Курс валют в Идея Банке
PLN | 9.8 | 10.15 |
Не ведают что творят
Обдурюють клієнтів,приплюсовують космічні суми
я співпрацювала з багатьма банками но такого ставлення і обдирництва від ІДЕЇ неочікувала.
сума кредиту на руки 25000 на 4роки,
а в договорі розписують: страхова сума 25600,83(25000-це те що я взяла,500-комісія банку,100,83-відкриття рахунку)страховий тариф 20,50% це виходить 5248,17 страхівка, з цього виходить що сума кредиту вже 30849! а тепер саме цікаве: в договорі є сторінка де вони розписують порядок повернення кредиту, моя сума платежу в місяць виходить 1581грн.(1581*48міс.=75888, в цю суму входить тіло кредиту 30849,% за користування кредиту 1410,65 ,і обслуговування кредитної заборгованості у розмірі 43608,16)а тепер поясніть мені як так виходить що в останній колоночці де прописують загальнувартість кредиту стоїть сума 81115,98!!!
81115,98-30849-1410,65-43608,16=5248,17 ЯК ТАК? а у відповідь я почула або платіть або відмовляйтесь від кредиту
Мерзкий, мерзкий и очень навязчивый банк
Я не могу найти выхода из сложившейся ситуации
Ідея банк
Мені цікаво, їх там спеціально вчать так ставитись до існуючих і потенційних клієнтів? Жах. Не банківська солідна установа, а збіговисько хамовитого бидла
Хамське відношення до клієнтів
Не рекомендую
Не законної вибивание кредита
продолжение заявки Заявка #8052....
Краткая предыстория — начали наяривать и с угрозами требовать, что бы я передал информацию о задолженности человеку с которым когда то работал… объяснял, что с ним связи не поддерживаю… но все зря — угрозы и звонки…
После написания и создания тут заявки через пару недель связались и заверили, что номер мой убрали с базы…
Пару недель ждал… звонить перестали — нажал заявка решена банком… и вот сразу опять… но уже с сообщением что банк долг передал… Какой долг?
Банк преступен — передает конфиденциальную информацию третьим лицам
Півтори години в черзі
Кидалово
Баригі
Користувач не надав документи на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
хамское отношение к клиентам банка
Телефонные террористы, звонят по чьим-то долгам, к которым Вы не имеете отношения
Отношение к клиенту на самом низком уровне
Приписують самостійно суму кредиту!!
На рішення по кредити чекала 3 дні, сказали шо заявка була подана на 10 тис більше ніж сума яку просила. Де ви набираєте цих ***?? По якому оголошенню?? Якнайшвидше бажаю знайти співробітників які цінують час своїх клієнтів, якщо ця задача для вас важка, то бажаю вам закриття!!! Судячи по коментарях клієнтів довго ви не попрацюєте!!!
Банк обман.
Кредитні канкули