Минфин - Курсы валют Украины

!!!

Blank97 20 ноября 2024, 5:52
Зачислила себе с терминала изи пей на свою личную карту, а банк деньги. 7000. После чего через 2 минуты карта была заблокирована. У меня ФОП. Оборота по картам в этом месяце не было и 10000. В итоге через пол часа мне звонит банк и говорят что со мной разрывают договор без объяснения причин. Как это без объяснения причин??? за то что я сама себе с терминала со своего же номера зачислила деньги??? Минфин, разберитесь, будьте добры, с этой установой. Как можно без объяснения причин разорвать договор, если я могу отчитаться за каждую транзакцию?
абанк
Підтримка àбанку 20 ноября 2024, 9:11

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:
https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk. Таке рішення банку є незмінним

У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку. В результаті ретельного аналізу банком було прийняте рішення про завершення ділових відносин. Наразі дане питання вже є вирішеним, для отримання залишків коштів Ви можете звернутись до відділення банку

Три літри
Три літри
20 ноября 2024, 10:08
Минфин, разберитесь, будьте добры, с этой установой.

чого раптом Мінфін має з кимось розбиратись?

Как можно без объяснения причин разорвать договор, если я могу отчитаться за каждую транзакцию?

Легко можна. В законі зафіксовано право банка розривати стосунки з клієнтом так само легко як це зі свого боку може зробити клієнт. І так само як клієнт не забов'язаний пояснювати причину закриття рахунку, так і банк не забов'язаний пояснювати будь що.
20 ноября 2024, 16:00
Легко можна. В законі зафіксовано право банка розривати стосунки з клієнтом так само легко як це зі свого боку може зробити клієнт. І так само як клієнт не забов’язаний пояснювати причину закриття рахунку, так і банк не забов’язаний пояснювати будь що.

может покажешь какой закон?:) кроме закона ЦКУ ст 1075:) чи ты как политик абы лапшу вешать, а прокатит лапша или упадёт с ушей не важно:)
20 ноября 2024, 15:57
Как составить иск на банк через эл суд расписал у себя в блоге, вы не обязаны разрывать договор, составляете иск, подаёте в суд и требуете через суд вас поновыты в банке + пеню за незаконное удержание и требование разорвать договор стягиваете сгидно ст 32 закону про платижни системы 0,1% за каждый день от суммы на счету :)
Банк не может требовать разорвать договор, без нарушения договора или закона, договор заключается, я когда то читал на 99 лет :) так что если вам нужен такой банк и вы хотите заставить их возобновить вас эт только суд

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке