Шахрайство
У випадку, якщо до нас надійшов запит на остаточне списання, воно відбудеться, оскільки ми не в праві відмовити у такому запиті
Для перевірки інформації, написали вам в особистому повідомленні
Заблокировали сумму после пополнения карты наличными
Не зачисляют на карту Western Union
Второй день не можем загрузить средства, выдает ответ попробуйте другой платеж.
Обратились в поддержку, надо отправить документы на проверку.
Просто тянут время.
Дочь сразу обновила свой id паспорт, она его не меняла, все данные те же, что и были
Сколько можно не отдавать наши деньги?
Обережно! Фейкові кредитні канікули від mono
Цей фейк розлетівся по всіх ресурсах.
В мене питання: чому ваш банк не спростовує цю інформацію?
Щоб наївні користувачі в це повірили і швидше стали на %?
Друзі, будьте пильні! Ніякого продовження пільгового періоду в моно НЕМАЄ і, схоже, не буде.
Сьогодні в службі підтримки мені повідомили, що в них все як зазвичай: лютневі трати гасимо до 31.03, березневі — до 30.04. і т.д.
Да і обов«язковий платіж, схоже, ніхто не відміняв…
Тому зважте та комунікуйте з службами підтримкм банків перед тим, як вестися на подібні інфовброси.
Також це не впливає на кредитну історію
Ми надсилаємо клієнтам повідомлення у мобільний додаток або на пошту, в яких повідомляємо про зміни або актуальну інформацію
Кому война, а кому мать родна!!!
Являюсь клієнтом банку вже понад 3 роки, проблем не було, але зараз реально не час нараховувати та сплачувати відсотки. Жаль але прийдеться з Вами прощатись на майбутнє (((Я розумію як керівницву банку зараз тяжко сидіти десь на Мальдівах і спостерігати за такою ситуацією з їх фінансами, але все ж раджу залишатись людьми, а не тільки набивати власні кишені.
Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
Також це не впливає на кредитну історію
Щоб виконувати зобов'язання перед нашими вкладниками, ми продовжуємо списувати відсотки за користування кредитним лімітом та платежі за послугами «Розстрочка/Покупка частинами/кредит готівкою»
Монобанк — черти
Приватбанк снял начисление % за использование кредитных средств, а Монобанк даже не сделал скидку на эти начисления, и лупанули в марте как в мирное время. Лупанут и в апреле.
А самое страшное то, что в кредитных средствах Монобанк сидят тысячи людей, которые потеряли работу, бизнес, дома, самое ужасное — людей! И Монобанк всем этим людям посчитает стандартные проценты за использование кредитных средств, и ЗАГОНЯТ ЭТИХ БЕДНЫХ ЛЮДЕЙ В МИНУС! ПОЗОР!
Минимальный платеж можно вносить по возможности, мы не начисляем штрафы и повышенные проценты, в случае, если минимальный платеж не будет внесен. Вы сможете погасить задолженность, когда у вас появится такая возможность
Также, это не влияет на кредитную историю
Чтобы выполнять обязательства перед нашими вкладчиками, мы продолжаем списывать проценты за пользование кредитным лимитом и платежи по услугам «Рассрочка/Покупка частями/кредит наличными»
Государственные банки получат поддержку из бюджета, коммерческие банки могут рассчитывать только на свои силы. У нас есть обязательства перед вкладчиками и для их выполнения мы вынуждены сохранять платность по кредитам
Кредитных каникул нет от слова «совсем»
1) Заявляют что кредитные каникулы есть, по факту их нет от слова «совсем» — и более того, платежи по процентам и рассрочкам уходят в минус по карте. Так как проценты начисляются на весь минус по карте — то это получается процент на процент. Ещё пока многие это не поняли, а начисление идёт ежедневно уже по факту. Дальше будет только хуже.
2) Прикрываются патриотизмом, выкладывая разные картинки про корабль, не понимая что скоро сами пойдут за этим же кораблём.
3) Во всех стандартных робото-ответах только делают вид что пытаются решать проблемы, по факту это не так.
4) Как только отменят военное положение — судя по всему начислят все штрафы и повышенные проценты на всю сумму минуса который образуется по карте, а это уже будет 300−400% для тех кто не успеет рассчитаться до конца года.
Делайте выводы. И речь не о том чтобы отказаться от процентов вообще, а искать компромиссы. МоноБанку глубоко на это уже наплевать.
Все ще кращий банк
Є невеличкі претензії до валютних курсів — з перших днів війни вони вищі за курси у Приваті та Укрсибі, але все прозоро.
Цілком можна зрозуміти людей, що попали на неочікуванні відсотки. Так само можна зрозуміти і банк, якому треба платити депозити та виплати за залишок на картці.
Тому я пропоную додати до додатку кнопку «тимчасово відмовитися від доходів за депозитами». А в кінці місяця тим хто має кредитні заборгованості написати, що ваша заборгованість за березень зменшена на Х відсотків, завдяки іншим клієнтам банку, що пішли вам назустріч.
Це дозволить клієнтам й менше боргів мати, й відчути себе частиною українського єдиного суспільства.
Моноаферисты
«Мономародеры»
«Спасибо» монобанк за липовый льготный период 30 дней.
Также, это не влияет на кредитную историю
Под любым предлогом блогируются даже самые маленькие суммы средств.
Монобанк — це краще, що є на ринку
Ліквідність банку. Зараз багато скарг — відсотки, прострочки. А давайте на шару роздамо, просто так. Ці всі відсотки прибираються кліканням кнопки, коли закінчиться війна. Друком грошей, випуском облігацій. Але ось в чому річ, доларових кредитів у нас немає. І це добре. Бо інакше і того, що є в моно не було би. Відсутності дурних збоїв, мудрого фінмоніторингу, а не як у переляканих жирафів зверху, показились. Бо державні. За це респект Гороховському і всій команді.
Це проєкт, до якого немає зауважень. Це проєкт, якому можна і треба бажати розвитку. А тепер до незадоволених — почитайте пости пана Гороховського — там є один із фразою «нічого доброго що цього може не вийти». Банк — гроші клієнтів. Зароблені важко. Якщо НБУ дає рефінанс — дякуємо. Але і рефінанс треба вертати. Або просити уряд списати.
Успіхів всій команді!
Банк, в якому вирішили скористатися шоком і горем клієнтів для того, щоб неочікувано заробити гроші
Також це не впливає на кредитну історію.
Крім терміналів iBOX можна поповнити у терміналах:
— Алло (перебувають у магазинах Алло)
— Універсал Банк
У касах:
— А-Банк
— Універсал Банк
— УКРГАЗБАНК
Також можна поповнити в терміналах ПриватБанку. Комісія за поповнення через термінали ПриватБанку складає: 0,5% від суми (мінімум 5 грн.). Ми компенсуємо вам комісію в розмірі 0,5% + податок, який буде списаний при виведенні кешбеку, незалежно від суми поповнення на рахунок кешбеку, при поповненні від 1000 грн. сума комісії буде повністю компенсована
Якщо плануєте поповнювати у касі, напишіть, будь ласка, мені чи на підтримку, щоб ми підказали вам працюючі відділення у вашому місті
Я вважав цей банк адекватнішим за приХват. Але помилився.
Довго не думав, який банк обрати на заміну в плані кредитування — тільки одного з найперспективніших конкурентів глибоко нешанованого роботодавця. І, здавалося, все чудово — банк у смартфоні цілком влаштовував нижчими тарифами і ставками по кредиту. Однак екстремальні обставини відкрили з неочікуваного боку цей необанк. Початком стали масові блокування кредитних коштів для оплати товарів у перші дні війни. Знаю, багато хто, якщо не всі так робили. Хай так, але! Зниження кредитного ліміту хаяний-перехаяний вами приХват собі не дозволив масове. І так, я знаю про що кажу як той, кого називають модним словечком «інсайдер». А ви дозволили «зрізати» майже втричі мені ліміт, хоча жодних формальних приводів я не давав для цього. Як і — це ж треба! — конкурент запровадив нормальні кредитні канікули на всі (!) кредити (попередньо) на 3 місяці. А ви уже до кінця березня хочете, щоб вам заплатили.
Я був про вас кращої думки, сподівався, що ви звикнете всіх за пояс, але з таким підходом у воєнний час не бачити вам таких успіхів, як власних вух, панове.
З презирством!
Також це не впливає на кредитну історію
Державні банки матимуть підтримку з бюджету, комерційні банки можуть розраховувати лише на свої сили. У нас є зобов'язання перед вкладниками і для їх виконання ми змушені зберігати платність за кредитами
Издевательство
Также, это не влияет на кредитную историю
Помимо терминалов iBOX можно пополнить в терминалах:
— Алло (находятся в магазинах Алло)
— Универсал Банк
В кассах:
— А-Банк
— Универсал Банк
— УКРГАЗБАНК
Также, можно пополнить в терминалах ПриватБанка. Комиссия за пополнение через терминалы ПриватБанка составляет: 0,5% от суммы (минимум 5 грн). Мы компенсируем вам комиссию в размере 0,5% + налог, который будет списан при выводе кешбэка, вне зависимости от суммы пополнения на счет кешбэка, при пополнении от 1000 грн сумма комиссии будет полностью компенсирована
Если планируете пополнять в кассе, напишите, пожалуйста, мне или в поддержку, чтобы мы подсказали вам работающие отделения в вашем городе
Первый украинский фейсбук-банк
Их инфантильный стиль общения очень раздражает, когда всех клиентов называют «котиками», но внезапно на кассе перестает работать оплата картой моно, который запретил расчеты кредитными средствами 24 февраля.
Идиотская инициатива с новыми скинами для карт с кадрами войны и фотографиями людей, которых застала война (я не про Кима и Арестовича) — абсолютно аморальна — такое впечатление, что ребята заигрались с маркетингом и потеряли ощущение реальности.
ну и про отказ продления льготного периода в отличие от остальных банков уже написано 100 раз.
По погашению кредитов мы ориентируемся на рекомендации НБУ и продолжаем выполнять обязательства перед клиентами.
Шок
Ось так допомагає народові фінансова установа як і росія «війна війною, а обід за роскладом» під час війни. Велике дякуємо!
Також це не впливає на кредитну історію
Наживаются на чужом горе.
Где мне брать деньги — я не знаю. Знаю только, что услугами данного банка я никогда больше пользоваться не буду.
И мы ориентируемся на рекомендации НБУ и продолжаем выполнять обязательства перед клиентами
Порядочность
Війна війною , а розстрочку плати — да йди за рускім кораблем