Курс валют в абанке
Дуже вдячна робітникам, А банку за допомогу у вирішенні питання.
здоров’я, успіхів, щастя, а головне мирного неба над головою! Зі мною на зв’язку була Надія.З 13:55 і до повного вирішення питання.
Кредитный лимит
Рішення щодо ліміту кредитування по кожному продукту Банку приймається індивідуально для кожного Клієнта, виходячи з багатьох факторів — це кредитне навантаження, кредитна історія, рівень доходу, наявність депозитних рахунків тощо. Ліміт кредитування постійно переглядається та може бути збільшений або зменшений з часом.
Для уточнення деталей ми написали Вам в особисті повідомлення. Будь ласка, перевірте Ваші повідомлення і надайте відповідь.
в жодному разі не рекомендую цей банк
P. S.: чомусь можна вибрати тільки 3 поганих сторони банку, але їх ЗНАЧНО більше.
Кредитний ліміт визначається індивідуально для кожного клієнта з урахуванням різних факторів: кредитної історії, рівня доходу, кредитного навантаження, наявності депозитів тощо. Він регулярно переглядається і може змінюватися з часом.
Радимо активно користуватися карткою та іншими послугами банку — це може позитивно вплинути на перегляд ліміту. Будемо раді продовжувати співпрацю з Вами!
Кредит швидка готівка
Хочемо зазначити, що якщо ви не користуєтеся кредитним лімітом, ви не сплачуєте жодних відсотків. Описана вами ситуація більше нагадує послугу «Швидка готівка», де на етапі оформлення ви маєте можливість ознайомитися з усіма умовами договору, включаючи щомісячний платіж та загальну переплату.
Ми прагнемо детально розібратися у вашій ситуації та допомогти вам. Ми надіслали вам повідомлення в особисті повідомлення. Будь ласка, надайте відповідь банку, щоб ми могли швидко вирішити ваше питання, зокрема щодо розблокування карти.
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Банк а-банк
Заблокували рахунок з заробітньою платою
Хочемо зазначити, що банк не блокує рахунки клієнтів безпідставно. Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Ми готові допомогти розібратися в ситуації, яка виникла. Вже надіслали повідомлення в особисті повідомлення і чекаємо на відповідь.
Списання % за кредитом військовослужбовцю ЗСУ, питання вирішено!
Бажаю банку, разом з його співробітниками та клієнтами, прибутків, а насамперед всій нашій Україні настання найскоршого миру та процвітання!
Раді, що питання було вирішене. Ми цінуємо вашу підтримку та вклад у нашу країну💛💙
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Поведение банка вызывающие сомнения за безопасность личных денежных средств
Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:
Наші фахівці зв'язались з Вами. Наразі Ваше питання в роботі. За результатом ми зв'яжемось з Вами.
Скаргна на шахрайство
Відгук про оператора А-Банку
Хочу висловити подяку оператору Віталіні (SIP 88383) за чудове обслуговування! Вона швидко відповіла на мій запит, приділила достатньо часу для його вирішення та проявила уважність до деталей. Окремо хочу відзначити її професійний підхід — коли вона не була впевнена в інформації, то взяла паузу, щоб уточнити деталі, а не вводити мене в оману. Це говорить про відповідальність та високу якість роботи. Віталіна — молодець, дуже приємно спілкуватися з таким оператором!
Дякую за якісний сервіс!
Банк не віддає депозит!
Депозит «Online», який було відкрито Вами в нашому банку, є вкладом без можливості дострокового розірвання. Отримання коштів можливо провести по терміну. А саме протягом 5 днів з дати закінчення вкладу в àbank24 або відділенні банку.
За умовами відкритого договору: «Вклад автоматично продовжується та встановлюється новий розмір процентної ставки за Депозитним договором, що відповідає розміру процентної ставки, яка діє в Банку для таких депозитів на дату продовження.». Проте, Ви маєте змогу відмовитись від автоматичного продовження вкладу в àbank24 — меню Депозити.
Ми цінуємо вашу довіру та сподіваємося на подальшу співпрацю!
Повернення
Нельзя вывести рассрочку
P.S: теперь я не могу даже свои деньги перевести (которые мне скинули) которые на другой карте в этом же банке, он тоже считает их кредитными
З метою безпеки банком встановлено тимчасове обмеження на проведення P2P, зняття готівки та інтернет оплат за рахунок кредитних коштів, доступні лише оплати в торгових точках (PОS).
Нам дуже прикро, що ця ситуація могла доставити Вам негативних емоцій. Мова йдеться лише про тимчасове обмеження, яке буде знято протягом кількох днів автоматично, про що Вам надійде додаткове повідомлення. Дане обмеження дозволяє проводити операції в торговельних точках без перешкод.
Зменшення кредитного ліміту без попередження
По договору розумію, що банк має право, але іноді це дуже шкодить планам людей
Можливо саме на ці кошти я сьогодні розраховував
Якщо виключити дану ситуацію, банком був дуже задоволений.
Розмір кредитного ліміту визначається індивідуально для кожного клієнта з урахуванням різних факторів: кредитної історії, рівня доходу, кредитного навантаження, наявності депозитів тощо. Він регулярно переглядається і може змінюватися з часом. Рекомендуємо активно користуватись рахунком та іншими продуктами банку, і сподіваємося, що з часом Ви отримаєте бажаний ліміт!
Перевели деньги на карту, карту моментально заблокировали и обвинили в мошеннических действиях
При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг в àбанку, Ви надаєте згоду на те, що ознайомлені та погоджуєтесь з Умовами та правилами Банку.
У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта. Ви надали згоду на повернення суми за скаргою під час телефонного дзвінка. Кошти було повернуто заявнику. Наразі рахунки закрито, і продовжити їх використання в банку неможливо.
Безпідставне зниження кредитного ліміту!
Постійне блокування картки і відмова у закриті рахунку
Звертаємо увагу, що користуватись рахунком може виключно його власник, і передавати картку третім особам заборонено відповідно до умов обслуговування.
Банк здійснює аналіз фінансових операцій згідно з вимогами законодавства. У випадку припинення ділових відносин кошти перераховують на рахунок відкритий в іншому банку.
Ми очікуємо на Вашу відповідь в особистих повідомленнях, оскільки раніше ми вже писали, але не отримали відповіді. Інформацію про рахунки ми зможемо надати тільки власнику рахунку.
Доброго вечора))) 01.02.25р, надали ліміт доступний готівкою
Раді, що допомогли розібратися – нехай новий транспорт радує кожну поїздку🛵✨
Ситуація схожа на шахрайство
Я їй зателефонувала, слухавку не взяла. Я подумала, що дійсно щось сталося.
Перейшла в чат і написала, що 8000 не маю, А є тільки 7000. Відповідь — давай 7000. Мені відправила номер картки, кошти я відправила одразу коли надійшов номер рахунку, у відповідь прийшло повідомлення, щоб я їй скинула свій номер картки для повернення коштів, що я і зробила.
Нажаль…
Потім всі почали писати, дзвонити мені і говорити, що її аккаунт в телеграмі взламали! …
Звісно я телефонувати почала і до свого банку,і до поліції, а вже згодом і до банку А-банк…
…
Тож, я хочу подякувати А-банку за повернення коштів мені на другий день після події!
Я якщо чесно вже поплакала і простилася була з своїми 7000 тисячами. Я приємно вражена, що А-банк так спрацював. І оператори, які допомагали.
А тому чоловіку на ім'я Артем Митрович, який робить в такий час такі гидоти… Нехай він ніколи не втрачає в переносному сенсі!
Дякуємо вам за ваш відгук і довіру до àбанку. Ми раді, що змогли швидко відреагувати та повернути вам кошти. Ваш досвід є важливим нагадуванням про те, як важливо бути обережними в інтернеті.
Якщо ви знаєте ще когось, хто став жертвою шахраїв і відправив кошти, будь ласка, звертайтеся до нашої служби підтримки. Ми зробимо все можливе, щоб допомогти у поверненні коштів. Бережіть себе та будьте обачними!
…
Ps У підсумку довелося перепозичати гроші у друзів і ще 3 дні терпіти зубний біль, спасибі а банк)
Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.
Після проведеного аналізу було прийнято рішення про припинення ділових відносин з вами. На вашому рахунку залишалася частина коштів, які були тимчасово заблоковані. Як тільки вони були розблоковані, ми відразу здійснили перерахунок на вказані вами реквізити. Ваше питання було успішно вирішене, і кошти були переведені. Щиро перепрошуємо за можливі незручності.