Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Apologet 11 января 2026, 17:53
Сегодня при попытке Р2Р перевода (с корректно указанными реквизитами карты на сервисе другого банка) банку показалось, что операция имеет «ознаки шахрайства» и банк молча карту заблокировал и решил, что уведомлять меня не нужно (ни интересоваться у меня — я ли это делал или нет — к слову, Альфа до сенса ранее интересовались и перезванивали тут же). Поочерёдно 2 человека «пообщались» со мною в поддержки и ушли думать, мол, ч/з 40 мин вернёмся…
11 января 2026, 18:34
У разі проведення операцій, що мають ознаки підвищеної ризиковості, служба безпеки банку може встановлювати блокування без попереднього повідомлення клієнта. Такі дії банку дозволяють уникнути фінансових втрат і підвищують рівень безпеки використання вашої картки.
Для уточнення та розблокування, ви завжди можете звернутись до підтримки зручним для вас способом, де наші спеціалісти все перевірять та допоможуть у вирішенні питання👌 Наразі ваша картка вже розблокована і ви можете надалі нею користуватись 😉

Дякуємо, що поділились власним досвідом з нами. Для нас це дуже важливо 🙌

Marina021184 9 января 2026, 14:17
Був товарний кредит в цьому банку, без порушення термінів завжди щомісяця вносилися кошти. Перед останнім платежем від банку прийшло повідомлення де чітко указали суму яку треба сплатити 3200грн щоб закрити кредит, рекомендована сума була внесена. Але потім через декілька тижнів, коли хотіла зробити звірку по закриттю кредиту виявилось що не доплачено було 0.85 грн.на яку суму потім мені і почало нараховуватися комісія.
Тобто треба було сплатити остаточну суму 3200.85 грн, але в повідомлені від банку було чітко вказана сума до остаточної сплати 3200грн.
В подальшому від банку жодного смс що треба сплатити залишок 0.85 грн не було.
І я вже другий місяць не можу розібратися з банком і пояснити що не доплата у розмірі 0.85 грн. сталася не за моєї вини.
Я виконала чітко вказівки банку. Надала всі квитанції, надала всі повідомлення від банку, і все одно.
І зараз їм все одно, розбиратися не бажають, пишуть одне і теж саме, що все правомірно.
Не банк, а просто гараш контора, де відповідь на запити чекаеш до місяця. У відділенні просили прискорити розгляд звернення і все одно.
Поки чекала на їх відповідь вони ще раз нарахували комісію. Не банк, а просто дно. Ніхто не чує і не хоче допомогти і розібратися.
Sashok1985 9 января 2026, 13:44
Отделение по адресу: Черкассы, бул. Шевченко, 258
22.12.25 вкрали телефон. Розраховувались картою в магазинах. 23.12.25. Зателефонував на гарячу лінію проплати здійснені зловмисниками підтверджені не були. Отримав пораду стосовно компенсації після надання витягу з ЄРДР. Через два тижні поневірянь отримав відповідь від банку, що розрахунки проводились через платіжну систему токен тому компенсації не буде. Як я розумію це у всих магазинах в яких встиг розрахуватись зловмисник))). Тепер питання до адміністрації банку якщо спочатку ніхто не планував нічого компенсувати чи співробітники не розуміють і не знають свою роботу для чого влаштовувати клієнтам цей квест надії?
EVK 6 января 2026, 19:04
Отримав в грудні в додатку промопропозицію підвищена ставка для «Дохідного сейфу» яка вже мала передбачати підвищені відсотки. Але звичайно так нічого і не сталось. Де хто скаже та це ж такі дрібниці. але шановні питання ж не в копійках, а в статусі такого поважного банку що зразу вам пропонує, а потім під всяким приводом ухиляється від справ. Телефонував на Контакт-Центр, дякую дівчині-співробітниці що все-таки старалась вияснити питання але їй це не вдалось, порекомендувала чат в додатку. Переписка в чаті звелась до стану «сам дурень», тобто якась там особа старалась мене так виставити — ви повинні відкрити якийсь преміальний пакет, типу «Блек», хоча я їй вказав що в мене вже відкритий пакет «Блек», потім ще якісь відговорки типу «ви не відповідаєте умовам акції»… Це просто катастрофа. Я розумію коли дитина пообіцяла зробити домашнє завдання, а натомість просиділа за іграми — це одне, а коли такий поважний банк повідомляє що вам встановлено якісь «плюшки» а потім відмовляється від теми, то взагалі несерйозно…
Stefan Vidow 6 января 2026, 13:27
Итак официльно мы имеем:
Sense Bank карта Caméléon 365 дней льготный период.
Ставка 0,01% на покупки в течение года.
Все правда, но есть нюанс. Если у вас «минус» по карте, то они снимут с вас 100 грн в месяц «за обслуживание карты». Любой карты, где есть минус. Независимо от того, сколько дней этот минус — «если он есть на расчетную дату». То есть возможно прямо сегодня, кода вы вот только что заплатили в магазине, вечером вам насчитают 100 грн «за обслуживание карты». И через месяц еще раз. И так все 12 месяцев «льготного периода».
Пункт 8.2 Договора. Ну — вы уонечно же читали весь Договор, верно?
И нет, мы не уведомляемоб этом ни в СМС, ни сообщениями. Просто снимем 100 грн.
Конечно — это не касается« льготного периода», он же 365 дней! Просто 100 грн в месяц.
6 января 2026, 19:33
Вдячні вам за те, що ділитеся враженнями від користування нашими послугами — це показує нам, де ми можемо покращити наш сервіс, й де ми можемо зрости як ваш фінансовий партнер 💙

Наша картка Caméléon дійсно унікальна, адже вона передбачає пільговий період 365 днів зі ставкою 0,01% річних на покупки — за умови своєчасного внесення мінімального платежу. І цей пільговий період жодним чином не скасовується через комісію, про яку ви згадали.

Водночас комісія за розрахунково-касове обслуговування (100 грн/міс) — це окрема умова тарифів картки. Вона застосовується лише у випадку, якщо на розрахункову дату по рахунку є заборгованість від 50 грн (без урахування оформлених розстрочок), заборгованість враховується лише для картки Caméléon, а не будь-якої оформленої картки в банку 🤔
Для кожної картки розрахункова дата = даті укладення договору, і ця дата є фіксованою, переглянути її можна у мобільному застосунку Sense SuperApp 💙

Для прикладу, якщо розрахункова дата по картці це 07 число, по картці заборгованості немає і ви проводите покупку в магазині на суму в 100 грн, то комісія не буде списана, адже ця покупка не встигне пройти по рахунку, а перевірка заборгованості для списання комісії РКО здійснюється саме по рахунку, а не по картці 😊

Інформація про цю комісію наведена безпосередньо у тарифах картки, на основі яких і здійснюється її обслуговування — варто зауважити, що при оформленні картки клієнт зобов'язується ознайомитися із ними, адже без цього подальше оформлення неможливе ❌
Переглянути тарифи у застосунку можна ось за цією інструкцією:
Це займає буквально пів хвилинки ⌛

Стосовно інформування, то банк регулярно надсилає push-сповіщення у застосунку про можливе списання цієї комісії 🤔

Розумію ваші емоції, адже будь-які несподівані списання — можуть викликати занепокоєння, проте ми зі свого боку завжди раді усе пояснити й допомогти розібратися! Якщо у вас будуть додаткові питання — ми на зв'язку ✅

Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Александр Карпенко 6 января 2026, 8:29
Хуже банка просто не может существовать.
В 2024 провели реструктуризацию кредита, я погасил всю сумму раньше на три месяца чем было заявлено в договоре, до сих пор не закрывают кредит и еще начали начислять проценты. Придется обращаться в выше стоящие органы, есть все доказательства, договор, скрины, переписки, аудиофайлы с разговорами сотрудников где они же говорят, что мы все закрыли и через месяц все закроется и этих месяцев как вы понимаете прошло уже очень много. Для людей в этом банке явно ничего нет. Все условия мной были выполнены из 100% на 200%
Все же надеюсь что совесть есть у этих людей, а если нет, то будем ее будить.
6 января 2026, 16:20
Sense Bank призупинив виконання зобов'язань щодо прощення частини вашої заборгованості.
Ми ухвалили таке рішення через потребу зміни деяких внутрішніх процесів щодо уніфікації та удосконалення роботи банку як державної структури, чого вимагає чинне законодавство. Перепрошуємо за тимчасові незручності!
Розгляд вашого запиту щодо прощення відбудеться у лютому — березні 2026 року. Ми обов'язково проінформуємо вас про це та роз’яснимо подальші дії.
Ми тримаємо ситуацію під контролем та відразу вийдемо на звʼязок з вами, щойно матимемо новини.

andreshko 2 января 2026, 14:50
Сенс Банк викликає в мене відчуття не серйозної «системно важливої» банківської установи, а якоїсь Спам Контори, на зразок тих, що відкривають для «відмивання грошей».
Тобто його діяльність, як я бачу, не для отримання максимального прибутку, не для підтримки економіки Країни, не Дай Боже не для Клієнтів, а більше для «пташечки».
Маю велику надію, що помиляюсь, але…конкретно з мого досвіду.
1) Глухі телефони: тисячі різноманітних номерів (без всілякої системності в нумерації, абощо) долблять по 20 разів на день. Частина в мене блокується автоматично, багато підписано іншими користувачами цензурними і не зовсім характеристиками. Піднімаєш слухавку — тиша. Передзванюєш: робот Сенс Банк. Передзванюєш після дзвінка після 18: каже «перетелефонуйте в робочий час». У них на сайті можна скачати екселівський файлик з номерами. Але, це не якась там автоматична вигрузка з пулом номерів, що використовуються зараз. Це хтось заповнював вручну. 600 строк!!! Ну бо треба людей чимось зайняти. Зараз у них нові номери на 075. Дуже просто. Номер на 075 — Сенс Банк, можна одразу блокувати.
2) Так званий відділ по роботі з «проблемною» заборгованістю. Телефонуєш. Ну, те що вимагають «звуковий зліпок», нехай. Те що не представляються, хамлять — нехай. Я вже декілька разів телефонував (практично по одному й тому самому питанню) і заготовив шаблончик: ПІБ, дата народження, «я не відмовляюся від сплати заборгованості» (бо вони десь всередині розмови обов’язково зроблять «логічний» висновок: «Так Ви відмовляєтесь від сплати заборгованості, я фіксую відмову від сплати»), «прошу повністю назватися» (це для фіксації скарги потім, бо скарга буде, бо цей відділ нічого не вирішує, тільки «фіксує відмову від сплати»). Питаєш: от мені надійшло повідомлення про зміну реквізитів, Ваш номер, підкажіть які це реквізити, надішліть нові реквізити (ну бо я-би подивився в додатку, але додаток тільки зростає мегабайтами, але користь зменьшується з кожним додатковим мегабайтом). Відповідь: я не знаю, що це за повідомлення, іншого разу: ви-ж можете й самі подивитись, або: реквізити, нові і в мене немає технічної можливості їх вислати, але вони нові. І потім фішечка «Ви відмовляєтесь від сплати заборгованості?» (на невідомі реквізити?)
3) Чат. Ну тут все просто. В чаті працюють самі беспонтові співробітники, які нічого не вирішують та і просто не дуже й хочуть. Одна через пару годин вибачилась, що «не встигає», що «відключення світла». Але мені її якось не шкода, бо вона накарябала довжелезне повідомлення на пару сторінок А4 як їй шкода, як вона розуміє і жодного слова конструктиву. І за ці дві години очікування мені рази три зателефонував «глухий» Сенс Банк. Тобто на дзвінки у них світло знайшлось.
4) Гаряча лінія. Ну. Двояке відчуття. Начебто і культурно якось відповідають і щось фіксують (скарги). І навіть у них є «технічні можливості», яких немає у відділа«проблемної заборгованості". Ну одна з операторів чомусь вирішила, що я скаржусь не на реального співробітника, а на робота Аллу)) Ну це деталі. Все фіксується, але зворотнього зв’язку звичайно немає.
5) Працівники фізичних відділлень. Все просто: методічка не змінилась з часів, коли була буковка «А». Тільки тепер у них знак Слізеріна)
6) Електронна пошта. Ну. Звичайно великий час обробки і відповіді. Пишеш листа: напишіть на фізичну пошту, або з електронним підписом. Пишеш з електронним підписом: заповніть бланк, живий підпис, дата, відскануйте, надішліть. Все для людей. Все для безпеки.
Загалом. Отримати якусь інформацію дуже й дуже складно. А ще й інформацію в офіційному вигляді — то взагалі неможливо.
Додаток взагалі щось жахливе. Навіть ота обрізана веб-версія була краще і не було відчуття величезного синього вірусу на 500 Мб. на телефоні.
Те що в них юридична фірма стороння, аутсорс. Це тільки, звичайно, їм на плюс. Бо уявляю як-би працювали «рідні», внутрішні юристи.
7 января 2026, 16:42
Дякуємо вам за детальний і відвертий відгук. Ми уважно з ним ознайомилися та розуміємо, наскільки складним і виснажливим може бути подібний досвід взаємодії з банком. Для нас важливо чути такі коментарі, адже вони дозволяють побачити ситуацію очима клієнта й краще зрозуміти, де саме виникає відчуття нерозуміння, плутанини або нестачі комунікації.

Хочемо зазначити, що всі описані вами процеси — телефонні звернення, робота окремих підрозділів, канали підтримки, порядок інформування та документального супроводу — мають регламентовану логіку та спрямовані насамперед на дотримання вимог безпеки, законодавства та захисту клієнтів. Водночас ми визнаємо, що на практиці ці механізми можуть сприйматись як складні, перевантажені або незручні, особливо у стресових ситуаціях, коли людині важливо швидко отримати чітку й однозначну відповідь 😔

Також варто враховувати поточні умови, в яких працює вся країна. Воєнний стан, повітряні тривоги та можливі раптові відключення електроенергії іноді впливають на стабільність комунікації та швидкість опрацювання звернень. Це не є нормою і не є ціллю, проте, на жаль, залишається фактором, з яким стикаються як клієнти, так і працівники.

Нам прикро, що у вас склалося враження відсутності зворотного зв’язку та системності, а окремі контакти з різними каналами підтримки не дали очікуваного результату. Ми розуміємо, що саме послідовність, зрозумілість і офіційність інформації є критично важливими, особливо у питаннях фінансових зобов’язань і докладаємо багато зусиль для того, щоб підтримувати належний рівень комунікації ☑️

Ваші зауваження були прийняті до уваги та враховані в межах внутрішнього аналізу. Ми щиро цінуємо те, що ви поділилися своїм баченням і досвідом, адже саме такі звернення допомагають нам виявляти моменти, які потребують доопрацювання, та поступово покращувати якість обслуговування 🤝

Антон Павлович Лысенко 1 января 2026, 11:58
Делал заказ билета на сайте железной дороги Болгарии, после подтверждения через пуш сообщение в приложении сервер отклонил платеж и выдал ошибку платежа, но деньги всё равно списались, я сразу написал в поддержку, они заявку зафиксировали, сказали, ждать обработки платежа. На сайте железной дороги также статус отклонненой операции.
Сделал другой заказ, оплатил картой монобанка, оплата прошла без проблем, билет, сразу пришёл.

Эта операция в сенсе зависла, потом после повторного обращения, банк вернул деньги. Через несколько часов они снова списывают деньги, мол они разбираются.

Разобрались, деньги вернули.

Сегодня утром (1.01) деньги снова списывают со счёта, и проводят её как покупку, хотя им были предоставлены все скриншоты из личного кабинета железной дороги, где четко указан статус платежа.

В поддержке разбираться не хотят, а просто игнорируют мои обращения.
Костянтин Кравчук 31 декабря 2025, 13:04
Це просто треш! Sense Bank, ви серйозно вважаєте, що це нормально — отак «кидати» своїх постійних клієнтів? Я весь грудень заправлявся на WOG, розраховуючи на ваші обіцяні 3% партнерського кешбеку. В результаті зробив 5 заправок на майже 2000 грн, а отримав дірку від бублика! Виявляється, ви там тихенько змінили правила і вирішили не давати бонуси тим, хто заправлявся у листопаді. Але найцікавіше те, що ви просто видалили цю акцію з мого додатка! Її немає ні в списку партнерів, ні на головній — ви її просто сховали, щоб я не міг побачити ваші нові «умови». Це справжнє крисятництво і введення в оману. А підтримка в чаті — це взагалі окрема історія. Оператор Юлія просто зникла і мовчить уже годину, як тільки я притиснув її фактами про те, що акція була прихована. Вам що, шкода тих нещасних 60 гривень кешбеку більше, ніж своєї репутації? Вимагаю негайно донарахувати мій кешбек за всі грудневі чеки, бо такий «сервіс» — це просто дно. Більше вашою карткою заправлятись не буду і нікому не раджу, бо ви міняєте правила на ходу і ховаєте їх від людей!
serhiiserhii 29 декабря 2025, 14:46
Банк відмовляє в зарахуванні swift переказу з біржі Binance, я б зрозумів якби ця біржа була заборонена в Україні. А так вимагає пояснити як поповнювався рахунок біржі, бо часто банки подібні поповнення блокуючи, от і переживають, яким шляхом же ж люди поповнюють рахунок на біржі. Відправив скаргу до НБУ буду очікувати відповідь. Бо по факту банк просто відмовляє в зарахуванні swift перказ, не зважаючи на те, що інформація про джерело походження коштів була надана.
Matts 27 декабря 2025, 17:14
В условиях пользования картой указано, что перевод СВОИХ средств на карты других банков не тарифицируется, то есть комиссия 0, но при попытке перевода денег на карту монобанк или приват банк комиссия составляет 6 %, на некоторые карты 2% что так же слишком много.
Это самая дикая комиссия которую я когда-либо встречал… Деньги точно свои, ибо кредитного лимита у меня просто нет, и я точно умею читать, и вижу что написано в условиях… Вот такие дела, учитывайте что комиссии на самом деле есть, и они огромные.
29 декабря 2025, 16:57
Дякуємо, що поділились вашим досвідом співпраці із банком. Ми дуже цінуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів 🙌

За переказ коштів може бути списано додаткову комісію. Це залежить від ресурсу, на якому ви здійснюєте переказ, а також від тарифів самої картки. Якщо це звичайна дебетова картка із власними коштами, наприклад картка White, то при переказі через застосунок банку буде списуватись комісія сервісу у розмірі 1%+5 грн від суми операції. Розмір можливої комісії одразу відображається у застосунку при введені суми операції в полі та списується разом із переказом.
Якщо існує потреба у частих переказах коштів, то для уникнення комісії ви можете виконувати перекази за номером рахунку IBAN, де відсутня така комісія, або скористатись іншою карткою. Наприклад, можна використовувати картку Cameleon, де є ліміт у розмірі 20 000 грн на місяць для безкоштовних переказів 👌

З повагою, Андрій💙
Mxevg 26 декабря 2025, 13:50
Банк знищів власний web-портал і пропонує користуватися застосунком sense superapp. Це не типова ситуація, бо у всіх відомих мені банках є і те і інше.
Якість цього застосунку з версії 5.0.1 дуже сумнівна, є багато нарікань. В мене, наприклад, він відразу висне на Android 6.0, a прохання надати старішу версію, хоча б v5.0.0, ігноруються. Отже, web-портал — це основа, а застосунок — для зручності і в ніякому разі не замість універсального та «всеядного» web-портала. Не ганьбіться, — поновіть web.
29 декабря 2025, 16:43
Дякуємо за ваш відгук. Ми завжди раді отримувати зворотній зв'язок від наших клієнтів, адже завдяки цьому ми маємо можливість ставати краще 🤗

Щоб надавати нашим клієнтам доступ до актуальних сервісів та послуг, банком було прийняте рішення про закриття нашого веб-сервісу My Sense Bank із 02.12.2024 року. Мобільний застосунок вміщує у собі всі можливості веб-версії та навіть більше, через що банк сконцентрувався на розвитку саме Sense SuperApp😉
Застосунок банку доступний для пристрої на ОС Android 5.0 та вище, тому якщо у вас виникають труднощі у його роботі, будемо вдячні якщо поділитесь з нами прикладом. Зробити це можна через підтримку в Sense SuperApp або написавши нам на адресу help@sensebank.com.ua. У листі вкажіть ваші дані, інформацію про пристрій (модель та версію ОС), а також додайте скриншот/запис екрану проблеми та її коротенький опис.

З повагою, Андрій💙
Михайло Рогальський 25 декабря 2025, 14:22
Оформив карту та користувався кредитним лімітом протягом 3 днів. Спочатку все було добре, жодних відсотків не нараховувалося, при всіх оплатах писало, що комісії немає. Однак через кілька днів з карти було списано близько 1000 грн комісії. Це відбулося без будь-яких повідомлень або сповіщень, якби я не зайшов у додаток, то навіть не дізнався б про це.
25 декабря 2025, 18:18
Згідно з тарифами вашої картки Хамелеон, перекази за рахунок кредитного ліміту мають комісію у розмірі 4% min 20 грн. від суми переказу.
Під час оформлення будь-якого банківського продукту ви ознайомлюєтесь з його тарифами та підтверджуєте, що ви ознайомлені та згодні з наведеними у них умовами

На сторінці здійснення переказу застосунок онлайн розраховує комісію сервісу, якщо вона наявна (у вашому випадку вона була відсутня), а також попереджає, що може бути списана комісія за переказ згідно з тарифами картки, у розмірі 4% min 20 грн… Комісія за тарифами картки списується після остаточного списання операції з рахунку, протягом 3-х робочих днів.

Таким чином, після здійснення вами переказів за рахунок кредитного ліміту та фіналізації цих операцій по рахунку, було списано комісії та утворилася заборгованість, яку ви наразі бачите. Для уникнення подальших переплат рекомендовано якнайшвидше погасити заборгованість, адже на такі операції не діє пільгова ставка, а нараховуються стандартні 37% річних, згідно з тарифами.

Проблема решена
Vid66 23 декабря 2025, 11:23
У день, коли виконавча служба наклала арешт на мої рахунки (27.10), я одразу ж звернувся до служби підтримки банку. Моєю метою було з’ясувати точний стан заборгованості та підтвердити подальший графік виплат за розстрочками.
Маніпуляції з кредитними зобов’язаннями:
Банк вчинив вкрай некоректно: усю суму майбутніх платежів за послугою «Оплата частинами» було примусово переведено у мінус по основній кредитній картці. Замість планових щомісячних платежів, банк одномоментно виставив до сплати величезну суму, фактично анулювавши умови розстрочки в односторонньому порядку.
Порівняльний аналіз:
Для порівняння, такі банки як Монобанк, ОТП Банк та ПУМБ, попри наявність арешту, дозволяють і надалі вносити кошти згідно з графіком розстрочок. Сенс Банк виявився єдиним, хто використав цю ситуацію, щоб перетворити розстрочку на дорогий кредитний ліміт.
Дезінформація з боку підтримки:
Я чітко дотримувався інструкцій банку. Спеціаліст підтримки запевнив мене, що для збереження пільгового періоду я маю внести певну суму до 6 листопада. Я виконав цю умову в повному обсязі та вчасно.
Приховані нарахування:
Попри виконання всіх умов, озвучених працівником банку, у грудні мені додатково нарахували відсотки. Це свідчить про свідоме надання неправдивої інформації клієнту або про технічну недосконалість системи, яка працює на збиток користувачеві.
Висновок:
Сенс Банк демонструє антиклієнтський підхід. Дії щодо переведення розстрочки в мінус по картці та подальші нарахування після виконання умов «пільгового періоду» виглядають як маніпуляція з метою штучного збільшення боргу.
24 декабря 2025, 18:25
Дякуємо, що детально описали ситуацію, уважно проаналізував її та повертаюсь до вас зі зворотним зв'язком 🙌🏻

За результатами перевірки було підтверджено, що зі свого боку ви виконали погашення коректно та в повному обсязі, дотримавшись умов пільгового періоду. На момент вашого звернення до служби підтримки після внесення коштів заборгованість по рахунку дійсно була відсутня, тож агент надав вам коректну та актуальну інформацію на той час ✅

Відсотки за користування кредитними коштами нараховуються щоденно, але їх списання відбувається один раз на місяць — у розрахункову дату по картці. Саме тому вони відобразилися пізніше, вже після вашого звернення 📆

Тепер важливо розуміти, чому ж ці відсотки взагалі були нараховані:
На жаль, у цьому випадку додатково спрацювала особливість технічної реалізації погашення заборгованості для арештованих рахунків. Для коректного виконання умов пільгового періоду система очікує саме зовнішнє поповнення рахунку. Натомість кошти, які були спрямовані на погашення рахунку, що перебуває під арештом, з технічного рахунку, обліковуються як внутрішня операція. Через це система помилково не зарахувала виконання умов пільгового періоду та продовжила нарахування стандартних відсотків, хоча фактично всі умови вами були виконані 😔

Внаслідок проведеного аналізу, враховуючи всі обставини мені вдалося погодити для вас сторнування помилково нарахованих відсотків у повному обсязі. Сторнування вже було проведено і ви можете це перевірити, сформувавши виписку по рахунку 🧾

Хочу підкреслити, що подібні ситуації не є нормою. Наразі ми активно працюємо над технічним доопрацюванням цього процесу, аби в майбутньому уникати таких непорозумінь та зробити обслуговування максимально прозорим і зрозумілим 🙌🏻

Щиро перепрошуємо за спричинені незручності та дякуємо за ваше терпіння і зворотний зв’язок. Якщо виникнуть додаткові запитання — ми завжди на зв’язку та готові вирішити питання будь-якої складності, аби забезпечити вам комфортне користування нашими послугами 💙

Victori123 22 декабря 2025, 18:05
Отделение по адресу: Киев, пр-т Берестейский, 106/2
Банк перешкоджає отриманню спадщини депозит 120000.Сьогодні у відділенні м Київ Берестейський проспект 106/2
Мені відмовили навіть у прийнятті документів для перевірки юристами, посилаючись на те що термін депозиту до 2026 року.гаряча лінія каже теж саме.це пряме порушення моїх прав як спадкоємця.
Я не хочу чекати і вимагаю негайного переоформлення рахунку на моє імʼя за Свідоцтвом про спадщину номер 6−541
Прошу головний офіс втрутитися
6 января 2026, 17:19
Дякуємо, що ви відверто поділилися вашими враженнями від взаємодії з Sense Bank!
Розуміємо, наскільки непростими можуть бути питання, пов’язані зі спадщиною, тож щиро хочемо пояснити позицію банку максимально зрозуміло й коректно 🙌🏻

Депозит, про який ідеться у вашому зверненні, є строковим і був оформлений спадкодавцем на конкретних умовах. Відповідно до законодавства України та умов договору банківського вкладу, банк зобов’язаний виплатити вклад після завершення строку, визначеного договором. Опція дострокового розірвання цим вкладом не передбачена, тож, на жаль, у банку немає правових підстав виплатити кошти раніше 😔

Водночас важливо підкреслити:
право на вклад повністю переходить у спадщину, тобто спадкоємець набуває тих самих прав і обов’язків, які мав вкладник. Це означає, що умови депозиту після відкриття спадщини не змінюються — так само як не могли бути змінені й самим вкладником за життя.

Ми не перешкоджаємо отриманню коштів і не затримуємо їх безпідставно. Банк діє виключно в межах договору та вимог чинного законодавства, а виплата депозиту буде здійснена у встановлений договором строк, пролонгація за цим депозитом вимкнена, а тому із виплатою коштів проблем не виникне.

Детальнішу відповідь, з посиланнями на норми законодавства ми вже надали вам у відповіді на запит від 24.12.25 та 30.12.25 — ви вже можете ознайомитися із нею, й переглянути усі деталі щодо нормативно-правових актів, відповідно до яких розірвання вкладу не передбачене ❌

Ми щиро цінуємо ваш зворотний зв’язок, залишаємося відкритими до діалогу та завжди готові надати додаткові пояснення 😊

Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Александр Фурман 20 декабря 2025, 14:26
Отделение по адресу: Днепр, ул. Независимости, 17
Закройте уже эту богадельную под названием Сенс банк и по закрывайте людям договора. Полтора года прошло как банк должен закрыть договора, а в ответ одни только обещания. Уже и письмо присылали официальное что в августе рассмотрят, уже декабрь
21 декабря 2025, 11:57
Очікуємо, що розгляд вашого запиту щодо прощення відбудеться у грудні 2025 року. Розуміємо, наскільки це важливо для вас, і щиро перепрошуємо за затримку в розгляді вашого запиту.
Причина у тому, що адаптація та впровадження нових внутрішніх процесів виявилися більш тривалими, ніж очікувалося. Банк активно працює над вирішенням цього питання та повідомить вас про будь-які оновлення 🙌🏻

Pb683430 18 декабря 2025, 17:58
Нахожусь за границей, перевёл маме деньги на операцию в Украине и мою карту заблокировали, операция в субботу, отправил документы в банк и тишина
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
ruletaster 18 декабря 2025, 14:37
Скористався пропозицією зразу погасити 80% боргу по кредитці, все зарахували і сказали протягом місяця закриють рахунок. Йшов 2025 рік і вони повернули 20% боргу і вимагають негайно його погасити
19 декабря 2025, 13:38
Зараз ми очікуємо на остаточну зміну внутрішніх процесів, тож новин щодо прощення поки немає. І хоч ситуація залишається тимчасовою, розуміємо, що вам важливо знати, як діяти далі.
Продовжуйте дотримуватися чинного графіка платежів. Це дозволить зберегти контроль над ситуацією та уникнути накопичення суми боргу до моменту остаточного рішення.
Щойно з'являться оновлення — ми обов'язково повідомимо!
Дякуємо за розуміння!

styler 18 декабря 2025, 12:16
Я є клієнтом Сенс-банку вже не один рік. Активно користуюсь його банківськими продуктами. Конкурентні умови, швидке обслуговування. Виникла прикра ситуація, коли зробив переказ власних коштів між своїми рахунками, а саме з картки cameleon, яку заздалегідь поповнив. На наступний день нарахували комісію за переказ як за рахунок кредитних. В підтримці пояснили, що технічно проведення поповнення по рахунку пройшло пізніше ніж списання. Тому операція була здійснена в борг і була списана комісія за овердрафт.
Яким чином я маю перевіряти, що поповнення не пройшло і ще не можу зробити переказ, аби уникнути комісії? Кошти на балансі, під час переказу повідомлення про комісію відсутнє, банк дозволяє операцію. Технічні особливості зарахування коштів по рахунку не були прозоро відображені у момент здійснення переказу. Така ситуація вводить в оману клієнта і не викликає довіри до банку. До поки банк не наладить свої процесинги, не рекомендую відкривати там рахунки.
11 января 2026, 17:56
Справа у тому, що операція поповнення виконувалась через сторонній ресурс, через що остаточне зарахування коштів відбулося пізніше ніж списання виконаного вами переказу. Через це і відбулося списання комісії відповідно до тарифів вашої картки.
Відповідно до пункту 6.1.5. ДБО Банк не має можливості контролювати або регулювати швидкість надходження грошових коштів з інших банків (небанківських фінансових установ) або впливати на розміри комісій, що стягуються відповідними установами за перерахування грошових коштів.

Для перевірки остаточного зарахування чи списання операції з рахунку ви завжди може звернутись до підтримки у застосунку, або сформувати виписку за потрібною карткою. У виписці ви можете побачити статус тієї чи іншої операції.

Дякуємо вам, що знайшли час поділитись своїми враженнями від співпраці з банком. Ми завжди раді отримувати фідбек від клієнтів та обов'язково врахуємо ваш досвід на майбутнє щоб стати краще 😉

Проблема решена
DovganIrina 13 декабря 2025, 14:25
Скарга. Звернулася до банку для відкриття відкриття електронної картки онлайн з подальшим формування кеп ключів для пенсійного фонду для мами 76років, у зв’язку з тими, що вона не може ходити, у відкритті рахунку було відмовлено тому, що не було кредитної історії, хоча всю процедуру відеозв'язку пройшла і документи онлайн відправила. Дискримінація пенсіонерів, виходить, що ми нікому не потрібні, якщо в тебе немає кредитної історії, паспорт старого зразка і немає закордонного паспорта.
30 декабря 2025, 13:04
На жаль, без інформації з Бюро кредитних історій оформити картку онлайн дійсно недоступно, адже банк зобов'язаний перевіряти дані клієнтів для оцінки ризиків, що регулюється законодавством України. Проте це не вирок і картка все одно може бути оформлена у відділенні банку.

Для того, щоб мати змогу відкрити рахунок для третьої особи, вам необхідно оформити нотаріальну довіреність в якій будуть вказані відповідні повноваження, а саме: право оформлення та отримання карток до рахунку клієнта (довірителя) або право повного розпорядження рахунком клієнта (довірителя).

Для оформлення картки за довіреністю зверніться до відділення банку з паспортом, РНОКПП та відповідною нотаріальною довіреністю. Рахунок буде відкрито протягом 1-2 робочих днів ✅

Також додаю інструкцію: https://help.sensebank.com.ua/%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3/360019027359

Курс валют в Сенс Банке

Курс валют в Сенс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о Сенс Банке, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.