Багато негативних відгуків.((
Большинство негативных отзывов как раз по кредитам и кредитным картам, а не депозитам.
По депозитам негативных отзывов и не припомню, хотя вполне возможно что они есть.
То что банк очень плотно работает с должниками так что должники прибегают жаловаться на банк сюда, как по мне плюс в плане надежности депозитов: банку есть чем обеспечить высокий процент.
С дебетовой картой тоже никаких особых проблем нет. А платина это наверное это самое дешевое предложение на рынке.
Курс валют в Идея Банке
PLN | 9.8 | 10.15 |
Тим не менше, за останні півроку приріст депозитів в Ідея-Банку становив +22,1% — про що йдеться в огляді Мінфіну на основі даних НБУ
Також минулого місяця незалежна агенція YouControl оприлюднила дослідження найнадійніших банків України, куди також увійшов Ідея Банк https://youcontrol.com.ua/news/ne-v-banku%2C-a-v-bank-top-13-naynadiynishykh-bankiv-ukrayiny/
Тому крім інших важливих чинників при виборі банку, варто також зважати на дані досліджень професіоналів.