Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 9.7 | 10.4 |
Зачем усложнять клиентам жизнь?
Прекратите этот беспредел. Многие мои друзья тоже планируют отказаться от карточки ощада из- за этого дебилизма…
ОНО ВАМ НАДО ???
Мошейники
Мне ответили так что видно и вопроса не читали!
Подяка Анастасії Кривенда відділення на Антоновича 105а
З повагою, команда Ощадбанку.
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Ощад 24
блокировка пенсионной карты
Банк дотримується чинного законодавства України і має право на блокування доступу до рахунку після надходження відповідного документу від виконавчої служби. Пенсійний та соціальний рахунки також можуть бути арештовані. Роз'яснення щодо цього надав НБУ: https://bank.gov.ua/ua/news/all/pitannya-dnya-bank-areshtuvav-koshti-na-rahunku-na-yakiy-ya-otrimuyu-zarplatu-pensiyu-abo-inshi-sotsialni-viplati-chi-maye-pravo
Банк не зацікавлений в тому, щоб рахунок залишався арештованим. При цьому зняти арешт самовільно, без відповідного документа, не має права.
Банкомати Ощадбанку…
N2
Це мiй другий вiдгук в зв’язку з незадовільним обслуговуванням в Ощадбанку. Перший вiдгук був (18.04.2021) з приводу зміни фінансового номера телефону без моєї згоди. Як мені пояснили працівники банку, які подзвонили після звернення на Ваш сайт, що зміна номера телефону сталася в результаті збою програми. Мене звичайно заспокоїли, що такий казус трапився не тільки зі мною та мені тепер особисто треба приїхати і замовити нову картку, можна в будь-якому відділенні Ощадбанку Донецької області. Мій рахунок був відкритий в Новотроїцькому відділенні Ощадбанку Донецької області. У зв’язку зі складною епідеміологічною обстановкою та за станом здоров’я не маю можливості виїхати особисто для замовлення й отримання банківської пенсійної картки. Я змушена оформити довіреність на території РФ, на свою сестру. Вчора (20.10.2021) їй у відділенні Ощадбанку № 10004/08 по вулиці Першотравнева, 85, міста Добропілля, де вона проживає, було відмовлено в прийомi в роботу довіреності, виданої на території РФ. Я залишилася без засобів до існування. Гроші мої, але отримати не можу. Почитала відгуки на Вашому сайті. Сумно. Одиниці позитивних і величезна кількість негативних. Бажаю Ощадбанку процвітання та тільки позитивних відгуків, щоб всі проблеми у людей, пов’язані з Ощадбанком, вирішувалися без всяких перешкод, без шкоди для банку і на благо людей.
Шахрайство чи недбальство?
У Відділення на Івасюка Вас зустрінуть хамством та непрофісіоналізмом.те що там працює завжди тільки одна каса (незалежно коли ви прийдете: зранку, в обід, під вечір, завжди одна каса) готові будьте потрати мінімум 1годину в черзі.моя проблема виникла в наступному: здійснювала оплату комунальних платежів (газ, водопостачання), жінка я сиділа за касою, ввела в моб квитанцію платіж, якого просто не існує(і я про це не просила, звичайно).після неодноразових моїх прохань повторити, що вона говорить (бо реально не чути) вона починала хамити і вкінці кинула ті квитанції, як якісь собаці.га жаль, я не мала змоги звірити всі квитанції(це моя провина), бо поззаду мене стояла черга із виснажених людей. прийшовши додому я побачила помилку, йди скаржитись не було сенсу, банк був зачинений, а наступні 2дн вихідні.і мене також не буде в місті.ціна помилки невелика (75грн), але чому я маю платити платіж за який я навіть не підозрювала? питання зплишається реторичним. моя провинна що я одразу не перевірила квитанціі за всі платежі.пле нехай аміністрація цього відділення проведе бесіди з персоналом і пояснить, як вони повинні розмовляти з клієнтами, неважливо чи це бабуся, бізнесмен чи студент. не рекомендую нікому користуватись їхніми послугами!!!
Банкомати крадуть картки
Жалкую що хоч і не зі власної волі але зв’язалась з цим банком
Блокування однієї з карток до рахунку обмежує проведення операцій та платежів саме по цій карті, проте не є підставою для припинення списання комісій по рахунку, оскільки він продовжує обслуговуватись.
При зверненні клієнта до відділення, банк повинен його ідентифікувати відповідно до наданих документів і якщо вони недійсні, виконання операцій в такому випадку буде порушенням законодавства. Просимо вас замінити паспорт, тоді ми будемо мати право вас за ним ідентифікувати.
Твой банк — твои проблемы
1. Переводы и оплата по счету. Терминалы Ощадбанк не любят нашу национальную валюту, к примеру вам нужно оплатить счёт на сумму 520грн. Но у терминалов есть особенность, они принимают купюры только от 200грн. Об этом нигде не сказано, поэтому если вам необходимо сделать платеж одной суммой, забудьте об этом. Если вам нужно перевести средства с одной карты на другую, например в Ощад24 будьте готовы что это не так просто, у вас могут быть ограничения на переводы, и убрать их может только сотрудник банка, это определенный уровень лимитов, которые в другом банке, пользователь сам может настроить. Удобство и продуманность 0/10.
2. Обслуживание. Нет чётко поставленной системы работы у сотрудников, на один и тот же вопрос разные сотрудники банка ответят по разному, или же вообще не ответят. Поддержка банка попросту не хочет работать. И интересно почему посетив отделение банка, обратившись к сотруднику, вы можете быть посланы? Всё просто, консультант банка зарабатыват на момент написания моего отзыва 6000грн, со слов сотрудника который меня обслуживал — «Ты бы за эти деньги вообще хотел работать? Тогда что ты хочешь от такого банка ?»
У всех сотрудников отвратительное обращение к клиентам, хотя они сами выбрали достойную оплату труда в лучшем банке страны.
Обслуживание -10/10
3. Сервис. Даже не объясняя детально, стоит раз воспользоваться Ощад24 чтобы закрыть карту и забыть про банк. Помимо, очень удобная оплата в интернете, номер карты можно посмотреть только на пластике, в приложении его нет целиком. Каждая операция требует строгого подтверждения. То есть скопировать номер карты чтобы сделать оплату не выйдет. Кстати для консультации на горячей линии, для идентификации личности под рукой всегда должен быть пластик.
Сервис 0/10
Если станет интересно лично познакомиться с банком, достаточно придти в банк, и сделать любую операцию на кассе, этого будет достаточно чтобы сделать вывод раз и навсегда.
1. Термінали Ощадбанку приймають в тому числі і дрібні купюри. Подібні випадки можливі, якщо купюра досить зношена, і пристрій не має можливості її ідентифікувати.
Стосовно обмежень, ними можна зручно керувати в Ощад 24/7. Потрібно обрати картку, розділ «Сервіси» і пункт «Налаштувати ліміти». Якщо виникнуть питання, ми завжди раді допомогти.
2. Чи могли б ви описати ситуацію, коли ви отримали різні відповіді працівників? Будемо вам дуже вдячні за деталі, щоб мати можливість розібратись та проаналізувати її.
3. Дякуємо вам за зворотний зв'язок. Ми продовжуємо розвиватись і найближчим часом презентуємо новий додаток. Впевнені, його функціонал вам буде до вподоби.
В терміналі кошти забирано, операцію не виконано
Працівники банку ігнорують вирішення проблеми
Что делать, если сотрудник банка врет
Стосовно послуги смс-інформування, якщо за умовами вашого тарифного пакету передбачено тариф у розмірі 7 грн/міс., плата стягується за той період, коли послуга була підключена до рахунку. Кількість відправлених смс-повідомлень не впливають на розмір чи факт списання комісії.
закрытие счета
Дякуємо за ваш відгук!
Не видали картку
Некомпетентные сотрудники Ощадбанка
Через 10 дней получатель заявляет, что деньги до сих пор не получил. Обращаюсь в банк — действительно деньги не отправлены с пометкой «Недостаточно информации». Предоставил наименование судна, номер контейнера, vin-код автомобиля (хотя он был предоставлен и в первый раз). Сделали уточнение, сказали — ждите.
Ещё через неделю платеж снова вернулся с той же пометкой. Я спрашиваю у кассира (Пархоменко Л.Э., заведующая сектором кассовых операций): «А вы vin-код указывали?», на что она мне отвечает: «А что надо было указывать vin-код?»… В общем, опять уточнение, отправили.
Через неделю Пархоменко Л. Э. сообщает мне, что деньги не доставлены, чтоб я пришел и забрал их.
На следующий день пришел в банк забирать деньги, а мне их не отдают, говорят подождите, пройдет проверка службы безопасности банка. В итоге примерно через 2 часа ожидания, я наконец-то забрал свои деньги. При этом комиссию мне, конечно, никто не вернул (407 грн).
И знаете, что самое интересное: начальник отделения этого банка (не знаю фамилию) говорит мне: «А что вы в ПриватБанк не обратились?»…))
В общем, если Вы не хотите терять свое время, нервы и деньги, никогда не обращайтесь в этот банк, не повторяйте чужих ошибок.
Депозит закрито, а депозитна картка в Ощад24 все ще активна
Питання: Чому досі депозитна картка не щезла з переліку моїх карток, як це завжди буває, коли замінюю стару «Картку киянина»: нова з’являється, стара щезає. Дзвоню до call-центру Ощадбанку, мені радять знову в ТРЕТІЙ раз йти до відділення, щоб це з’ясовувати, і це в той час, коли рекомендують обмежити всілякі ходіння до установ у зв’язку з коронавірусом.
Цікаво, що депозит Ощадбанк відкриває майже миттєво, а щоб процес закриття депозиту добіг логічного кінця, требв витрачати багато зайвого часу.
Ощадбанк вимагає гроші
банки ділять між собою» іще одна версія яка мене вже другий раз здивувала і де тут правда хто тут обманює ?? Кажу дивно попередній консультант мені зовсім інше говорила що нібито ПриватБанк сам вимагає за таке розслідування ті гроші так от я відмовилася і сказала ну представте, що заплачу я знову ті гроші і прийде та сама відповідь тоді, що получиться, що 3000тис я просто так втратила ні ні я на це не згідна я відповіла по сьогоднішній день я навіть не знаю, що робити і куди стукати щоб мене почули скажіть будь ласка де справедливість в цьому світі як взагалі робилися ці банки з якою метою щоб обманювати своїх клієнтів? хіба це моя вина, що в цей момент пропало світло не розумію? написала я заяву чому не перевірили камери і всі операції які я сдіснювали в них у цей день чому по заяві тільки перевірили одну чи дві операції взагалі не розумію як це все працює перший раз стикаюся з такою проблемою я в житті не могла подумати що ось таке воно буває… пишу вам з остатньою надією допомогти в цій проблемі і прийняти скаргу на ощадбанк адже по сьогоднішній день не розумію за що з мене вимагали гроші😠😒😏
Хочемо детально розібратись в цій ситуації та надати вам зворотний зв'язок по результату. Написали вам в особисті повідомлення для уточнення деталей. Перегляньте, будь ласка.
Ощадбанк не повертає гроші!
В коментарі до заявки ви зазначили, що мова йде про військові казначейські зобов'язання. Це боргові цінні папери, випущені державою. Банк справді є генеральним агентом розміщення, доставки, інкасації, обслуговування обігу, погашення та знищення казначейських зобов'язань. Погашення казначейських зобов'язань та виплата доходу за ними здійснюються АТ «Ощадбанк» за рахунок коштів державного бюджету.
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.