Сегодня сняли деньги с карты банка Восток без моего согласия

Сегодня днём, сняли деньги без моего согласия с карты банка, мне её заблокировали, но возвращать никто ничего не собирается, писала онлайн просьбы, никто ничего не хочет говорить, ганяют с одного оператора на другой, сняли почти 4000 грн это не 100 грн, это карта на которую приходит зарплата, и мне нужно делать новую, а доверия нет, потом захотят и снова снимут, ужасный сервис, безопасность на худшем уровне, я надеюсь что здесь увидят и помогут мне вернуть деньги.
ВСТ Банк (Банк Восток)
Ольго, добрий день!

Нам дуже шкода, що склалася така ситуація.
Для розслідування даного випадку шахрайства Вам необхідно звернутися до правоохоронних органів та написати відповідну заяву на сайті кіберполіції: https://cyberpolice.gov.ua/.
Після цього, Ви можете оскаржити операцію, надавши номер звернення з сайту кіберполіції.

Оформити заяву про спірну операцію можна за допомогою чат-боту у Viber https://bankvostok.com.ua/_viber або Telegram https://bankvostok.com.ua/_telegram:

Мій банк ->Мої картки -> обрати картку -> Історія операцій -> обрати операцію, яку бажаєте оскаржити> Спірна операція

Далі діяти відповідно до підказок бота.
Звертаємо увагу, що авторизуватись в чат-боті можна лише з номеру телефону, який прив’язаний до картки.

В разі виникнення запитань, зверніться, будь ласка, до нашої служби підтримки в чат-боті або за телефоном 0800307010 (24/7/365, безкоштовно по Україні).

Главная / Банки Украины 🏦 / ВСТ Банк (Банк Восток) 💰 / Отзывы о ВСТ Банке (Банке Восток) 📝 / Сегодня сняли деньги с карты банка Восток без моего согласия