Курс валют в абанке
EUR | 43.1 | 44 |
Мошенники с OLX 5169 1551 1856 0356
Заказала детские ходунки на сайте, обещали к вечеру скинуть ТТН, в итоге ничего нет, деньги не возвращают и на сообщения не отвечают, так еще удалили все объявления! Мошенники!
Справжні фахівці!
Спілкування з оператором А-Банку
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
БАНК ЄВРОПЕЙСЬКОГО РІВНЯ
Це було 10.02.2023 р о 20.45. Менеджер Юлія уважно мене вислухала, уточнила деякі питання і грамотно, ввічливо і толково все мені пояснила.
Дуже задоволений спілкуванням і отриманою інформацією!
Рекомендую А-Банк! Керівництву і всім співробітникам банку бажаю фінансових успіхів, добрих результатів роботи і зростання кількості клієнтів!
З повагою — Володимир Островський, офіцер у відставці, юрист
Благодарю А-банк
Подяка
Дякую касиру Ользі за обслуговування, дуже ввічливо, швидко)
Було приємно слідкувати за наданням послуг літній жінці в черзі поперед мене, Оля ви Велика розумничка, побільше таких людей і професіоналів …
Дякую за чудове обслдуговування
отзыв
Дякуємо за відгук, дуже раді, що Ви з нами.😊
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка
Лотерея, а не банк
Відповідно до Умов та Правил Банку, а саме до пунктів 1.10. та 2.3. зазначено можливі умови конвертації коштів під час розрахунків на зарубіжних сайтах.
1.10. При зарахуванні та списанні коштів у зарубіжних торгових точках (в т.ч. на зарубіжних сайтах), сума операції може конвертуватися за умовами міжнародної платіжної системи. Сума операції конвертується у валюту Картрахунку за обмінним курсом А-Банку, що діє на дату проведення А-Банком операції, або за обмінним курсом, що встановлюється тим банком, фінансовою установою або платіжною системою і / або мережею, через які така операція проводиться. Банк не несе відповідальність за курсову різницю.
Щоб уникнути подібних ситуацій, ми рекомендуємо Вам для розрахунку у валюті долар використовувати картку платіжної системи Visa, оскільки Mastercard працює в євро.
Спеціаліст скоро і якісно надав мені всю інформацію.Я дуже задоволений
Кращий банк
Обслуживание в банке
Жаль, что закрывают отделение.
Отличный коллектив, грамотный и добродушный во главе с начальником отделения Галаш Натальи, всегда обслуживает клиентов на высшем уровне.
Жаль, что это отделение закрывают, а коллектив переводят в другой район города.
Многим клиентам будет неудобно добираться до других отделений, А Банка и скорее всего клиенты уйдут в другие банки: ПриватБанк, Райфайзен банк, Ощадбанк…, которые находятся ближе.
Хотелось бы, чтобы отделение, А Банка, по адресу г. Запорожье, ул. Героев 93 бригады, 6 продолжало работать на благо клиентов и самого, А Банка.
Шкода, що ситуація з закриттям вказаного відділення може спричинити Вам певні незручності. На жаль, деякі відділення дійсно можуть закриватись.
Сподіваємось, що Ви й також інші наші Клієнти зможуть обрати бажане і зручне для себе відділення серед тих, що є у Вашому місті.
Також ми постійно розширюємо функціонал нашого мобільного застосунку АБанк24 і робимо все можливе, щоб майже всі операції наші Клієнти могли виконувати без візиту у відділення і будь-якій точці світу!
Ми раді Вашому обслуговуванню в нашому Банку та цінуємо Ваш вибір! Зробимо все можливе, щоб співпраця з нами радувала Вас і надалі!
Відгук про співробітників даного відділення
Дуже вічливий і кваліфікований касир.
Висока компетентність і професіоналізм працівників даного відділення.
На всі питання отримав відповідь.
Банк номер 1 в Україні
$ під депозит
Відповіді небуло до кінця наступного робочного дня (дзвінок з банку що вирішують)…
До кінця тижня відповіді ненедали … Звернувшись в банк завірили що подали заявку регіональному, і чекають на результат…
Через тиждень подзвонили і сказали що відхилили, тягнули час і складається враження що ніхто нічого робив…
Клієнт має право протягом 5 днів з моменту закінчення строку вкладу надати розпорядження про повернення коштів.
Відмовитись від продовження вкладу Клієнт може в АБанк24 або відділенні Банку, дана можливість відкривається заздалегідь. У нашому додатку або у версії АБанк24 для ПК, Клієнт має можливість провести виплату коштів за терміном отримання свого вкладу на картку у відповідній вкладу валюті.
Рекомендуємо отримати кошти відповідно до періоду отримання вкладу, якщо рішення не зміниться, у АБанк24 (дата отримання також відображена у додатку) на картку. Також, в разі бажання відмовитись від продовження депозиту на новий строк, радимо в додатку АБанк24, у веб-версії через ПК в розділі «Депозити» натиснути кнопку відмови від продовження.
Ми перевіримо Вашу скаргу на обслуговування та інформацію, яку Вам надавали у відділенні. По рішенню ми зв'яжемось з Вами. Сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю!
Відмова в виплаті кешбеку
А — Банк це банк розчарування 2023 року!
Дякуємо Вам за приклад, ми перевірили інформацію, всі умови для зарахування кешбеку Вами були виконані.
Ми нарахували кешбек на Ваш рахунок. Перепрошуємо за незручності.
Абанк
Усім дуже рекомендую!
Дякуємо за чудовий відгук та Ваш вибір, нам дуже приємно.😊
І вдень, і вночі…)))
Будьте осторожны!
Ми дякуємо Вам за прийнятий дзвінок та приділений час, наші Спеціалісти вже займаються Вашим питанням та повідомлять Вас додатково за результатом.