Минфин - Курсы валют Украины

припинення ділових відносин зі сторони банку

Максим Василюк 6 декабря 2024, 21:02
Доброго дня/ночі тим хто це читає, думав і казав всім що це найкращий банк, і він не блокує картки ні за що, як це робить monobank, але дуже сильно помилявся, банк припинив «ділові відносини» із за того, що мама відсилала кошти, і робила це через біржі/криптоботи (вона знаходиться за кордоном, і це був самий легкий варіант для нас обох) і переводила мені, іноді перекази були з криптоботів без верифікації, тому кошти зараховували саме на мою картку, але банку це не сподобалось і він відлетів, можливо якщо б це можна було вирішити, я б продовжив користуватись a-bank'ом.
абанк
Підтримка àбанку 7 декабря 2024, 8:45

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій.

За результатами ретельної перевірки Ваших фінансових операцій та отриманих документів було прийнято рішення про завершення ділових відносин в рамках чинного законодавства (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).

6 декабря 2024, 22:46
Скорее всего не выйдет чтобы вас разблокировали. Да, так будет в любом банке Украины. Причина — крипта.
7 декабря 2024, 0:06
і він не блокує картки ні за що

мама відсилала кошти, і робила це через біржі/криптоботи

пхах, займатись п2п торгівлєю прикриваючись рахунком мами і скиглити що банк блокує рахунки ні за що.
7 декабря 2024, 0:18
Криптоботы = неизбежная блокировка в любом банке.
Валерка Котовский
Валерка Котовский
8 декабря 2024, 13:01
Банк подписывает договор с клиентом на 99 лет и банк может быть инициатором только если клиент нарушит закон о легализации отмыванию и это докажут через следственные органы, как составить иск на банк через эл суд я расписал у себя в блоге.
Так же расписал темку как безопасно продать криптовалюту и не отмыть деньги мошенникам
8 декабря 2024, 22:03
Валерчік, знов ти зі своїми нездоровими фантазіями 😁
oleksdesigner
oleksdesigner
8 декабря 2024, 14:48
Так, в манобанку якщось ви хоч слово скажете про крипту, одразу відмова в обслуговуванні та гроші мінімум через 2−3 місяця повертають, в кращому випадку гроші заморожують «на перевірку» на 3−6 місяців

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / припинення ділових відносин зі сторони банку