Обман на курсі
Служба підтримки каже, що вони (банк!!) самі проводять подвійну конвертацію через Євро! По гривневій картці американської системи MasterCard списують долар США, конвернуючи його в євро по курсу Mastercard і потім в долар по банківському курсу… Не одразу в долар по курсу банку, а через євро… Тобто курсом долара на сайті можна підтертись. Це надання недостовірної інформації!
І це вже не кажучи про те, що повернення платежів у валюті відбувається теж по іншому курсу, ніж списання…
Без попередження,порушуючи всі вимоги законодавства України,заблокували рахунок
Просто тупо заблокували кошти та утримують їх з метою власного збагачення-інших причин я не бачу.
Максимально не рекомендую даний @недобанк", хочте лишитися без грошей, встановіть додаток «izibank».
Найгірший додаток, найгірше відношення до клієнтів, найгірший банк.
В жодному разі, не рекомендую.
Банк без підставно нараховує відсотки, указують в додатку одну суму к погашению, а реально інша, потім ставят перед фактом
Нехочють розблокувати карту
Непрофесійні в своїй справі
Дуже зручний застосунок
Несанкціонований овердрафт при закритті кредитного ліміту
Взагалі не подобаються мені банки які заробляють на ціх хитростях з окремим проведенням грошей по картковому і банківському рахунку. Банк спеціально ховає інформацію про те що гроші ще недоступні, побачити це або взагалі неможливо, або можливо лише при спробі зняття грошей в банкоматі. Ізі звісно не единий хто так робить. Але зараз відгук про ізі.
Минулого місяця вирішив ліквідувати свій кредитний ліміт. Гарна це була ідея чи тупа — мова зараз не про це.
В суботу 5 листопада я переказав на карту с ощадного рахунку «заначка» суму яка дорівнювала сумі використаного кредитного ліміту. Тобто в мене на карті було 0 власних коштів і жодна копійка кредитного ліміту не використовувалась. Далі я змінів розмір кредитного ліміту через застосунок: встановив його в розмірі 0₴.
Вчора побачив в застосунку повідомлення що до 30 грудня мені треба сплатити декілька гривень мінімального платежу. «Який мінімальний платіж, в мене кредитний ліміт 0!» — подумав я.
Але дзвінок до служби підтримки розвіяв туман. Виявляється що переказ з «заначки» на картковий рахунок був проведений аж в понеділок 7 листопада. Таким чином коли я змінював кредитний ліміт і встановлював його в 0 я ніби повторно позичів ці гроші у банка оскільки на рахунку насправді ще був мінус хоч застосунок це ніде не показував, не попередив про це при зміні кредитного ліміту та дозволив зробити операцію з несанкціонованим овердрафтом.
Резюме: фінтех нажаль хворіє на болячки класичних банків, в чорному конкуренті такого не буває.
Худший банк
2 декабря звонит мне типа специалист типа этого банка и говорит, что 70 грн. они мне уже отправили в просрочку, которые я внёс ещё 1 ноября, передали эту информацию в УБКИ, что повлекло снижение моего кредитного рейтинга.
Писал в поддержку, получил ответ: «так, дійсно бачимо що внесли мінімальний платіж за минулий місяць двома сумами 1500 гривень та 70 гривень, така ситуація вийшла оскільки в момент між внесеними платежами сформувався ОМП, платіж 70 гривень не увійшов у сплату ОМП та вийшов на прострочення»
Очевидная ложь и провокация. Платёж в 1500 грн. был раньше платежа в 70 грн. это во-первых, а во-вторых ваши проблемы вашего банка меня не интересуют, поэтому немедленно обращайтесь в УБКИ, извиняйтесь и забирайте оттуда информацию, что у меня какая-то просроченная задолженность в башем «банке».
Насправді, не «Ізі», а «Хард» Банк
А найгірше в цій ситуації, що я вагітна і в мене їздити постійно, ні здоров’я, ні можливості немає… а довіренність них не влаштовує… не рекомендую нікому цей банк. заморозите свої кошти на місяці у кращому випадку… якщо звичайно, не втратите…
Списання відсотків
Пользуюсь услугами банка уже давно
Ужасный банк
Izibank и Таскомбанк это сброд некомпетентности
подвійні списання
Мошенники
Заблокували рахунок з коштами без яких небудь пояснень. Я звернувся до підтримки, щоб розблокувати, але мені сказали, що триває перевірка за підозрілі операції. На питання які саме операції — не відповіли. Я готовий надати будь яку інформацію стосовно переказів, пришвидшити розблокування, але банк у цьому не зацікавлений. Вони просто блокують і все. Може колись, коли їм забажається, то вони і звернуться до мене за додатковою інформацією, а протягом невідомого часу мої кошти будуть заблоковані без будь-якої можливості розблокування.
Тому закривайте картки ціх банків (izi та sport) і ніколи з ними не майте справу, якщо не бажаєте втратити свої кошти.
Додаток
Вже другий день не пускає в мобільний додаток ізі банку
Забрали кредитний ліміт
Держат клиентов за идиотов
Шахрайский банк
Не отдают мои деньги
После этого на мою долларовую карту поступило 800$. Я написал в месенжер и сказали что сделают заявку что бы я их забрал в Таскомбанке. (На вопрос когда примерно, ничего не ответили. Как только-так сразу. Что уже очень не удобно)
Три недели я ждал и это не дало никакого результата. Ситуация разная может быть, вошёл в положение. Сказал что бы выдали эту сумму в гривнах, просто посчитали по курсу таскомбанка. И вот уже неделю мне не дали ответ, когда я смогу забрать свои деньги. Говорят «ждём ответ отделений». На весь огромный город, в течении недели, мне не могут выдать 30.000 грн. Это что за цирк? И какого ответа они ждут, если отделения работают, связи напрямую нету? Или они письма пишут голубями?