Подяка
Отзыв за работу работника поддержки банка,Monobank"
Однозначно рекомендовано !!!
Grazie.
Неможливо отримати реквізити SEPA
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Зіштовхнувся з шахрайством в інтернеті, підтримка монобанку відмовилась зателефонувати
Потужна техпідтримка
І я звернувся в монобанк з цією проблемою і вони звʼязалися з Абанком і розблокували мої рахунки!
Тобто монобанк має не тільки потужну техпідтримку, яка вирішує питання з їхнім сервісом, а ще й допомагає з банками партнерами — це дуже відповідально і сильно! Вони спокійно могли сказати, що це проблема на стороні абанку і це не в їхній компетенції, а натомість взяли і закрили питання — велике Дякую!
Раді, що змогли допомогти й усе вирішилося.
Дали провести шахрайський платіж
Коли зв’язалася з підтримкою, не змогли повернути платіж. Єдине, що пропонують — реструктуризація боргу за умови внесення справи поліцією в ЄРДР.
Поки я чекаю на рішення поліції, нараховують відсотки та мінімальні платежі.
P. S. офіційний бот підтримки в російській соцмережі Telegram, де погана модерація та дуже легко ними прикинутися.
Звертаємо увагу, що зв'язок з підтримкою у нас реалізовано не лише в Telegram, також можна звертатися за допомогою: Viber, Facebook, iMessege (для власників айфонів). В самому ж Telegram наші офіційні канали позначені додатковим значком та статусом «Офіційний чат monobank»
Для уточнення інформації, написали вам в особистих повідомленнях
Моно нагло украл 26 тысяч
Мне заблокировали возможность звонить в поддержку, это просто ужас какой-то!
Так нагло делать, по итогу -минус деньги минус нервы
Повірте, ми самі не любимо бюрократію, при цьому на вимогу НБУ банки перевіряють всі платежі, які зараховуються на рахунки клієнтам
Написали вам в особистих повідомленнях, для перевірки інформації
Дякую за відкриття карти!
Чудова підтримка монобанк
10426 табельний номер та і будь-хто інший, що траплявся мені)
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Монобанк не відає гроші
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити дані
Оперативно! швидко! зручно!
Подяка Олені з Сіті центра Котовський
Пільговий період користування кредитом
Дуже цікава малесенька деталь, яка не роз’яснюється в застосунку, а вже по факту зняття відсотків пояснюється менеджером
Цитата: «Рекомендую я вам це зараз, моя рекомендація не прописана»
Шкода не можу вкріпити скрін.
На мою думку, слід бути чесними перед своїми клієнтами і додати ці пояснення/рекомендації в застосунку…
Досить неприємна деталь, яка особисто мою довіру до Монобанку суттєво похитнула…
Дякую
Ми намагаємось максимально прозоро вказувати умови користування кредитним лімітом. В застосунку, над балансом, є інформація про мінімальний платіж і якщо натиснути на неї, то там вказана актуальна інформація щодо заборгованості, про термін пільгового періоду і що необхідно зробити, щоб його продовжити. В умовах та правилах банку (в тому числі тарифах) і в застосунку в «Поширені запитання» — «Кредитний ліміт» — «Який пільговий період у картки монобанк» ми вказуємо про пільговий період саме ДО 62 днів.
Дійсно, якщо ви скористались кредитним лімітом в останній день місяця, то пільговий період діє до кінця наступного місяця, так само якщо б ви скористались кредитним лімітом на початку місяця. Щоб його продовжити, достатньо заборгованість, що сформовано на кінець минулого місяця, внести протягом поточного місяця. Наприклад, на 31.05.25 ви використали 1 000 грн кредитного ліміту, цю тисячу достатньо внести протягом червня, щоб продовжити пільговий період.
Також, ми обов'язково перевіримо діалоги з колегами щодо рекомендацій та проведемо роботу над помилками.
Сподіваємось, що подальше користування нашими послугами буде приносити лише позитивні емоції
Подяка
За швидке та якісне консультування.
Фінансовий розвод на телеграм-каналі АдептиUA
Написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації.
Найкращий працівник
Найкращий банк України
Відсутні SEPA реквізити.
Проте реквізити SEPA на рахунку відсутні, хоча раніше у знайомих таких проблем не виникало.
Звернулася на гарячу лінію Монобанку. На жаль, вони не допомогли, не змогли вирішити це питання або хоча б обгрунтувати причини відсутності реквізитів.
Захотіли еквайринг монобанку? Це найгірше ваше рішення.
Не було жодних попереджень, про можливість відключення, не було повідомлень про те що відключення буде, просто посеред робочого дня.
Звернувся до підтримки монобанку, де кожне повідомлення було скриптом. «Нам дуже жалко», «Ми стараємось як найкраще, але причину ми пояснити не можемо», ось так.
Посилаючись на законодавство (Тут дивно, цікаво який я закон порушив, звісно мені про це не сказали при багаторазовому проханню все-таки пояснити), вони змушені відключити мене від послуг монобанку.
Все би нічого, окей, якісь внутрішні правила, ваше право, ваш продукт, руйнуйте свою репутацію, ніхто вам не мішає. Але буквально своїми діями різкого відключення, без жодних попереджень про порушення, без жодних попереджень про невідворотнє майбутнє відключення ви робите великі збитки українським підприємцям.
До «внутрішніх правил» та «законів» на які так люблять посилатись менеджери монобанку теж багато запитань. У переписці з підтримкою я надав посилання на такі самі, буквально ідентичні сервіси які займаються цією ж діяльністю з питанням чому їм можна, а нам ні?
Спираючись на досвід роботи з підтримкою в моменті коли я задавав це питання, я вже розумів що воно риторичне, очікуючи чергового скриптового повідомлення.
-«Відсутня можливість надати цю інформацію».
Банк, керуючись нормами діючого законодавства та розробленими на його підставі внутрішніми документами в односторонньому порядку може прийняти рішення щодо надання доступу до сервісу Еквайрингу або окремих його видів.
Наразі рішення щодо надання послуги залишилось без змін.
Ми щиро шкодуємо, що ця ситуація вплинула на вашу справу.