А-Банк штучно затягує процедуру чарджбеку (заявка № 5287637) за наявності офіційної згоди на повернення від готелю
Не знаю чи стануть вам в пригоді саме ці слова , але порушення у них абсолютно скрізь.
Чхати вони хотіли на Вас і на мене , і на всії нас разом взятих. Вони не дтримується нвяких постанов , ігнорують Закрни Украхни і т.д. Сміло подавайте скаргу в НБУ, але обов’язково фіксуйте максимально (особливо некомпетентне відношення ставлення співробітників). В цьому році на них вже було покладено штраф в розмірі 248 000 , наступний має бути з коефіцієнтом *2, а ще наступні до непоправимих норм… тому все в наших руках.
Я також повідомляла щодо скарг і просила діяти згідно чинного Зваконодавства , але їм все одно.
Тому сміло подавайте.
Особливо скарги щодо етичної поведінки… Це ух як « порадує» НБУ УКраїни і прискорить розгляд Вашої справи.
Тому сміло подавайте.
Курс валют в абанке
| EUR | 50 | 50.9 |
Відповідно до умов та правил надання банківських послуг, для оскарження операції через МПС можуть бути запитані підтверджуючі документи. Ми в жодному разі не маємо наміру затягувати процес, але за відсутності необхідних матеріалів платіжна система може відмовити у проведенні оскарження.
Ми щиро прагнемо допомогти у вирішенні цього питання. Зазначену інформацію щодо переданих матеріалів обов’язково перевіримо та додатково зв’яжемося з Вами.