Минфин - Курсы валют Украины

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
BogdanBodya 24 февраля 2024, 13:14
20.02.2024 года мне пришло письмо в котором сказано что Абанк разрывает со мной деловые отношения. Я написал в тех подержку уточнить детали и как получить остаток баланса. В ответ попросили реквизиты и написать заявление все сделал сказали ожидать в течение 3рабочих дней прийдут деньги. Вечером решил проверить баланс, но доступа в личный кабинет нет они его заблокировали решил позвонить им номер заблокирован просто срывается постоянно и все при этом с другого номера дозваниваюсь легко, но просят набрать с финансового им объясняю что не могу вы же заблокировали номер говорят такого быть не может, но есть, итого сегодня 24.02.2024 деньги абанк мне так и не перевёл хоть прошло 4 дня, где мои деньги сейчас я не знаю так как с первого дня когда пришло письмо они заблокировали мне доступ в личный кабинет и просто говорят ожидайте ваш вопрос в работе сколько ждать и почему заблокирован доступ они внятный ответ не могут дать на горячую линию нет возможности позвонить так как и там меня они заблокировали. Выходит что если доступ заблокирован прошол срок указанный в течение которого должны перевести деньги, но не перевели выходит что они их тупо украли и тянут резину, но деньги не отдают и доступ в личный кабинет так же они не дают. Банк работает по своим каким то правилам которые противоречат закону и им наплевать на это как и на самих вкладчиков.
25 февраля 2024, 14:38
Банком прийнято рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з
Вами договори та закриті поточні рахунки, на підставі абзацу третього
частини 1 ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію
легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом,
фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового
знищення», а також відповідно до пункту Умов та правил Банку 3.3.11.,
де зазначено право Банку припинити договір в односторонньому порядку.
Стосовно дзвінків до служби підтримки складнощів не виявлено.
Блокування номеру телефону не було. Від Вас не надходило дзвінків до
Банку з фінансового номеру.
Ми також перевірили Ваші звернення до чату онлайн та передали на опрацювання.
Приносимо вибачення, через збільшений термін переказу коштів. Наразі
Ваше питання вирішене.
Kijivstar2024 22 февраля 2024, 18:15
Вчера ,21 февраля, я смотрела Тик Ток и попала на игру: Угадай слово и получишь 5000гр., а также было предложено перечислить на карту любую сумму гривен от 200и до & и получишь в 10 раз большую на свою карту.Я попыталась отгадать слово, но не получилось.Немного подумав и задав вопрос участникам игры (стрим), я получила положительный ответ прочла благодарность от «братана».И поскольку видела, что многие поверили в такое «счастье», тоже перечислила определенную сумму и стала ждать, когда прийдёт в 10раз большая сумма на карту.Немного подождав стала писать в стрим что пополнила его карту, а где «обещанные «, и тут меня удалили из стрима.Я чуть подождала и позвонила в свой банк, менеджер меня отправила в Банк по номеру карты куда я перечислила свои деньги.Естественно я уже очень была взволнована и все
рассказала девушке, не могу вспомнить ее имя.Выслушав мою историю девушка спокойным голосом поговорила со мной и записала мою жалобу, объяснив что это мошенники, но банк с ними борется.Она заблокировала карту этого «волшебника«и сказала что завтра мне позвонит менеджер и запросит необходимую информацию для возврата денег на мою карту. И сегодня 22 февраля утром мне позвонили из банка, попросили передать реквизиты карты, код и ФИО, написали в Вайбер что необходимо и я стала ждать, периодически общаясь с Оксаной, менеджером в чате.Мне объяснили, что собирают данные всех пострадавших от «волшебника», я думаю что их было не мало, и после сбора вернут деньги на карты.И вот настал счастливый час возврата, где-то к трем часам мои деньги вернулись на карту.Спасибо огромное работникам банка за честность и радость, подаренную пострадавшим от мошенников.Есть в нашем мире люди, делающие добро и правду. Вместе к победе!
Підтримка àбанку 22 февраля 2024, 18:25
Ми задоволені, що вирішили Ваше питання. Будьте обережніше 🍏
tvf1012 22 февраля 2024, 17:35
Отделение по адресу: Киев, ш. Харьковское, 58
Доброго дня. Повідомляю про непорядність Вашого клієнта.
Замовив книги на олх платформі. Оплатив товар 14.02.2024 на суму 200грн, книги не відправлені.
Продавець-шахрай Костіч Іван Васильович, телефон 073−899−30−50, банківська карта 5375 2351 2094 7872.
На повідомлення та звонки не відповідає.
Прошу відреагувати на звернення, щоб убезпечити потенційних жертв шахрая.
Дякую
Підтримка àбанку 22 февраля 2024, 17:51
Доброго дня!
Вдячні за сигнал.
Міри по отримувачу переказу буде прийнято згідно внутрішніх інструкцій Банка. Рекомендуємо додатково повідомити про інцидент у свій Банк та написати заяву у поліцію. Для уточнення додаткової інформації, ми написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.
максим Воронюк 22 февраля 2024, 16:48
Доброго дня, мою карту було заблоковано за підозрілу операцію. Як потім виявилось була скарга від людини. Ця людина купувала в мене крипто валюту на біржі. Всі мої рахунки було заблоковано. Банку було надано ордер, квитанція про оплату людиною саме мого ордеру (скинула в повідомлення), 4 негативних відгуків що ця людина не вперше займається шахрайством. Але банку цього мало, вимагає блокування цієї людини на біржі. Біржа вже 10 днів не відповідає на мої запити. Була схожа ситуація з іншим банком, то їм достатньо було ордеру та квитанції для розблокування. Дуже не задоволений банком. Маю велику потребу в коштах, а банк заблокував кошти безпідставно, оскільки надав все про походження коштів
Підтримка àбанку 22 февраля 2024, 17:53
Наші Співробітники зв'язувались з Вами, для вирішення питання, очікуємо запитувану інформацію.
STAS Rg 22 февраля 2024, 14:26
Apple списав кошти на які я не підписувався, А Банк за 5 хв повернув мені всі кошти 👏👏👍 Допомогла мені служба підтримки зовуть їй Альона я їй назвав для себе найкраща, дякую ще раз за швидку допомогу 🙏
Підтримка àбанку 22 февраля 2024, 15:09
Завжди раді прийти на допомогу 🥰
Liza1234456 21 февраля 2024, 17:47
Мне заблокировали карту из-за жалобы на перевод. По телефону случайно сказала что согласна их вернуть. После завершения звонка сразу написала в техподдержку чтобы отменить этот перевод. Могу подтвердить за что получила эти средства. Поддержка говорит что в любом случае переведет деньги отправителю. Ужасный банк! Они меня хотят обокрасть
Підтримка àбанку 21 февраля 2024, 19:41
При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві, Клієнт надає згоду на те, що ознайомлений та погоджується з Умовами та правилами Банку.
У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань.
За підсумком розгляду скарги, Банк може запропонувати Клієнту повернути кошти заявнику і також має право прийняти рішення про припинення ділових відносин з Клієнтом, згідно з Умовами та Правилами Банку.
Наразі Ваше питання вирішене.
apetrov1218 21 февраля 2024, 17:32
Разорвал отношения с банком,6 февраля еще подал заявку на вывод средств на свои другие реквизиты, мне сказали 3 дня, а в итоге кормят завтраками, от себя предоставил все что нужно, так себе отношение к клиентам хоть и бывшим.морозят деньги и очень нехотя их возвращают!
Підтримка àбанку 21 февраля 2024, 19:05
Банком прийнято рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з Вами договори та закриті поточні рахунки, на підставі абзацу третього частини 1 ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а також відповідно до пункту Умов та правил Банку 3.3.11., де зазначено право Банку припинити договір в односторонньому порядку.
Приносимо вибачення, через збільшений термін переказу коштів. Наразі Ваше питання вирішене.
Андрей Васильович 20 февраля 2024, 18:16
Провожу прямые трансляции в тик ток заблокировали карту для подтверждения средств я скинул скрины тик ток скинул подтверждения что получаю донат от зрителей жду решения, а банк если этого будет не достаточно попрошу закрыть счет и вывести деньги на другой банк, ранее донаты принимал на карту жены там проблем и лимитов никаких не было, жду решения, а банк радовал этот банк до сегодняшнего дня
Підтримка àбанку 20 февраля 2024, 20:06
Банк відправив Вам комунікацію про необхідність надати документи щоб підтвердити джерело походження коштів на рахунках згідно постанови НБУ №110. Для уникнення блокування просимо Вас надати запитувані документи в будь-який зручний для Вас канал комунікацій.
Тетяна Волобоєва 20 февраля 2024, 11:38
Хочу висловити подяку співробітникам А-Банк. Маю картки фізичної особи. Після реєстрації ФОП не думала відкривати картку ФОП саме тут. Але після дзвінка відкрила рахунок — настільки просто та ненав’язливо співробітниця розказала про тарифи та послуги.
Часто стала користуватися картками останні пів року. І за чей час кожного разу після спілкування по телефону залишається приємне враження від розмови. Таке відчуття, що я олігарх і є єдиним клієнтом банку.
Нещодавно на вулиці була загублена картка, з якої невідома особа згодом почала здійснювати покупки. Онлайн допомогли перевірити мої блокування карток, на випередження заблокували інші картки, також надали подальші інструкції. Згодом дуже швидко перевипустили картки.
Сьогодні платіж не надходив декілька хвилин, і я почала телефонувати, щоб запитати, можливо, змінилися реквізити картки після минулої втрати. Платіж надійшов, я скинула дзвінок. Через хвилину уже телефонувала співробітниця, чи не потрібна мені допомога, бо виклик зафіксовано. Приємно, не те слово.
Замовляла онлайн довідку, виписку — все надходить онлайн дуже швидко.
До речі, комунальні стала оплачувати також тут, бо майже по всім позиціям нульова комісія. Як і поповнення мобільного — без комісії.
Дякую ще раз. Обслуговування та послуги дійсно на високому рівні.
Підтримка àбанку 20 февраля 2024, 11:52
Дякуємо, що обрали наш Банк для обслуговування 🥰💚
Anton B******* 18 февраля 2024, 11:15
Отделение по адресу: Одесса, пр-т Адмиральский, 1А
Хочу выразить благодарность оператору банка за оперативное и профессиональное обслуживание в чате. Решение вопросов было быстрым и эффективным. Оператор проявил высокий уровень компетентности и вежливости, что создало положительное впечатление. Благодарю за отличный сервис!

(Надія — ID звернення:
SGgb)
Підтримка àбанку 18 февраля 2024, 12:28
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно що Ви оцінили роботу наших Спеціалістів. Завжди раді допомогти Вам! 🍏😊
OksanaIam 11 февраля 2024, 17:56
Доброго дня, хотіла написати відгук про працівника банку, яка працює на касі вул. Липнева. Не вихована, не привітна я підійшла до неї вона бавилась на телефоні обслужила мене через 5 хв ., і через свої великі червоні нігті зробила мені помилку в платежі. Беріть молодших на роботу. Дякую
Підтримка àбанку 11 февраля 2024, 20:17
Доброго дня! Дякуємо за відвертий зворотний зв'язок про Ваш досвід обслуговування в нашому відділенні. Приносимо вибачення за будь-які непорозуміння та незручності, які Ви відчули під час візиту.
Ми дуже серйозно ставимось до якості обслуговування та підвищення рівня професіоналізму наших Співробітників. Тому кожен відгук та ситуація дуже важливі для нас. Просимо надати нам відповідь в особистому повідомленні для можливості детально розібратись у цій ситуації.
Danil1111 11 февраля 2024, 17:28
Самый худший и не надежный банк которым можно пользоваться! заблокировали счета. В прошлый раз тоже блокировали счет и за снятие средств блокировали,
Удерживают средства, расходятся в суждениях по типу «Ждите решение проблемы в течение 1 календарного дня» и потом сказали что решение будет 2024−03−11 21:25:58, хотя все доки уже скинул
13 февраля 2024, 9:19
На поточний момент здійснення деяких операцій тимчасово недоступне за
рішенням Банку, через підвищену ризиковість.
Наші Співробітники надали Вам детальну консультацію, щодо використання
картки на поточний момент. Сподіваємось дана ситуація не вплине на
подальшу співпрацю з Вами.
BI03 11 февраля 2024, 14:23
12 дней назад мне пришло два перевода по реквизитам от родной сестры моей супруги.
Общая сумма чуть менее 20000 грн.
Деньги в ту же секунду моментально были заблокированы без обьяснений. Поддержка ничего внятного не говорит, просто ждите звонка 5 дней, выйдете на видеосвязь и так уже много раз. На видеосвязь выхожу, ничего внятного они не говорят, опять ждите до 5 дней. Я написал заявление на закрытие счета в их банке и на выдачу остатка средств мне наличными в кассе банка. Это заявление было проигнорировано. Снова ожидайте, снова примите звонок. Сколько это будет длиться? Как это понимать вообще? Человек переводит деньги своему родственнику, а банк их сразу блокирует и отказывается вернуть! Считаю что это банк мошенник, никому не могу его рекомандовать.
Підтримка àбанку 11 февраля 2024, 14:49
Добрий день! При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг в А-Банку, Ви надаєте згоду на те, що ознайомлені та погоджуєтесь з Умовами та правилами Банку. У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта. Детальна інформація щодо можливості блокування зазначена у пункті 3.3.25. з підпунктами: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk. Поки на рахунку встановлено обмеження, закриття рахунку не є можливим.
Вже взяли Ваше питання на контроль, будемо раді перевірити Ваші звернення до нашої підтримки та допомогти у вирішенні ситуації.
23834169 11 февраля 2024, 14:08
Хочу выразить свою благодарность директору банка, и всему персоналу.Банк вошёл в моё положение и простил мне огромные проценты, эти проценты не подъемные для меня тем более сейчас в такое время, персонал очень хороший, вежливые к своим клиентам, на все вопросы отвечают и делают всё чтобы помочь человеку, входят в положение как это было со мной.Банк этот хороший, всем рекомендую.
Підтримка àбанку 11 февраля 2024, 14:19
Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку! Ми раді Вашому обслуговуванню в нашому Банку та цінуємо Ваш вибір. Раді що змогли допомогти у вирішенні Вашого питання! 🍏😊
deniszaverukha 11 февраля 2024, 13:12
Раніше думка про а-банк була доволі така гарна, але це до тих пір поки не зіштохнувся з проблемою. Одного дня поступили кошти на картку, після чого в ту ж саму хвилину її заблокували. Одразу звернувся до підтримки банку, і як виявилось, за дві неділі до ситуації з блокуванням картки, поступила скарга на мій рахунок. Почали розбиратися з проблемою, уточнення: кошти по цій транзакції на яку отримано скаргу, я отримав від людини яка виконувала ордер на криптобіржі, так як, я виводив свої кошти звідти. Розібралися в ситуації, як тільки міг співпрацював з підтримкою банку. Для розблокування рахунку, від мене потрібно було скинути докази, що це був просто ордер на криптобіржі, а також, щоб я звернувся в техпідтримку зі зверненням для заблокування контрагента на біржі. Все було зроблено, всі докази направлені працівникам а-банку. Що можу сказати, рахунок мені так і не розблокували, вони як тільки можуть максимально розтягують час, та годують «регламент на розгляд заявки 5 днів». Хоча я неодноразово звертався до підтримки, тому що мені потрібні були кошти які застрягли на рахунку, так як в мене було день народження, це я теж пояснював.
Я зробив декілька висновків для себе:
1. Банк не заблокував мені рахунок одразу як поступила скарга, це було 17−18 січня, а заблокував тільки тоді коли мені поступили мої кошти на карту (30 січня). Тобто вони спеціально очікували такого моменту.
2. Фахівці а-банку набрали мене буквально протягом години, коли виникли проблеми від банку відправника (моно), по цій транзакції, але як тільки ми вирішили питання по цій транзакції, і виникло питання розблокування моєї картки, то дзвінки від фахівців можна очікувати як мінімум 5 днів. Тобто а-банк впершу чергу вирішує свої питання по іншим банкам, а на своїх клієнтів, так би мовити байдуже.
3. Взяти наприкладі монобанку. Такі питання вони вирішують буквально за пів години. Достатньо звязатися з підтримкою, направити все що вони попросять, і все, проблема вирішена. І знаєте, які би не зручні були європейські банки, але їх праця направлена на клієнтів, і в подібних ситуаціях, вони впершу чергу дають неділю на вивід власних коштів. Наші же банки блокують тобі ці кошти, і строки розгляду пів року. Піклування про клієнтів👍

Мені було би однаково на ті кошти які застрягли, і я би просто очікував розблокування, але коли є реальна необхідність в них, і підтримка а-банку це чудово знали, їм начхати.
Підтримка àбанку 11 февраля 2024, 15:44
Добрий день! Деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk. Ми взяли Ваше питання на контроль та передали на пришвидшення. Були раді допомогти та раді, що Ваше питання наразі вирішено.
Yehor Nm 10 февраля 2024, 22:05
9-ого октября 2023-ого года я получил ограничение вывода средств со своих гривневых карт а-банка.Банк не соизволил выйти со мной на связь и не проявил инициативу в решении этой проблемы.Пришлось писать в поддержку самому.Оператор ''Сава'' запросил у меня документы, подтверждающие суть моих операций, которые я сразу же предоставил.После чего мне сказали ждать, в течении двух недель я не получил обратной связи от банка и пришлось снова обращаться в поддержку и подавать заявку заново.10-ого декабря мне объявили что на меня подана жалоба и предложить вернуть средства заявителю (при этом забрать у меня 30 процентов от остачи и закрыть мне счет)Еще через неделю я привел так называемого заявителя в банк, где он заявил что никаких жалоб на меня он не подавал и даже если такая есть то он готов ее забрать.На что сотрудники банка объявили мне что ничем не могут помочь и чтоб я ждал звонка от компетентных сотрудников.Регламентное время обработки таких звонков как мне заявили в банке 5 дней, однако они обрабатываются более 2-ух недель каждый раз.Я неоднократно общался с такими ''компетентными'' сотрудниками и каждый раз они просили у меня разные документы и объясняли разные причины моей блокировки.5-ого января мне дали лучик надежды и сказали что разблокируют мне счета, если я предоставлю скриншоты.Я их предоставил и снова заказал звонок ''компетентных'' сотрудников.Через 2−3 недели мне позвонила сотрудница Оксана и сказала что заявку на меня подал человек, с которым у меня никогда не было общих переводов и общих связей и потребовал чтоб этот человек забрал заявку в противном случае со мной расторгнут договор.Я пытался объяснить что это не возможно, так как я понятия не имею о ком идет речь и переводов от этого человека я не получал.На что я услышал ''хорошего дня'' и бросок трубки с той стороны.Из всего вышеизложенного делаю вывод что банк любыми путями ищет способ заморозки моих средств и перечисления их на свой счет.Так-же в банке полностью отсутствует механизм решения подобных проблем и каждый сотрудник пытается побыстрее написать с графу ''звонок на финансовый номер-успешный'' и передать вопрос следующему коллеге, который поступит точно также.Последний раз заказывал в чате звонок 15 января и до сих пор жду ответа.ХУДШИЙ БАНК В ИСТОРИИ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА.Однако если у вас слишком хорошее настроение и вы хотите вернуться в реальность-этот банк то, что вы искали!
Підтримка àбанку 11 февраля 2024, 12:38
Добрий день! Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки. Стосовно блокування, хочемо зазначити, що безпідставне блокування неможливе. Кожне звернення та скарга проходять ретельну перевірку. Тому Ви можете бути впевнені, що блокування через причину надходження скарги на Вас не є безпідставним. В разі надходження скарги, наші Спеціалісти детально інформують стосовно яких зарахувань виникають питання та надають детальну інформацію про подальші дії для вирішення ситуації. За період блокування Вашої картки, наші Спеціалісти неодноразово успішно зв'язувались з Вами, так само, на жаль, були й неуспішні дзвінки з причини неможливості до Вас додзвонитись. Взяли Ваше питання на контроль та передали питання на пришвидшення. Наші Спеціалісти вже зв'язувалися з Вами сьогодні для уточнення інформації по платежах. На жаль, ми не отримали від Вас необхідного підтвердження. Просимо очікувати результат перевірки, за результатом з Вами зв'яжуться.
Олексій Соболєв 10 февраля 2024, 20:06
Помилково переоформив попередню страховку на наступний термін.
Написав запит до підтримки банку з проханням анулювати страховку і повернути кошти на картку. Наступного дня, до обід кошти повернули.
Прямо у власному кабінеті випустив картки АТБ та Епіцентр. Сплачую через NFC. Все працює без перешкод. Є кредитний ліміт на 60 днів. Комісії за поповнення мобільного та комуналку — 0%. Отримую кешбек за продукти та інші речі.
Купую валюту в мобільному додатку, і отримую у відділенні на Вокзальній площі (Дніпро), швидко і без черг. Готівка в касі завжди є в необхідній кількості.
Отримую заробітну платню та поповнюю картку для виплат без комісії.
Відповідальні працівники дзвонять, та нагадують про страховку та інше. Приходять нагадування на Вайбер. У відділенні завжди є вільний фахівець для консультації та перевипуску пластику.
Дуже зручний і вигідний банк.
Всім рекомендую.
Підтримка àбанку 10 февраля 2024, 21:14
Дякуємо Вам за відгук, ми дуже раді, що Ви з нами. Будемо намагатися і надалі радувати Вас! 🍏😊
dmytrek 10 февраля 2024, 9:56
Вибрав банк через зручність інтернет-банкінгу і кеш-бек в АТБ. Була добра співпраця, мені поступово піднімали кредитний ліміт. Після повного погашення у найпотрібніший момент його повністю обнулили. Взамін, скасував продовження депозиту і не можу дочекатись, коли він закінчиться, щоб вивести гроші з банку. Читаючи відгуки про блокування і привласнення 30% і очікувалось, що банк не надійний і має ознаки посередньої кредитної спілки — йому невідоме таке поняття як лояльність до клієнтів.
Підтримка àбанку 10 февраля 2024, 12:11
Добрий день! Рішення щодо ліміту кредитування по кожній програмі Банку приймається індивідуально для кожного Клієнта, виходячи з багатьох факторів — це кредитне навантаження, кредитна історія, рівень доходу, наявність депозитних рахунків тощо. Ліміт кредитування постійно переглядається та може бути збільшений або зменшений з часом.
Щодо вказаної комісії, вона застосовується у випадку надходження скарг на Клієнта. Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта. Кожне звернення та скарга проходять ретельну перевірку, тому Ви та кожен Клієнт можете бути впевнені, що безпідставно не виникне блокування через причину надходження скарг на Вас. В разі надходження скарги, наші Спеціалісти детально інформують стосовно яких зарахувань виникають питання та надають детальну інформацію про подальші дії для вирішення ситуації.
За підсумком розгляду скарги, Банк може запропонувати Клієнту повернути кошти заявнику і також має право прийняти рішення про припинення ділових відносин з Клієнтом, згідно з Умовами та Правилами Банку, де у пункті 3.3.20. У разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку, передбачена комісія за перерахування коштів у розмірі 30% від доступного залишку на балансі. Детальніше з Умовами Ви можете ознайомитись за цим посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-340/?lang=uk
Акцентуємо Вашу увагу, що виконуючи Умови та правила та не порушуючи чине Законодавство, Ви можете бути впевнені, що у Вас не виникне блокування та подальше закриття рахунків з ініціативи Банку.
А щодо наших показників якості роботи, вся інформація є відкритою та доступною на нашому сайті: https://a-bank.com.ua/about/general. Ви можете бути впевнені в стабільності нашого Банку.
Для можливості розібратись у ситуації детальніше, очікуємо на Вашу відповідь в особистому повідомленні.
User1234512345 8 февраля 2024, 13:37
Мне заблокировали карту, непонятно по каким причинам и не хотят их говорить. Сказали ждать в течении 5 дней, но жду уже дольше. Удерживают мои средства, не могут сообщить причину блокировки, непонятно сколько нужно ждать звонка (Хотя можно было сообщить в мессенджере).
Підтримка àбанку 8 февраля 2024, 14:31
Наші Спеціалісти вже зв'язалися з Вами для уточнення інформації по платежах. Очікуємо від Вас підтверджуючі документи. За результатом перевірки з Вами зв'яжуться.
vakhtangi 8 февраля 2024, 13:19
Отделение по адресу: Днепр, пр-т Слобожанский, 11
Выражаю ослбую благодарность руководителю отделения А-Банка Дяченко Дарине Евгеньевне, распол. Г. Днепр, пр-кт Слободонскийй 11с отделение, А 275 за грамотную и качественную консоультацию в решении вваднооо для вопроса. Большое ей спасибо!
Підтримка àбанку 8 февраля 2024, 13:27
Дякуємо, що знайшли час поділитись Вашими враженнями! Нам дуже приємно.🍏😊