Курс валют в абанке
Прекрасная работа
А-Банк це кращій банк України
Відмінна якість обслуговування фізичних осіб
Невыплата депозита
Банк надав відповіді стосовно всіх запитів, які надійшли на сьогоднішній день.
Дякуємо за прийнятий дзвінок, очікуємо на документи, про які повідомили в телефонній розмові.
Оказывается можно ещё хуже
За підсумком розгляду скарги, Банк може запропонувати Клієнту повернути кошти заявнику і також має право прийняти рішення про припинення ділових відносин з Клієнтом, згідно з Умовами та Правилами Банку, де у пункті 3.3.20. зазначено, що у разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку, передбачена комісія за перерахування коштів у розмірі 30% від доступного залишку на балансі. Цей пункт є актуальним та діючим. Детальніше з Умовами Ви можете ознайомитись за цим посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-340/?lang=uk, а також у застосунку АБанк24 у Вас є можливість ознайомитись з усіма Умовами та правилами у розділі «Налаштування профілю» далі «Тарифи та правила».
Акцентуємо Вашу увагу, що виконуючи Умови та правила та не порушуючи чине Законодавство, Ви можете бути впевнені, що у Вас не виникне блокування з подальшим закриттям рахунку з ініціативи Банку з відповідною до пункту комісією.
Також повідомляємо, що операцію в касі можна провести будучи ідентифікованим у Банку. Наші Співробітники дійсно можуть запропонувати відкриття картки в нашому Банку, адже ми завжди раді новим Клієнтам, а сама картка абсолютно безкоштовна і надасть багато переваг в користуванні, серед яких також можливість проводити швидко та зручно операції та перекази з карткою в АБанк24. При цьому відкривати картку А-Банку та інші продукти не є обов'язковим для проведення операції в касі.
Окремо перевіримо детально Ваші звернення до Служби підтримки.
Кинул абанк
Проблема у меня такая, скинули мне деньги на, а банк пацыки с войны чтоб я им поссылку собрал и отправил!!! Эти наглые сеператисты заблокировали карту мне сразу и сказали 3 дня ждать я в службу поддержки звонил. Я пошел в банк пообщаться с ними они сказали тоже самое. Не вопрос через 5 дней не кто не позвонил пришлось идти в банк и розбератся с ними.
Позвонил какой то оператор и сказал за какой то перевод 505грн который был 11.01 типо скарга надо оплатить. По чему нельзя было написать за те деньги хотя бы через пару месяц я и не помню от куда они. Я играю в автоматы так по мелочи восновном вывожу подработки разные 1−2К ну, а тут 50к упало и блоконли. В банке их не получилось *** послать и розторгуть договор. сегодня звоню на гарачу линию говорят можно закрыть счёт и отдать 30% им затто что-то они такие молодцы помогают рускому кораблю!
Квитанции все придоставлено звонка нет. Скажите как быть, розблокируют ли карту спустя 10 дней. Ждать просто не кто не будет! Ихние Завтрыки
При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг в А-Банку, Клієнт надає згоду на те, що ознайомлений та погоджується з Умовами та правилами Банку. У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта.
За підсумком розгляду скарги, Банк може запропонувати Клієнту повернути кошти заявнику і також має право прийняти рішення про припинення ділових відносин з Клієнтом, згідно з Умовами та Правилами Банку, де у пункті 3.3.20. У разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку, передбачена комісія за перерахування коштів у розмірі 30% від доступного залишку на балансі. Детальніше з Умовами Ви можете ознайомитись за цим посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-340/?lang=uk.
Украдены средства с карты
Оба банка не спешат выяснять кто это сделал, учитывая, что у ПУМБа уже 21.09 был номер карты, куда был осуществлён перевод.
Особенно смешно мне слышать от операторов, А Банк, что их банк надёжный и конкурентоспособный. Да, я убедилась лично насколько. Я уже молчу, что меня пытались убедить, что это я отдала карту кому- то или свой телефон.
Не рекомендую никому оба банка. И в одном, и в другом плевать хотели на клиентов
З метою безпеки коштів Клієнтів ми просимо ні в якому разі не надавати дані картки третім особам, у тому числі термін дії картки, cvv-код, пін-код, а також надіслані Банком паролі. Ці дані персональні та мають бути збережені власником картки. У разі втрати даних, таких як картка, смартфон, документи, рекомендується негайно повідомити про це Банк. На нашому сайті також можна ознайомитись із пам'яткою щодо використання банківських продуктів – https://a-bank.com.ua/security. Виконуючи всі Умови та правила Банку, а також вимоги безпеки Клієнти можуть бути впевнені в збереженні коштів на рахунку.
Зобов'язання за заборгованість на рахунку Клієнта покладаються на Клієнта і визнання заборгованості недійсною можливе за рішенням суду після проведення розслідування. Тому, у разі прострочення Банк залишає за собою право будь-яким можливим способом доносити інформацію про заборгованість Клієнта, в тому числі шляхом дзвінків на фінансовий номер телефону. Бажаємо звернути Вашу увагу, що дзвінки від Банку можуть надходити відповідно до Умов та правил, а саме до пункту. 3.3.2: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk.
Відповідно до розділу 2.1.2. пункту.1.4 Умов та правил надання банківських послуг АТ «А-Банк»: «Операції, що здійснюються з використанням Платіжної картки, з введенням відповідного ПІН-коду або з введенням коду, наданого Банком в рамках технології 3DSecure, або операції, що здійснюються з використанням платіжної картки без введення ПІН-коду, або з використанням реквізитів платіжної картки, або з використанням аутентифікаційних даних, у тому числі в Мобільному додатку, — визнаються підтвердженими Клієнтом та ініційованими ним власноруч».
Також зазначаємо, що п. 5.5. визначає, що держатель картки несе відповідальність за всі операції, що супроводжуються авторизацією, до моменту звернення держателя картки в Банк і повідомлення про блокування коштів на картрахунку і за всі операції, які не супроводжуються авторизацією, до моменту постановки картки в СТОП-ЛИСТ платіжною системою.: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-324/?lang=uk
Дякую
Дякую працівникам
Не придерживаются своих высказываний, не называют пункты, которые я запросил указать, чтобы убедиться почему мне называют причину блокировки карты
Наші Спеціалісти вже зв'язалися з Вами для уточнення інформації по платежах. Очікуємо від Вас підтверджуючі документи. За результатом перевірки з Вами зв'яжуться.
Отримання переказів по номеру телефону
Не компетентність спеціалістів
І в подальшому так і не можу поповнити свою карту, а це кредитна карта і я повинен внести платіж по кредиту.
Дуже розчарований банком та спеціалістами підтримки. Видно, що їм аби відсидіти робочу зміну і немає зацікавленості в допомозі клієнту.
Не рекомендую банк тільки по тій причині, що немає гарних спеціалістів підтримки.
Перевірили інформацію щодо описаної Вами ситуації. Поповнення картки в Абанк, з картки іншого Банку, можливе на суму від 1 грн. В даному випадку Ви намагались здійснити поповнення на суму менше зазначеної.
Ми обов'язково перевіримо Ваші звернення до Служби підтримки та приймемо відповідних мір, якщо це буде необхідно.
Щиро сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю та зробимо все можливе, щоб виправдати Вашу довіру!
Карта
Поліс страхування авто через додаток Абанку
Дякую!
А-Банк надійний!
Керівник Оксана Василівна. Спеціаліст молодий Анастасія справляється також. Який гарний керівник такий і гарний колектив!
15.09 переказ на суму 22852.00 повернуто 18.09 у зв’язку з наданими некоректними данними іншого банку.
Звертаюсь у Києвське відділення 471 також грамотний підхід.
Дякую! Здорова Гарна Команда!
не оформляйте зарплатные карты
Для ФОП не советую пользовать
Кошти заблоковано Банком з метою додаткової перевірки на термін установлений правилами Платіжної системи, але не більше ніж на 180 днів, згідно з Умовами та Правилами Банку пунктом 3.3.7. Детальніше з Умовами Ви можете ознайомитись за цим посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-510/?lang=uk
Я IT фрілансер і мені А банк дуже підійшов
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Позвони мне, позвони
Говорили с сотрудниками на телефоне. Говорили с менеджерами. Нет, удалить номер из списка это слишком сложная операция, в 21 веке так ещё не умеют.
А нет, умеют. В процессе вызванивания менеджеров дошли до дамы, которая пообещала, что они действительно могут удалить этот номер из спам-листа. Для этого надо всего лишь *барабанная дробь* прийти лично в отделение банка, и стать их клиентом. Так воооот в чём дело, им нужно поднимать число «пользователей», пусть даже фиктивных. Великолепный метод, аплодирую стоя.
Хочется ли идти в этот банк, учитывая что они не в состоянии сделать элементарное действие, добавить приписку к номеру телефона? Нет. Поможет ли такой поход найти заветную кнопку «удалить», и как часто начнут звонить теперь уже официальному клиенту банка? Проверять не тянет.
Очень плохо.
Банк діє згідно Умов та правил, частина 3. Права та обов'язки сторін, згідно п. 3.3.2. Банк має право для різних цілей встановити контакт з Клієнтом, використовуючи будь-які зазначені канали зв'язку (повідомлення в мобільному додатку, повідомлення в месенджерах, дзвінки і так далі). У разі, якщо номер зареєстровано за боржником, дзвінки можуть надходити з ціллю проінформувати про наявність заборгованості перед Абанк.
Для видалення номеру телефону дійсно необхідно звернутися до відділення Абанк або прийняти відеодзвінок від нашого Співробітника та пройти ідентифікацію. Звертаємо Вашу увагу, що ставати клієнтом Абанк немає необхідності, достатньо підтвердити особистість.
Нам дуже прикро, що сталась описана Вами ситуація, тому ми бажаємо допомогти. Ми написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.
Карта заблокована
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки. Під час проведення перевірки, картка може бути тимчасово обмежена.
Наші Спеціалісти вже зв'язувалися з Вами для уточнення інформації по платежах. На жаль, ми не отримали від Вас жодного підтвердження.
Ваше питання на контролі. За результатом з Вами зв'яжеться наш Співробітник.
дуже швидко VIBER пiдтримка
Борис