Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
nadia85 26 мая 2015, 16:58
Добрий день. Маю кредит у вашому банку. Але у звязку з обставинами не сплачую вже третій місяць. Чи можливо звернутися у відділення у моєму місті чи зателефонувати у банк для подальшого вирішення моєї проблеми. Дякую
Ідея Банк 26 мая 2015, 17:42
Доброго дня, nadia85! Дякуємо Вам за звернення і за те, що обрали ІдеяБанк!
Ви можете звернутися безпосередньо на поштову скриньку підтримки клієнтів нашого банку Info.povidomlenja@ideabank.ua із наступною інформацією:
2)Номер Вашого кредитного договору.
3) Вказати причину несплати кредиту.
alexeysomko 24 мая 2015, 21:12
Последний период времени, по известным причинам, для меня выдался достаточно сложным. Имея несколько депозитов в IdeaBank- е некоторые приходилось досрочно расторгать, потом пополнять и так несколько раз за последний год. И всегда банк безупречно выполнял взятые на себя обязательства.
Ідея Банк 26 мая 2015, 17:43
Доброго дня, alexeysomko!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обрали ІдеяБанк. Нам важлива думка кожного клієнта. Якщо У вас виникатимуть запитання, то пишіть нам на нашу скриньку клієнтів Info.povidomlenja@ideabank.ua або телефонуйте на гарячу лінію 0 800 50 20 30.
Olechka3009 11 мая 2015, 17:48
Щодо працівників банку (відділення у м.Червоноград): компетентні, дуже ввічливі, завжди розкажуть, допоможуть.
А от що стосується кол-центру, то складається таке враження, що критерій вибору на роботу — хамство. Я неодноразово брала кредит в даному банку. Сплачувала регулярно, погашала достроково. Зараз теж маю кредит. Цього місяця нам затримали зарплату тому, порадившись з працівником банку, я сплатила лише частку необхідної суми, відповідно плануючи до кінця місяця доплатити другу частину + слідуючий платіж. Сьогодні мені подзвонила «працівниця» з кол-центру, яка з перших же слів хамським тоном, начебто я їй особисто щось повинна, читає мені нотації і розказує мені як правильно жити і яка я безсовісна. Дуже запам'ятались її слова: «Ви як підписували договір на кредит, там не було вказано, що затримка зарплати причина затримки платежу». Так і є! Але там також не було вказано, що працівники мають право хамити, при чому не маючи достовірної інформації.
Нажаль, була в такому шоці від розмови, що навіть не запамятала імені хамки. Є лише номер і час дзвінка. Хоча це не важливо, тому що з кол-центру окрім хамок ніхто не дзвонить. Знаю це тепер не тільки зі слів знайомих. Була в мене ситуація і така ж, як і в користувача Ira31 десь 6 місяців тому. Мені подзвонили з кол-центру ідея-банк. Вимагали погасити кредит на ім'я особи, яку я взагалі не знаю. Було сказано, що мій номер вказано як особистий номер позичальника. Я спробувала пояснити працівниці, що за даним номером вказаної особи немає і ніколи не було. І що я такої людини не знаю. Саме спробувала пояснити, оскільки мені навіть не дали договорити, перебивши мене звинуваченнями, що я приховую цю людину. Я в цей же день подзвонила на гарячу лінію, з надією натрапити на компетентного працівника, щоб вияснити дане непорозуміння. Мені сказали що більше не будуть турбувати з цього приводу. Та це були лише пусті слова!!! Мені надзвонювали по декілька разів на день доки я просто не викинула сім-картку. Коротше кажучи — БАРДАК
Ідея Банк 12 мая 2015, 17:26
Доброго дня, Olechka3009! Дякуємо Вам за звернення і за те, що обрали ІдеяБанк!
Для того, щоб розглянути детально Вашу ситуацію і провести розмову із працівником, нам потрібно більше інформації.
Надішліть будь ласка на поштову скриньку підтримки клієнтів нашого банку Info.povidomlenja@ideabank.ua наступну інформацію:
2)Номер Вашого кредитного договору.
3) Дату і час дзвінка із call-center.
4) Ім'я працівника, який до Вас телефонував.
korneevne 7 мая 2015, 10:47
Обращаюсь к руководству, сколько можно терпеть хамское отношение к себе операторов? практически при каждой беседе складывается впечатление что ты лично ей обязан как минимум здоровьем. Конкретная ситуация, авто в кредите у вас в банке, страховой случай, страховая одобрила платеж, неделю назад звонит девушка и повелительным тоном спрашивает куда я хочу внести платеж, в тело кредита или ремонт, на мой ответ что нужно подумать, с недовольным тоном кладет трубку и обещает перезвонить завтра. прошла НЕДЕЛЯ! звонка нет, звоню оператору, обьясняю проблему, мол время идет а движения нет, опять же с недовольным тоном и неуважительной манере она мне сообщает что соединить меня ни с кем не может и я должен написать письмо в отдел авто кредитования!!! ВДУМАЙТЕСЬ! Я ДОЛЖЕН ПОТРАТИТЬ ВРЕМЯ ЧТО БЫ НАПОМНИТЬ СОТРУДНИЦЕ ЧТО ЕЙ НУЖНО ИНОГДА РАБОТАТЬ!!!, устав от хамства я оператора я решил донести её руководству о недопустимом поведении и поинтересовался фамилией либо порядковім номеров сотрудника на что услішал что ОНА НЕ ОБЯЗАНА НИЧЕГО МНЕ СООБЩАТЬ И Я МОГУ ЖАЛОВАТЬСЯ КУДА УГОДНО) как то так… хотелось бы услышать мнение руководства на данную проблему, общался с девушкой 07.05.2015 около 10.00, представилась крестиной.
Ідея Банк 12 мая 2015, 17:38
Доброго дня, korneevne! Дякуємо Вам за звернення і за те, що обрали ІдеяБанк!
Ira31 5 мая 2015, 22:17
28,02,15 Писала здесь отзыв, что названивают с банка и требуют погашения кредита который взял не известно кто и дал мой номер как третьего лица! Банк ответил, что нужно написать на электронку номер телефона и они его отключат!!! Я так и сделала!!! Сейчас обратно началось названивание!!! Пошла в отделение Банка они даже не могут сказать кто взял кредит и дал мой номер!!! У вас там, что дебилы сидят???? Вы кредиты даете любым людям просто с номером телефона без паспортных данных???? Я больше 10ти лет работаю с Приватом, Дельтой(кредиты, депозиты)Ни разу не было ни каких притензий!!! А какой то сраный Банк с которым я не имела ни когда ни каких дел занимается телефонным террором!!! И самое интересное, что приходят смс от банка и предлагают взять кредит!!!
1q2w3e4r5t6y7u 30 апреля 2015, 19:39
сьогодні ще до обіду поклав 10 000 на картку. сказали що цими коштами можна буде розпоряжатися через 2 години вже 19-30 немає доступу до грошей дзвоню на гарячу лінію чую лиш ключеві слова *нажаль*. зато в відділенні в всіх посмішка до вух і на кожному столі банка з цукерками… одним словом *не тим нас заманюють*мені потрібна надійна схема в роботі банку. а не посмішки і цукерки. я прихожу вбанк а не…
lina1111111 28 апреля 2015, 13:16
Оформила авансовый депозит на 3 мес., а потом переоформила его снова на 3 мес. Вчера он закончился, и вылезло, что чтобы его получить мне нужно было заплатить 400 грн, иначе депозит заблокирован на каком-то счету по сомнительной причине. Сотрудники некомпетентны в этом вопросы, сказали, что это сбой системы, но пока не заплачу, депозит не получу.

Всем была довольна, но такого не ожидала никак. Теперь думаю выбирать другие банки для сотрудничества, в которых нет таких сбоев в системе, за которые почему-то должен платить клиент.
rt30 7 апреля 2015, 15:06
Не жду ответа на мой отзыв, а просто хочу поделиться обслуживанием в банке на Артёма 3-А в г. Днепропетровск. Пришла оплатить кредит в свой обеденный перерыв в 13-05 заняла очередь, была третья. Приняли платёжь в 14 час 45 мин 46 сек. И это 2 человека передо мной. Ещё в зале осталось после меня 3 клиента, входящим, отвечала старший специалист ..., что есть ещё 2 отделения в городе и что примет 3-их человек и уйдёт на обед на 1 час, а я вот осталась без обеда…
svetlana127 3 апреля 2015, 20:01
Добрый вечер обращаюсь к вам в третий раз за два дня уже хочется получить хоть какой то ответ. Являюсь клиентом вашего банка, отделения в городе где проживаю нет, начислили штраф в размере 2050 грн за не предоставлении справки о доходах, хотя декларация о доходах отправлена на адрес вашего банка как и в предыдущий год по почте. Хотелось бы понять действия вашего банка по данной ситуации, мне кажется в наше тяжелое время обдирать так людей не особо человечно это во первых, а во вторых то ситуацию которую вы создали в частности мне с данным штрафом который вы установили на оплату до 20.04 вы преднамеренно заставляете меня нарушать условия договора так как на это число я должна оформить страховку автомобиля которая подоражала в 3 раза и внести очередной платеж по кредиту. Я считаю это просто издевательство. Пожалуйста обратите внимание на мои сообщения. На горячей линии ничего вразумительного ни ответили звонила 2.04
16 апреля 2015, 11:26
Доброго дня, svetlana127! Відповідь Вам була надана у розділі запитань «Гаряча лінія». Дякуємо за звернення!
Гарного дня!
anastasiyakahir 2 апреля 2015, 0:13
Добрый день мы молодая семья, молодые родители. Взяли автомобиль в кредит, ели тяним но платим вовремя, и тут нам пиходит штраф в розмере двух тисяч за непредоставлении справки о доходах. Когда брали кредит были на емоциях что не ьбратили внимание на это, возможно ли как то оспорить штраф? или хотя бы снизить до 1% (нам 3% начислили максимальный в связи с чем)?
Ідея Банк 2 апреля 2015, 17:20
Доброго дня, anastasiyakahir!
Дякуємо, що обрали на Банк. Просимо надіслати звернення в Банк з вказанням даних по кредиту (№ кредитного договору, ПІБ позичальника, ІПН позичальника). Скан.копію даного звернення можна надіслати на електрону пошту Dohodu@ideabank.ua.
Банк надішле офіційну відповідь на дане звернення на Вашу адресу реєстрації в термін до 30 календарних днів.
6 апреля 2015, 11:33
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 06.04.2015).
Пользователь не предоставил подтверждение по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.
Yulia28 30 марта 2015, 15:29
29.03 — срок окончания депозита. 25.03 позвонила сотрудница банка и напомнила, что заканчивается депозит. Деньги я забирать не собиралась, но им сказала, что приду забирать. 29.03 мне снова позвонила сотрудница банка и вежливо сказала, что ждут меня и заказали деньги всю сумму для снятия. Я с уверенностью продлила депозит. Банк в порядке!!! рекомендую
Ідея Банк 2 апреля 2015, 17:21
Доброго дня, Yulia28!
Дякуємо Вам за приємний відгук і за те, що обрали наш ІдеяБанк. Нам важлива думка клієнтів. Якщо У вас виникатимуть запитання, то пишіть нам на нашу скриньку клієнтів Info.povidomlenja@ideabank.ua або телефонуйте на гарячу лінію 0 800 50 20 30.
vinetor 29 марта 2015, 15:38
Месяц назад наконец в ВиЭйБи банке через фонд забрал свой депозит, который пол года не мог забрать.

Моя мама порекомендовала мне Идею Банк, уже 2 года получает через них пенсию и проблем никогда не было, тем более иностранный банк.

Так как живу и работаю на левом берегу в Киеве понес свой депозит для пробы в Идея Банк, который находится сразу на выходе из метро Позняки на проспекте Бажана (на сайте есть их карта с расположением отделения №7).

Разместил на 1 месяц депозит, в пятницу забрал без проблем, через кассу сразу всю сумму вместе с процентами отдали, как родился заново после ВиЭйБи банка. Несмотря на погоду за окном все выходные хожу довольный!!!

Так, как мою проверку прошли, в понедельник отнесу обратно в Идею Банк депозит, немного добавлю. Когда забирал, еще клиенту и кредит они выдавали, как для меня тоже показатель ликвидности банка.

Впечатления супер. И специалисты на метро Позняках молодые красивые девушки. Хорошо что работают без обеда!

Вообщем, рекомендую всем.
Олександр Стовбун 24 марта 2015, 8:04
20 січня 2015 року я погасив автокредит в філії Ідея Банку місто Кіровоград, де мені сказали, що на протязі двох тижнів мені надішлють довідку про зняття обтяження з мого автомобіля. Через місяць я телефоную на гарячу лінію банка і на моє питання про довідку відповіли, що на протязі 30 банківських днів знімуть і надішлють довідку на мою адресу. На сьогоднішній день пройшло понад двох місяців з дня погашення, на мої запитання по гарячій лінії отримую відмовки про те що вияснять причину і мені повідомлять. Прошу працівників банку відповісти мені причину тривалої затримки зняття обтяження з мого автомобіля, що є порушенням моїх прав як власника.
Ідея Банк 24 марта 2015, 15:03
Доброго дня, Олександр Стовбун! Дякуємо Вам за звернення і за те, що обрали наш банк! Вибачте за незручності зі сторони банку.
Нам потрібно більше інформації, щоб розглянути детально Вашу ситуацію.
2) Номер договору.
3) Дати, коли Ви телефонували на гарячу лінію.
2255 21 марта 2015, 21:35
В Ідеячбанку також розпочалися проблеми!!! На написані мною 2 заяви про розірвання значного валютного депозиту і поверненні його на поточний рахунок, старе і нове керівництво Івано-Франківського відділення 4, що знаходиться на вул. Галицька 7 нічого не робить. А це я просто хотіла перекинути з одного рахунку на інший, а не забирати кошти. Тепер все зроблю, щоб повернути свої гроші!!! Невже ідея іде шляхом дельти?
Ідея Банк 23 марта 2015, 8:56
Доброго дня, 2255! Дякуємо Вам за звернення і за те, що обрали наш банк! Вибачте за незручності зі сторони банку.
Нам потрібно більше інформації, щоб розглянути детально Вашу ситуацію.
2) Номер депозиту.
3) Дати, коли Ви написали заяви і їх відскановані копії, якщо є.
2 апреля 2015, 16:19
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 02.04.2015).
rt30 19 марта 2015, 15:45
minfin.com.ua/company/ideabank/review/66591/ было обещано дать ответ на эл.адрес
Ідея Банк 23 марта 2015, 9:10
Доброго дня, Татьяна Рядская!
На Вашу пошту надіслано лист.
serg800 16 марта 2015, 20:30
Згідно депозитного договору, прийшов у банк, щоб письмово повідомити про закриття договору у день його закінчення. Письмову заяву відмовились приймати. Обіцяють повернути депозит десь напротязі 3 днів після закінчення терміну. Чому так???
iraja 16 марта 2015, 8:28
Названивают с номера 0342591321. Приходило смс боржник Идея банку, дии щодо примусового погашення заборгованости можуть вплинути и на, сообщение оборвалось. Вы что так запугиваете, да? Никакого долга в этом банке у нас нет. Вы перекупаете чужие долги. Вы коллекторы?
Ідея Банк 16 марта 2015, 15:00
Доброго дня, iraja! Дякуємо Вам за звернення!
Щоб розглянути детальніше Вашу ситуацію, нам потрібно більше інформації.
2) Ваш номер телефону.

Гарного дня!
Nikolay1973 11 марта 2015, 12:04
с превеликим удивлением обнаружил в интернет-банкинге, что Идея Банк вдруг с февраля 2015-го начал втихаря списывать с текущего счета по 4,99 грн «Коміся за СМС-інформування щодо успішного логування до системи „Інтернет-банкінг“. Об этом никакой информации я лично не получал ни по емайлу, ни по смс и никакого согласия на это не давал. Это хитрая и наглая инициатива банка в расчёте, что такую маленькую сумму большинство клиентов просто не заметят. Это уже не первая завуалированная идея этого банка по стрижке (% и различных доп комиссий) клиентов. В этом банке по-моему полностью отсутствует отдел комплаинса и какие-либо стандарты по отношению к клиентам. Как минимум следует написать в регулятору за обман
Ідея Банк 13 марта 2015, 14:29
Доброго дня, Nikolay1973! Дякуємо Вам за коментар і за те, що являєтесь клієнтом ІдеяБанку. У відповідь на Ваше звернення інформуємо, що всі користувачі Інтернет-банкінгу були повідомлені за 10 днів щодо впровадження змін в дію згідно Правил надання послуг в системі Інтернет-Банкінг шляхом розміщення на сайті банку та у особистих кабінетах ІБ повідомлення наступного змісту:

"Інформуємо, що з 30.01.2015 р. для підвищення мір безпеки Вашого Інтернет банкінгу в дію вступили зміни до «Правил надання послуг в системі дистанційного обслуговування Інтернет банкінг», згідно яких послуга «СМС – інформування щодо логування до системи» є обов’язковою для підключення діючим та новим клієнтам банку.
Відключення послуги може бути здійснено клієнтом особисто в Системі Інтернет-Банкінг (у розділі «СМС — банкінг» головного меню системи).
Також, згідно тарифів банку від 30.01.2015 р. вартість послуги складає всього 4,99 гр. на місяць."

Якщо у Вас виникатимуть додаткові запитання, то пишіть нам на нашу скриньку клієнтів Info.povidomlenja@ideabank.ua або телефонуйте на гарячу лінію 0 800 50 20 30.
Vitok 5 марта 2015, 21:26
Я вже декілька років із банками співпрацюю у сфері депозиту, но такого наглого, підступного, хитрого банку я ще не зустрічав. В рекламі по депозиту пишуть одне, а в договорі інше і ще й як пишуть. Думають що вкладник дурний а вони «мудрі.» Не має ніякої конкретики про умови залучення вкладу, а натомість є все в загальному і двухсмислено якщо не більше. Тоїсть деякі умови договору що стосуються вашого депозиту можна тлумачити по різному. І виявляється я не один такий клієнт банку що замітив це і на моє прохання переглянути ці умови і змінити на краще (уточнити їх) банк відмовився. Значить банку вигідно дурити людей. За то на словах все прекрасно. І я їх спитався а чому ви це все що так «гарно» розказуєте не напишете в умовах договору? Начальник відділення м. Тернополя сказав що ніхто переробляти умови договору не буде, до мене тільки подзвонять і «пояснять» ці умови. Тому я відмовився бути клієнтом даного банку розірвав договір і забираю гроші. І ще одну цікаву новину отримав, щоб закрити свій рахунок я маю заплатити 50гр. Тоїсть не заробивши нічого і не скориставшись послугами банку, я ще винний банку став.
Так що люди робіть висновки і думайте. І обов'язково читайте умови договору і включайте розум.
Ідея Банк 13 марта 2015, 14:38
Доброго дня, Vitok! Дякуємо Вам за звернення!
Щоб розглянути детальніше Вашу ситуацію, нам потрібно більше інформації.
1) П.І.П
2) Ім'я працівника, що розмовляв з Вами.
3) Ваш номер телефону.
4) Номер відділення банку, в якому Вас обслуговували.
Гарного Вам дня!
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Igorkalinin2009 2 марта 2015, 16:49
Отдали депозит в долларах без проблем, только с ограничением НБУ(Харьков, ул. Юрьева).
Ідея Банк 2 марта 2015, 17:52
Доброго дня, Igorkalinin2009!
10 марта 2015, 11:34
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 10.03.2015).

Курс валют в Идея Банке

PLN 11 11.75