2021, 20:43
23 января 2021 г пересылала деньги на расчётный счёт сегодня 2 февраля, а я свои деньги не получила. В наглую крутят мои деньги, каждый день на них зарабатывая, а мне не возвращают! Пишу на сайты, звоню на горячую линию, езжу в отделение-отправителя, а деньги не отдают. Я из-за этого потратила кучу денег, просрочила оплату по договору (сколько потеряю ещё). Так они мне ещё сообщают что 450 грн.(услуги банка) мне не вернут. Услуги банка я не получила какая оплата услуг? Верните мне мои деньги!
Где найти управу на ощадбанк?
Обратиться в полицию?
Сколько можно меня футболить???
3 февраля 2021, 10:25
Доброго дня.
Написали вам в особисті повідомлення для уточнення інформації. Перевірте, будь ласка.
Milki 2 февраля 2021, 20:35
Хочу звернутися до розробників програми Ощад 24. Окрім критики, я думаю вам цікаво знати зауваження користувачів.На протязі двох років, коли я перейшла із Привату в Ощад., я кожного місяця стикаюся з такою ситуацією.Виявляється, при перерахуванні комуналки я кожного разу по всіх платіжках повинна звіряти номери рахунків (а раптом щось змінилося) і вручну робити зміни, так само, як вперше потрібно було вручну заносити всі номери рахунків надавачів послуг. В Приваті це робить програма і вона ж контролює всі зміни.У мене була така ситуація, три місяца одна невелика сума 15,63 йшла сторно, я знову проплачую, по квитанції борг, я не можу зрозуміти в чому справа, поки не звірила всі цифри по платіжці.А надавач послугу просто змінив банк. Сьогодні півдня розбиралася з платіжками Облгазу., а саме — у січні 2029 року перевела сусідку на Ощад 24/ 7. Заводячи вручну гори реквізитів зробила помилку в МФО, газопостачальної організації і програма ПРИЙНЯЛА! Рік платилися кошти по помилковому МФО (звичайно вони поверталися, як непроплачені).Але враховуючи, що у неї була велика переплатаі вона стара людина, не дуже приймалася квитанціями і не звертала уваги на повернення на рахунок, боргу по газу не було. СМС не інформували про повернення коштів.Я це виявила зайшовши в Історію, що кожного місяця кошти поверталися.Але ж цілий рік! А як можна буде контролювати зміну рахунків якщо постачальники електроенергії і газу вже рахунки не направляють (інформація в електронних кабінетах.).? І ще, заходячи в Історію, я змогла ввести початок періоду, а кінцевий термін не вдалося, це дуже незручно. Прошу звернути увагу на вказані недоліки в програмі.
3 февраля 2021, 10:17
Доброго дня.
Дякуємо вам за детальне пояснення ситуації.
Постійно працюємо над тим, щоб покращувати роботу додатку та робити його більш зручним.
В той же час маємо зазначити, що проводячи оплату на довільні реквізити (реквізити які ви вказали вручну), банк зобов'язаний перерахувати кошти саме за тими даними, які ви вказали, і не може їх самостійно змінювати.
Також, ми продовжуємо працювати над тим, щоб все більше міст та організацій було додано до розділу сплат комунальних послуг, для додаткової зручності.
Далі буде тільки краще. Гарного дня!
19036256 2 февраля 2021, 17:22
Внимание, Web-банкинг Ощад 24 работает. Перед обращением к сотрудникам банка в написании личного сообщения банку, изменяла браузеры, очищала кэш, но проблема не изменялась. Успела оплатить коммунальные услуги.
3 февраля 2021, 10:00
Доброго дня.
Дякуємо за зворотній зв'язок.
Перепрошуємо за можливі незручності. Гарного дня!
mh001 2 февраля 2021, 16:00
Отделение по адресу: Киев, пл. Спортивная, 1-А
При переводе денег за границу сотрудники банка рекламируют отправку денег в гривнях, делая упор на выгодную (низкую) комиссию. По факту умалчивая о том, что при этом завышен курс доллара при пересчете.
После отправки я сделал замечание, сто они откровенно врут клиентам, мне ответили, что ничего с переводом сделать не могут и отметили что я потерял всего лишь чуть более 200 гривен. Забыли отметить, что потерял не их 200 с лишним гривен.
3 февраля 2021, 13:32
Доброго дня! Хотіли б перевірити ситуацію детальніше. Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення ваше ПІБ та номер телефону. Дякуємо.
Олег Радченко 1 февраля 2021, 22:01
Повністю підтримую усі негатвні відгуки щодо Web Bankingі. Web Banking просто не працює. Постійно зависає, невідома помилка, сесію закрито через нективність. Отримати доступ через ПК до власного рахунку не можливо. Дана проблема була і у листопаді і у грудні і у січні і сьогоднізнову. Безліч разів звертався до свого банкіра — відповідь одна, виключно звонить на гарячу лінію.Неоднаразово телефонував на гарячу лінію. І тут начебто з тебе знущаться — «консультанти» розказують, що ніяких проблем з Ощад 24/7 немає. Розказують про браузери, очистку кеша і т.і. Клієнта роблять ідіотом!!! а вже ввечері кажуть так. сьогодні було безліч звернень з даного питання. Але офіційно контакт центр з іншіх відділв не повідомлений. Орієнтовного часу відновлення сервісу ніхто не знає і взагалі не знає що таке існує.Як прийняти зверненя згідно ЗУ «Про звернення громадян» не знають. Надати адресу для подання відгуку — https://minfin.com.ua не можуть, бо вперше про неї чують. Один оператор каже одно інший каже повністю протилежне. Ганьба!
2 февраля 2021, 14:28
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Проблеми в роботі Ощад 24/7 дійсно можуть виникати локально і очистка кеша або зміна браузеру в такому випадку можуть допомогти. Працюємо над налагодженням роботи веб-версії. Якщо виникла така проблема, рекомендуємо скористатись мобільною версією.

muchichka 1 февраля 2021, 20:38
Повністю підтримую відгуки щодо Web Banking, хоч вони і не враховані. Web Banking дійсно праціє жахливо. Постійно зависає, невідома помилка, сесію закрито через нективність. Здійснити жодну операцію неможливо. Тричі телефонувала на гарячу лінію. І тут найгірше — так звані «консультанти» розказують, що ніяких проблем з Ощад 24/7 немає. Розказують про браузери, очистку кеша і т.і. Клієнта роблять ідіотом!!! В цей самий час на цьому сайті банк офіційно відповідає, що «існують тимчасові труднощі». А «консультанти» — все працює, спробуйте пізніше, це у вас кеш засмічений. Для чого банку такі «консультанти»? До речі, грубіяни. Заява: «Я вам відповіла і другий раз не буду повторювати» достойна продавщиці із гастроному СРСР.
2 февраля 2021, 11:58
Доброго дня! Перепрошуємо за ситуацію, що склалась. Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення ваше ПІБ та номер телефону. Якість консультації обов'язково перевіримо.
Хочемо зазначити, що складнощі в роботі сервісу можуть виникати також локально. Доволі часто після очищення кешу або зміни браузеру сервіс відновлює роботу.
Минфин
Ответ администратора
4 февраля 2021, 9:03
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 04.02.2021).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке