Курс валют в абанке
гаряча лінія
Складнощів з дозвоном на лінію служби підтримки, не виявлено.
Для можливості розібратися в описаній ситуації, ми написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.
що це за правило
кон.телефон 050 672 92 79
Дії Співробітника коректні та відповідають правилам обслуговування клієнтів. На сьогоднішній день продаж іноземної валюти, дійсно, можливий лише для клієнтів Абанку.
Бути клієнтом Абанку — це не обов'язково мати картку, достатньо пройти ідентифікацію, за якою ми будемо розуміти, хто звертається до каси для проведення операції.
Нам щиро шкода, якщо у Вас виникли негативні емоції з даного приводу та ми сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю.
Ми намагались з Вами зв'язатися за вказаним номером телефону, але на жаль, виклик було відхилено.
Шахрайство
Стосовно повідомлень, Банк немає технічної можливості редагувати відправлену Вам інформацію, навіть якщо було припущено помилку, в такому випадку Ви лише отримаєте додаткове повідомлення від Банку, а стосовно авторизації в АБанк24, відмова може бути тільки у випадку, якщо Ви ввели помилково пін-код від картки на етапі авторизації, робиться це з метою безпеки. Ми детально перевіримо Ваші звернення до нашої Служби підтримки та будемо раді розібратись в ситуації, повідомимо Вас за результатом.
Умови банка щодо розстрочки
Инновационный банк
За приєднання та гарний настрій
Найгірший банк України
Хочу додати, монобанк проводить фін. моніторінг за 15 хвилин, і на монобанці у мене спокійно лежать більше 100 тис. грн.
Одразу видно рівень та клієнтоорієнтованість цього прости Господи «банку».
На закінчення хочу сказати всім хто розглядає цей «банк», як основний, будьте готові до того що вам заблокують гроші, будуть обіцяти вирішення за «3 дні», а на ділі — місяць або два, а потім заберуть 30% від них та заблокують рахунок. Найгірше що таке коїться під час війни, людей просто кидають на кошти…
Ми бажаємо розібратися в описаній ситуації, більш детально, надайте, будь ласка, відповідь в особистому повідомленні.
Чудовий банк 🍏💸
Самий гірший банк , крадутьк кошти
Підсумок: сьогодні десятий день як в мене заблоковані 7000 гривень на картці, як вони паралізували мені життя та взяли мене в заручники свого банку, тероризуючи цими очікуваннями на дзвінок. Якщо не хочете, щоб у вас блокували кошти «на свій розсуд «у них є такий пункт в правилах не зв’язуйтесь з цим мародерським банком, який у період повномасштабного вторгнення краде по 30% з балансу не зрозуміло за що, аргументуючи, що є такий пункт у документах, але коли я відкривав картку на відділенні менеджер дістала 20 листків бумага і просто показувала де ставити підпис кажучи що це формальність проста. Не зв’язуйтесь з шахрайським банком.
Вкрали гроші
Нам дуже прикро, що дана ситуація викликала незручності. Ваше питання на контролі, за рішенням Вас повідомимо.
Не нарахували кешбек
У ній вказано, що туди входять (Послуги та товари кінотеатрів,
оренда I купівля товарів B спеціалізованих магазинах)
Так, що сервіс онлайн кінотеатр MEGOGO, туди не входить?
Не зважаючи на те, що декілька місяців тому кешбек за мегого нараховували
Так, що змінилось?
Я не скупий на гроші, просто відчуваю, що мене обманули
Підтримка каже про коди операцій, але в додатку вказано, що сплата за MEGOGO!!! Кіно, не послуги Google…
Дуже прикро здивований
Кешбек — це бонуси, що нараховуються клієнту за операції по його картці. Операції поділяються на категорії, які визначаються по МСС ( код категорії продавця). Ці коди присвоюються торгівельній точці її банком-еквайєром.
В деяких випадках МСС код не входить до переліку запропонованих, тоді кешбек автоматично не нараховується. Якщо у Банка є розуміння, що дана операція відноситься до обраної категорії кешбек нараховують по зверненню до служби підтримки.
Ми вже перевірили Ваші звернення до служби підтримки та передали на опрацювання.
Дякуємо за прийнятий дзвінок. Кешбек за дану операцію нараховано. Сподіваємось дана ситуація не вплине на подальшу співпрацю з Вами.
Заблокировали карту без видимых причин
Спросил в поддержке в чем причина, они процитировали несколько пунктов из договора, ничего не объясняющие.
Возможности разблокировать мои средства никакой не предоставили, сказали ждать звонка из банка
Незрозумілі умови
Співпраця з А-банк
Будемо раді бачити Вас у нашій команді 😉🍏
Блокування рахунку
Мне в, А банке понравилось больше чем в прошлых банках
Коллектор выломал ручку в двери
Что за рекетирство в момент, когда женщины с детьми в статусе беженца.
Гарний банк.
Номер заявки 1492982
Банк тримає слово
Також, користуючись нагодою, хочу подякувати банку за те, що знаходить можливість підтримувати клієнтів, не дивлячись на важкі часи — цього року мені двічі піднімали кредитний ліміт і ліміт на розстрочки. Успіху банку і подяка його працівникам!