Втрачаю нерви через банк
- odessit255
- 11 сентября 2019, 17:15
Ну Вы и отжигаете - заключаете договор, не проверив на месте ни срок действия, ни ставку...
Был вкладчиком банка, не без этого, до сих пор приходят смс-ки, ну то такое.
Был вкладчиком банка, не без этого, до сих пор приходят смс-ки, ну то такое.
Срок действия депозитного договора один год, внимательно читайте договор и не занимайтесь распространением недостоверной информации.
А Вы читали МОЙ договор? Или от моего имени осуществляли вклад? Поэтому .... не нужно комментировать.
> А Вы читали МОЙ договор?
Идея-банк заключал с Вами какой-то уникальный договор? Так что ж Вы до подписания не прочитали его?
А стандартные депозитные договоры имеет сроки действия 3, 6, 9, 12 и 18 месяцев. Договора на 24 месяца не сущесвует. Учитывая что Вы изначально подписывали договор на 12 месяцев — вы именно его и подписали, а не договор на 24 (два года).
То что Вы не смогли понять смысл фразы після закінчення терміну депозиту, якщо вклад не було закрито або переоформлено, депозит автоматично продовжується на термін 12 місяців — это не вина банка.
Опять Вы (в утвердительной форме) констатируете то, чего не видели. 12 месяцев - это ОДИН год, а не 24 месяца. Поэтому Вы не можете (априори) знать условия моего договора. Автоматическая пролонгация может быть, а может и не быть (не нужно даже Гете вспоминать). Но если в договоре указана дата « 2022 года», - все не лишенные дееспособности люди понимают «ДВЕ ТЫСЯЧИ ДВАДЦАТЬ ВТОРОЙ» год, а не 2021-й.
Клиент банка, желающий заключить договор, согласовывает срок (срочность депозита/кредита). Я тоже согласовала срок - ОДИН год (12 месяцев). И у меня не было малейшего намерения (опасения, предположения, ....) пролонгировать его. Да еще и на условиях банка (грабительских!!!).
А договор - есть обязательное выполнение договоренностей. К счастью (моему счастью), я досмотрела срок, который мне определил банк, якобы «заботясь, если я ....: т.е. »позаботился о пролонгации".
Если клиенту НЕ НУЖНА ЗАБОТА, - зачем заботиться (обо мне)?! Пользуясь моими же деньгами.
Віталіє! Вам треба, до речі, дочитати до кінця мою «скаргу». Справа вже в іншому порушенні, - користуванні моїм номером телефону для розсилки мені не потрібної реклами. Кілька місяців треба було лаятися з ними (хлопчиками і дівчатками з гарячої лінії, співробітниками банку і керівницею відділення), щоб нарешті спекатися розсилки!
Доречі, дізналася про завуальовані грабіжницькі стягнення (комісії, плату, тарифи), про які жодному клієнту (як і мені), ніхто не каже у відділенні! По замовчуванню, на сайті банку...65-річний дід..:-((
Дякую що розтлумачили до 12 місяці то рік а не щось інше. Я ж раніше думав зовсім інакше (іронія).
Перечитав весь коментарій. Так і не знайшов нічого по суті питання.
Напрасно ви сумніваєтесь що я не бачив депозитний договір Ідея банку. Бачив. Багато разів.
Банк і ви підписали договір на один рік. Банк вас не обманув.
То що банк потурбувався про вас і прописав що він буде робити якщо ви забудете прийти до банку по депозит - за це його можна тільки похвалити. Бо Ідея банк мабуть єдиний в країні хто в такому випадку буде продовжувати нараховувати проценти, хоч і за нижчою ставкою.
По-перше, виправте помилки перед тим, як друкувати усіляку дурню про МІЙ договір. По-друге, добре, що «вуайєристи-ексгібіціоністи соцмереж» починають розуміти (на відміну від працівників банку), що термін дії річного депозиту складає 12 місяців. А за яких умов буде «добре» клієнту банку, - про це відомо лише клієнту банку. Будь-яке нав'язування, навіть нав'язування любові – це агpeсія.
Курс валют в Идея Банке
PLN | 9.8 | 10.15 |
І до теперішнього часу мені шматають нерви СМС-повідомленнями!!! На мої заяви з вимогами відключити від СМС-банкінгу та видалити з баз даних — не реагують! Сьогодні з подивом почула від нової керуючої банком, що на заяви вони взагалі не відповідають. Завважте, НЕшановні співробітники банку, що ви порушуєте законодавство країни.
Нам прикро, що в процесі обслуговування Вас в Ідея Банку виникли описані непорозуміння. Ми врахуємо це в подальшій нашій роботі.
Наші колеги сконстатували із Вами та надали додаткові необхідні роз’яснення щодо запитань, які у Вас виникли.
Будемо раді подальшій співпраці.
З повагою,
Ідея Банк