Минфин - Курсы валют Украины

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
hodzko 16 декабря 2023, 13:05
Отделение по адресу: Львов, пл. Июльская, 7
Щось не заладилося. Київстар викидає коники. Зима похмура й дощова. Немає доступу до електронного банкінгу А-банку. Набрав номер Служби підтримки банку. На другому кінці слухавки пролунав врівноважений і впевнений голос молодої жінки. Приємний. Щось стало налагоджуватися у житті. Єлизавета — так вона представилася. Спокійно й терпляче розпитала у чому проблема, вислухала й дистанційно покроково скерувала в потрібному напрямку. Розповіла куди перейти, на що натиснути, де активувати. Врешті-решт — проблема вірішена. Відмінна робота! Жити стало веселіше, а проблеми почали виглядати не такими вже й проблемами.
Підтримка àбанку 16 декабря 2023, 14:29
Дякуємо Вам за відгук, нам дуже приємно, що Ви задоволені роботою наших Співробітників! Будемо намагатися і надалі радувати Вас! 🍏😊
Vladimir26K 15 декабря 2023, 16:54
Дійсно банк будь-які проблеми (навіть дрібні) вирішує оперативно, але кредитний ліміт не встановлюють. Ні розрахунки карткою, ні навіть наявний строковий депозит не змінили рішення по кредиту, що шкода. Тому сервіс і обслуговування на 5. А кредитний ліміт, напевно встановлять тільки після закінчення військового стану. Тому кому кредитування важливе краще дивитися в сторону інших банків, більш лояльних
Підтримка àбанку 15 декабря 2023, 17:22
Дякуємо Вам за відгук.
Рішення щодо ліміту кредитування приймається індивідуально для кожного Клієнта, виходячи з багатьох факторів — це кредитне навантаження, кредитна історія, рівень доходу, наявність депозитних рахунків тощо. Ліміт кредитування постійно переглядається та може бути збільшений з часом.

FRoman88 15 декабря 2023, 15:59
Повністю задоволений Банком та персоналом.
Підтримка àбанку 15 декабря 2023, 16:03
Дякуємо за відгук 🥰
shindler2005 15 декабря 2023, 11:35
В один день припинили обслуговування та заблокували доступ до додатку. Жодного повідомлення та пояснення. Підтримка відповідає повільно, та допомоги ніякої. Власні кошти не повертають.
Підтримка àбанку 15 декабря 2023, 16:42
Добрий день! Банком прийнято рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з Вами договори та закриті поточні рахунки, на підставі абзацу третього частини 1 ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а також відповідно до пункту Умов та правил Банку 3.3.11., де зазначено право Банку припинити договір в односторонньому порядку.
Ми вже перевірили Ваші звернення до служби підтримки та передали на опрацювання.
Приносимо вибачення, через збільшений термін переказу коштів. Питання, щодо перерахування коштів знаходиться в роботі, вже пришвидшили його вирішення. Ми зв'яжемось з Вами одразу після переказу.
mirra13 15 декабря 2023, 9:27
Консультация прошла успешно, мне помогли решить мою «не стандартную» проблему, консультация принесла много позитивных эмоций.
Спасибо большое ❤️
Підтримка àбанку 15 декабря 2023, 9:45
Дякуємо Вам за відгук, ми дуже раді, що Ви з нами та цінуємо Ваш вибір. Будемо намагатися і надалі радувати Вас! 🍏😊
Оксана Охальська 14 декабря 2023, 21:41
Отделение по адресу: Львов, пл. Июльская, 7
Сьогодні, через збій роботи Київстару, не могла ввійти в додаток А-Банку. Велике ДЯКУЮ за швидке вирішення питання! Обслуговування на вищому рівні!
Підтримка àбанку 15 декабря 2023, 8:42
Дякуємо Вам за відгук! Завжди раді допомогти!🍏😊
7Mira7 13 декабря 2023, 14:46
При пользовании приложения А-банк нажала лишнюю кнопочку, и при каждом входе в приложение стало вылетать окно которое мешало. Обратилась в техподдержку, оперативно ответили, устранили помеху в течении суток, с переодичным напоминанием, что вопросом занимаются, как только решится, сообщат. Так и было. Очень приятно, что есть компании с таким достойным уровнем обслуживания.Спасибо. 10/10
Підтримка àбанку 13 декабря 2023, 15:34
Євген Кандибко 13 декабря 2023, 13:51
Хотів би поділитися з вами своєю проблемою з банком А-банк
Був вимушений закрити в цьому банку рахунок
В цьому банку як я дізнався є ліміти на надходження фінансів на рахунок. В мене є ФОП, І частково в місяць мені заходять гроші з продажу товару як правило люди за цей товар скинуть гроші мені на картку, Проблеми з банком раніше не було ну в листопаді вони З’явились.
Ситуація складається в тому що на надходження який мені переказували Протягом місяця Банк не цікавився потім я зі свого рахунка з іншого банку привів собі на рахунок ва-банк 50 000 грн з призначенням платежу переказ власних коштів, Звісно банк бачив звідки прийшли кошти з яким призначенням, І що ви думаєте банк після цієї транзакції заблокував Вхідні платежі і запросив в мене надходження коштів, Я звісно вже взяв виписку з банка свого іншого де оборот за рік в рази більше ніж надходження в 50 000. Обіцяли розглянути це питання за 1 добу, але це затягнулося на 2 тижні після цього мені прийшла відповідь від банка, Я повинен банку обґрунтувати всі платежі за місяць листопад звісно в мене визвали це обурення. Я відповів банку що нема змоги і нема часу на цей запит так як на мою думку цей запит божевільний. Нащо я відповів банку що це робити не буду і вирішуйте питання я вам пере доставив достатньо доказів що в мене є гроші і за мою діяльність в Фопа Банк мені відповів що я повинен це зробити на що моя відповідь була така я вимушений закрити рахунок вашому банку після цього банк мені Наввипередки присилає листа що хоче розірвати зі мною відносини))) Дуже дуже смішно
Не рекомендую вам відкривати рахунок в А-банк
Підтримка àбанку 13 декабря 2023, 16:18
Добрий день! Банк діє згідно ст. 7, 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», тому змушений запитувати необхідні документи та аналізувати фінансові операції Клієнтів з метою виявлення фінансових операцій фінансового стану та/або змісту діяльності Клієнта. Тому будь-які фінансові операції можуть потребувати підтвердження джерела походження коштів.

Рішення про розірвання відносин остаточне і його не може бути переглянуто.
Дякуємо за розуміння.
vladUser 13 декабря 2023, 13:08
Замовив товари по передплаті, скинув гроші, а потім мене всюди заблокували
5169 1551 1604 7521 — ось номер карти
На ім'я Якименко Тетяна
На повернення коштів не розраховую, але сподіваюсь що ви заблокуєте її рахунки і почнете рослідування
Підтримка àбанку 13 декабря 2023, 14:04
Доброго дня!
Дякуємо за сигнал.
Міри, щодо отримувача будуть прийняті згідно внутрішніх інструкцій банку.
Додатково, рекомендуємо, повідомити про інцидент в правоохоронні органи. Банк буде сприяти у розслідувані та надасть всю необхідну інформацію за запитом.
Romanukrainec 13 декабря 2023, 11:35
Купив товар через інтернет, перевів кошти на карту, а мене в прямому сенсі відправили гуляти, попросив гроші повернути, відмовились, тоді я зателефонував в банк, дякуючи співробітникам, А Банку вони заблокували карту шахрая, на наступний день написав заяву у поліцію, взяв витяг, завіз в банк, через пару днів кошти мені повернули, дякую співробітникам банку, приємно користуватись і вірити що хоч хтось цінує своїх клієнтів…
Підтримка àбанку 13 декабря 2023, 11:40
Ми раді, що нам вдалося вирішити Ваше питання та повернути кошти 😊
skynet13 12 декабря 2023, 14:58
26-го листопада, через дві доби після того як я переказав власні кошти зі свого іншого банку, мені заблокували рахунок. Я одразу звернувся в підтримку та мені назвали якусь вигадану причину, а саме що начебто на мою картку був переказ з монобанку, хоча я не отримував з нього переказів. Потім перетелефонували та спитали звідки ті гроші що я переказав зі свого іншого банку! Тільки уявіть собі я маю пояснювати банку де я взяв гроші на картці іншого банку. Втім я всеж надав їм квитанції переказів на картку іншого банку, та дав пояснення що до цих переказів. Вже пройшло більше п’яти робочіх днів з того моменту, та зі мною так ніхто ї не зв’язався та рахунок досі заблоковано.
Підтримка àбанку 12 декабря 2023, 15:49
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки. Під час проведення перевірки, картка може бути тимчасово обмежена.
Наші Співробітники намагались зв'язатись, але, на жаль, Ви не вийшли на зв'язок.
Ваше питання на контролі. Очікуйте, будь ласка, на дзвінок.
Olenazbiglej 12 декабря 2023, 14:52
Приємний персонал
Підтримка àбанку 12 декабря 2023, 15:10
Дякуємо за відгук 🥰
Інна Альохіна 12 декабря 2023, 14:45
З моєї картки була зроблена спроба несанкціонованого списання коштів! Я звернулася до служби підтримки! Співробітники, А банку, як завжди швидко і вчасно зреагували, проконсультували, допомогли. А Банк — це найкращий банк! Завжди, уважні, завжди на стражі моїх коштів, це завжди, як онлайн, так і у відділеннях увага, повага, допомога! Рекомендую!
Підтримка àбанку 12 декабря 2023, 15:11
Завжди раді допомогти та будемо намагатися і надалі радувати Вас! 🍏😊
Slava19752408 12 декабря 2023, 2:22
Я, Вʼячеслав Акрітов звернувся до А-Банку з проханням до переказу грошей з моєї банківської картки на картку моєї дружини.Питання було вирішене!!!
Підтримка àбанку 12 декабря 2023, 9:56
Дякуємо за відгук, нам дуже приємно, що Ви задоволені роботою наших Співробітників! Завжди раді допомогти Вам! 🍏😊
VladHrabyk 11 декабря 2023, 18:19
Мені заблокували банк, без причини, я зателефонував оператору, який жодної конкретної інформації про причину не сказав, чекаю вже довго, написав в телеграм, і там мені також не повідомили причини, вважаю, що це є не обґрунтовано, тому прошу розблокувати мені рахунок!
Підтримка àбанку 11 декабря 2023, 18:36
Ваше питання на контролі. За результатом з Вами зв'яжеться наш Співробітник.
briansid 11 декабря 2023, 16:28
Поповнив мобільний на 10 грн через PayHub з зеленої картки. Відобразилося як платіж в категорії Розваги з комісією 7 грн.
В чаті підтримки спочатку сказали, що комісію списали на стороні PayHub. Коли я надав квитанцію, то сказали, що комісія списалась згідно тарифів «Зняття кредитних коштів і операцій з qusi-валютою».
Я повторив, що це було поповнення мобільного. На що мені сказали, що тариф «Ідентичний».
Підтримка àбанку 11 декабря 2023, 17:51
Дозвольте нам перевірити описану ситуацію. Ми написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.
VNG75 11 декабря 2023, 12:24
Добрый день. 03.11.2023 А банк заблокировал деньги на карточном счете, в этот же день банк разорвал отношения. Пошел в отделение, написал заявление на перечисление денег в другой банк. Прошло больше месяца, банк создал уже 5 или 6 новых заявок, и при каждой срок рассмотрения 5 дней. Обращаться в отделение не имеет никакого смысла, банк извиняется, сроков не знаем, очередь, заявка обрабатывается. 16.11 сказали что деньги были перечислены, банк получатель отправил деньги обратно. Набрал банк получатель, ответили денег не было на зачисление, вывод, А Банк обманывает людей. 20.11.2023 написал официально письмо на мейл, А банка. 22.11 пришел ответ мы уже создали платежку на перечисление. 11.12.2023 денег нет, набираю кол центр, ответ один ждите. В такое сложное время, А Банк просто издевается над людьми.
Підтримка àбанку 11 декабря 2023, 13:43
Станислав Клименко 11 декабря 2023, 12:19
Отделение по адресу: Харьков, пр-т Гагарина, 26
Бываю во многих отделениях (Черкассы, Киев, Харьков), а приятнее всего посещать отделение № 3 по пр. Гагарина в г. Харьков. В мое последнее посещение хочу выразить благодарность за качественное обслуживание менеджеру Сапего Юрию Михайловичу.
Підтримка àбанку 11 декабря 2023, 14:33
Дякуємо за відгук! Будемо завжди раді бачити Вас знову у наших відділеннях! 🍏😊
Artemp11 11 декабря 2023, 12:18
Хамское отношение к клиентам, конкретно при обращении в службу поддержки по вайбер, представилась как Анна Юрьевна.
Я обратился в тех поддержку по Вайбер с просьбой предоставить мне данные для написания заявления в банк о закрытии кредита. Попросил предоставить образец, на чье имя писать, номер моего договора, сумму кредита и т. д.
Но даже этой элементарной информации сотрудник не предоставил. Вместо этого нахамил, не предоставил свои данные, для написания жалобы за подробное общение.
И не как не способствовал решению проблемы клиента банка!
Разочарован подобным общением со службой поддержки банка. Не рекомендую!
Підтримка àбанку 11 декабря 2023, 14:26
Добрий день! Банк розуміє ситуацію, що склалася, і не нараховує пені та штрафи за несвоєчасне внесення платежів, однак обов'язковий платіж за кредитом необхідно вносити згідно з графіком. Звертаємо Вашу увагу, що нарахування відсотків за кредитом відбувається у стандартному режимі, тим самим за відсутності погашення сума заборгованості збільшується і платежі будуть накопичуватися. Розуміючи ситуацію, Банк надав Вам можливість оформлення реструктуризації, умови якої вигідніші за умови погашення Вашої заборгованості, яка була у Вас до оформлення угоди. Проте, ми бачимо, що Вами не було виконано умови нової угоди реструктуризації, через те угода на прострочці та залишається відкритою. Оформити новий договір реструктуризації боргу можливість відсутня. Просимо погашати заборгованість для зменшення загальної суми боргу та підтримки економіки нашої країни.
Ми вже перевірила Ваші звернення до служби підтримки та передали на опрацювання. Дякуємо за розуміння.
samosval2002 11 декабря 2023, 1:44
Хочу поделиться своим отзывом об работе А-банка.
Изначально возникли проблемы в ПриватБанке, решил перевестись в Абанк. После того как деньги поступили, ничем, кроме расчётов картой за покупки, не занимался, но буквально через день мне блокируют карты физика и счёт ФОПА. Приехали 🥺
Деньги поступили 24 ноября, 25 ночью уже все заморозили.
После этого начинается веселая история общения с сотрудниками банка, от которых больше проблем чем пользы.
Я попытался разобраться в причинах блокировки, я ФОП с 2006 года, я предоставил документы по отчётам из налоговой о доходах, так же выписки о поступлении денег на расчетный счёт ПриватБанка по эквайрингу. Я ожидал что банк посмотрит мою декларацию о доходах, задаст вопросы по поводу своих подозрений относительно каких-то моих действий, но нет, так не произошло. 30 ноября мне просто сказали что все, до свидания, банк разрывает с вами отношения без объяснения причин. Следующей задачей было как-нибудь забрать свои кровно заработанные деньги, речь идёт о цифре с пятью нулями. Сотрудник банка попросил предоставить определенные документы и заполнить заявление на перевод денег на другой счёт. Всё что было запрошено я представил и мне прислали следующие сообщения:
Заявка № 1584766 успішно створена!
Ваша заявка в роботі
Залишки з рахунку будуть перераховані протягом 3 календарних днів після отримання заяви.
Что было странно что в заявке просили один счёт и для перевода денег физика и денег ФОП. Я два раза задавал уточняющие вопросы по этому поводу, но меня уверили что все нормально, ожидайте.
Через три дня ничего не произошло. Пишу в поддержку 4 декабря, получаю ответ чтобы прислал выписку с банка (которую уже высылал, они то-ли не увидели, то-ли забыли прикрепить от 30.11). Приняли. Будь добр, жди ещё три дня. 🤬. На просьбы ускорить процесс, так как вы сами допустили оплошность не проверив все документы, получил глубокоуважаемые извинения, но ждать все равно придется.
С того момента пишу каждый день, с опаской что ещё какая-то ошибка вылезет. Теперь сроки рассмотрения стали пять дней, и моя заявка ещё в работе у фахивця.9 декабря, таки решили попросить номер счёта ФОП, бинго!
Уже нет сил, это борьба с ветряными мельницами. Средства не маленькие заблокированы, сроков точных нет, или они их срывают по собственной вине. К сожалению, рекомендовать банк не могу. Наверное все неплохо работает пока работает, но как только где-то что-то пошло не так, все летит к чертям.
Підтримка àбанку 11 декабря 2023, 11:51
Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝