Неймовірна халатність

Проблема решена
Валим Корольчук
20 жовтня мені заблокували карту по невідомій причині. Я зразу ж звернулася в підтримку, там сказали необхідно надати інформацію через дзвінок від підтримки, зателефонують протягом 5 днів. Зрозуміло, що ніхто не зателефонував. Через 7 днів знову написала в підтримку, сказали прискорять роботу. Сьогодні вже 16 днів з моменту звернення, а від банку жодної вістки немає. Банк заморозив всі мої гроші, не маю на що жити. Таке відношення до клієнтів це просто дно.
абанк
Добрий день! Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки. Ми обов'язково перевіримо всю інформацію по цій ситуації, зробимо все можливе для скорішого вирішення Вашого питання. Вже взяли питання на контроль і за результатом з Вами зв'яжеться наш Співробітник.

6 ноября 2023, 12:25
По их же регламенту обязаны были звонить и сказать, почему не успели. У банка сейчас кризис с блокировками- блочит без разбора. Могут попытаться отжать 30 процентов от суммы на счетах
6 ноября 2023, 12:28
Почему мне не заблочили?
Rustavelli
Rustavelli
6 ноября 2023, 13:38
Это самый отвратный и халатный банк в Украине. Безпридельщики на них управы нету и все глаза на это закрывают им плевать что абанк грубо говоря отжимает как в 90х деньги у своих вкладчиков
6 ноября 2023, 14:02
Вообще то есть надо просто писать на банк жалобы в НБУ со скринами переписок, правил в которых нет тех пунктов, на которые ссылаются , с записями разговоров с их коллекторами. Вот тогда банку уже придется изменять стиль работы и банку придется ещё и штраф доплатить
6 ноября 2023, 16:05
Таку ж відповідь дає і підтримка. Скільки ще чекати? І хоч причину блокування скажіть. Яке право банк має тримати мої гроші стільки часу?
Rich12345
Rich12345
7 ноября 2023, 6:29
Жалобу в НБУ посылайте, потом 2-ю, это прикрепите все в подаче документов на «банкпомойку» в суд. Их разорвет любой юрист поверьте мне) 1к заплатите за судовой сбор правда.
Валерка Котовский
Валерка Котовский