Курс валют в абанке
Оформление карты А-банка в магазине АТБ
А БАНК разочарует!
Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).
Наразі Ваше питання вирішене. Перепрошуємо за збільшений термін розгляду.
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Шахрайські дії
У випадку коли Банк ухвалює рішення про припинення ділових відносин згідно Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» Банк не стягує з Клієнта 19.5% комісію. Комісія за перерахування коштів, до 20 000 грн. на місяць (враховуючи платежі карткою та готівкою) — безкоштовно, понад 20 000 грн — 0,5% від суми платежу макс. 200 грн.
Кешбек не нараховують
Перелік кодів МСС у відповідності категорії «продукти та супермаркети» Ви можете переглянути у застосунку АБанк24 у розділі «Кешбек» далі «інфо».
Банк не несе відповідальність за некоректне надання інформації про тип операції, що надається торгово-сервісною організацією та її банком-еквайром: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-458/?lang=uk.
Шахраї
Розуміємо як важливо отримувати кредит і детально з ним ознайомитися, тому на етапі оформлення договору ми надаємо детальний опис всіх умов кредитування. На нашому сайті детально описані всі умови, а також примірник договору пропонується Вам для ознайомлення до підтвердження оформлення, а після оформлення його можна завантажити в розділі «Кредити». Кредит«Швидка готівка» передбачає комісію, тому відсотки за кредитом нараховується за кожен день користування. У разі дострокового погашення Клієнт має сплатити суму кредиту та відсотки за період з дня одержання коштів до дня їх повернення, відповідно до Закону України «Про споживче кредитування», Стаття 15: «Право споживача на відмову від договору про споживчий кредит»:« споживач зобов’язаний повернути кредитодавцю грошові кошти та сплатити проценти за період з дня одержання коштів до дня їх повернення».
З метою недопущення накладання на Банк штрафів за проведення операцій з криптовалютою, ми попереджали Вас не використовувати рахунки для подібних операцій.
Оскільки з Вашого боку наше попередження було проігноровано, Банк був змушений обмежити функціонування Ваших рахунків та розірвати ділові відносини. Рішення про розірвання відносин остаточне і його не може бути переглянуто. Наш Співробітник зв'язався з Вами та надав детальну інформацію щодо Вашого питання.
Абанк не повертає кошти
Заблокували картку
Подзвонила в тех. підтримку, тому що з людиною через месенджер поспілкуватися не можу. Вони сказали що мені потрібно пройти верифікацію, я пройшла її. Дзвоню, просять ще раз. Пройшла ще раз, просять змінити номер. Ще раз все пройшла та змінила номер.
Підсумок — домоги ніякої немає, усі співробітники кажусь одне й те ж. Через месенджер зв’язатися з співробітником АБанку неможливо. Документи з підтвердженням соц. виплат не підходять.
Дуже сподіваюсь на вашу відповідь
Заблокували і утримують кошти
Наразі Ваше питання вирішене. Перепрошуємо за збільшений термін розгляду
Блокировка карты, не возможно пообщаться с службой поддержки
В службе поддержки на каждое сообщение ссылка на бота. Пробовал дать все имеющиеся документы в бот. На что несколько раз без успешно, мол недостаточно документов для разблокировки.
Замкнутый круг! Как вернуть свои средства?
Не возвращают деньги
Банк прислал уведомление что мои счета заблокированы и нужно дать документы которые подтвердят мои доходы.
Занималась я дропшиппингом поэтому и соответсвующих документов у меня не было, на что банк предложил подписать договор о закрытии счета и возврату средств на мой другой счет.
Подписала документ, дала счет, начали кормить завтраками что «подождите неделю и деньги будут у вас», собственно перезваниваю через неделю на что слышу «мы не смогли открыть файл»!!!
Просто представьте себе мое лицо в тот момент, люди которые следят за моими деньгами не смогли открыть документ с заявой!
Ну, а потом началось как у всех, кормили завтраками, обещаниями, но ничего не произошло.
А сегодня я решила снова позвонить дабы узнать, а что ж там с моими средствами, на что я была успешно послана на 3 буквы, ведь меня поставили на автоответчик и не соединяют с оператором
Робота відділення
Банк три недели не возвращает деньги
Некомпетентні працівники А-Банку
Я розповім свою історію…
В мене помер батько який був клієнтом банку. В нього на рахунку був відкритий кредитний ліміт і було оформлено страхування кредитного ліміту. Одним із пунктів договору було — виплата страхової в випадку смерті клієнта.
Я звернулась в відділення банку (вулиця Хрещатик, 190, Черкаси, Черкаська область, 18000). Надала необхідні документи про смерть їх клієнта попросила проконсультувати як звернутись до страхової та сказати який залишок по кредитним коштам для їх погашення. Нащо консультант банку сказала, що там по страхуванню немає виплати в випадку смерті (хочеться підкреслити — це один із основних пунктів для виплати і відшкодуванню коштів). Добре вони якось написали і подали запит страховій компанії. Суму боргу також не повідомили бо для того ми мали надати документи про спадщину (які отримають через пів року, а на той момент ми їх ще не мали).
Через декілька днів нам написали повідомлення і попросили заповнити і надати документы для страхової компанії (які ми вже надавали і заповнили в відділенні банку). Добре зробили чекаємо на відповідь від страхової. Довго чекали, а відповіді все немає. Звернулись самостійно виявилось, що в відділенні банку дівчата працівники самостійно заповнили заявку з некоректними даними (неправильною адресою і телефоном) і відправили в страхову і не прікріпили всі необхідні документи. Добре зі страховою вирішили все самостійно, отримали виплату, на гарячій лінії банку дізнались залишок до повного погашення, та перерахували кошти на карту.
Все боргу немає вирішили ми і зітхнули спокійно.
А ні нам стали регулярно телефонувати і казати про борг перед банком — та й ще й в повну суму.
Отримали документи про спадщину. Нотаріус також повідомила, що отримала претензію про борг.
Ми вирішили все точно дізнатись і знову поїхали до того ж самого відділення.
Надали знову всі документи, тепер і про те що є спадкоємцями. Попросили надати інформацію про стан рахунку, також виказали бажання закрити карту і рахунок і отримати довідку, що все немає більше жодної заборгованості перед банком.
Працівник банку довго грала на клавіатурі ноутбуку, а потім видала: в мене немає доступу до інформації клієнта, вона заблокована після його смерті, якось вона дізналась, що заборгованість відсутня, але закрити рахунок і надати довідку (що заборгованість відсутня) не може, так як спадкоємець не є клієнтом банку і їй немає куди прикріпити ці документи для отримання довідки.
Ми ж добре спадкоємець стає клієнтом банку отримає карту, отримає довідку про відсутність заборгованісті і потім закриває свою карту і також перестає бути клієнтом.
Відповідь працівника банку: довідку про відсутність заборгованість ви всеодно отримаєте не одразу, а відкривати і закривати одразу карту — це ШАХРАЙСТВО!
Працівники некомпетентні — вони тільки і можуть видавати карти та кредити.
Вже надали всі документи до банку, але допомоги не отримали.
Як мені отримати цю довідку про відсутність заборгованості? Або якийсь офіційний документ банку, а не слова працівників які нічого не варті?
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ви вказали нам на важливі моменти та проблеми у бізнес-процесі. Ми вже виправилися і сподіваємося, що більше Вас не розчаруємо.
Уважність працівників
Безперечне утримання коштів, повний ігнор від підтримки Абанку
13 серпня 2024 року я нарешті отримав відповідь від банку, у якій було вказано, що вони в односторонньому порядку розривають зі мною договір. Для цього мені запропонували надати додаткові документи та рахунок, куди мали б бути переведені мої кошти (інший ФОП). Всі необхідні документи та анкети я надав 13 серпня. Однак вже пройшло більше 10 днів, а я досі не отримав свої гроші. Я не можу зрозуміти, чому, коли рішення банку вже є, не можуть вирішити питання повернення коштів?
На жаль, блокування мого рахунку не лише негативно впливає на здійснення моєї господарської діяльності, але й суттєво псує моє життя. Кошти, які я отримав (і підтвердив їх отримання документами), потрібні мені для виконання зобов’язань перед клієнтами і нормального функціонування мого бізнесу. Зараз щодня страждає моя репутація, а відчуття безвиході та невизначеності подають мені неабиякий стрес.
Банк не лише порушує мої права, але і позбавляє можливості вести бізнес, без підстав заморожуючи кошти. Я змушений написати цей відгук, тому що не бачу іншого виходу. Відчуваю брак підтримки з боку банку та небажання вирішити мою проблему чи хоча б надати допомогу.
Удерживают средства в блокеровке
Может тут мне помогут вернуть мои средства!
На жаль, наданих Вами документів недостатньо для вирішення питання. Детальну інформацію ми написали Вам в обраний для спілкування з Банком месенджер. Очікуємо від Вас запитувані документи.
депозит
Для уточнення деталей ми написали Вам в особисті повідомлення, але не отримали відповідь. Будь ласка, перевірте Ваші повідомлення і надайте відповідь.
Погана система комунікація клієнта з банком через месенджер.
Пишу в основного бота (abank_bot), щоб надати документи. І тут відразу в очі кидається систему, яку планував дурень, вибачте на слові. Мені просто спамлять повідомленням «Вами досягнуто ліміту поповнень за картками.» та посиланням на бота, в якого потрібно надати документи. Тобто поспілкуватись з живим спеціалістом банку Я НЕ МОЖУ, на будь-який тест бот автоматично відправляє спам-повідомлення з посиланням на іншого бота.
Думаю, добре. Можливо надам документи, і зі мною вийдуть на зв’язок. Надала документи про дохід, через 30 хвилин буквально приходить повідомлення, що документ не пройшов валідацію, оберіть інший. Документ німецькою мовою, соціальні виплати. Я хотіла пояснити звідки кошти, та що цей документ означає.
Але через ідіота, який створював цю систему, який унеможливлює жодну комунікацію клієнта з банком, до поки той не надасть документ. А якщо й надасть, його відхиляють через 30 хвилин. Тобто, вирішити свої інші питання та отримати підтримку я не можу.
Прохання до банку, будь ласка, розберіться з проблемою цієї баганої системи, щоб клієнти могли отримувати надалі підтримку, бо це нововведення жахливе, сире, та приносить дискомфорт, а не користь. Обов’язково виправлю оцінку на «5», коли ця проблема буде вирішена.
Наразі Ваше питання вирішене.
Ми обов'язково врахуємо Ваші зауваження для вдосконалення нашого сервісу і запобігання подібним ситуаціям у майбутньому. Вибачте за спричинені незручності.
Заблокировали карту через мошеннические действия третьей особы. Копии жалобы, какие либо документы отказываются предоставлять. Просят в телефонном разговоре согласиться на возврат средств.
Щоб допомогти Вам, нам потрібна певна інформація для перевірки. На жаль, Ви не надали нам запитувану інформацію. Будь ласка, надайте необхідні дані у відповідь на наші особисті повідомлення.
Картка частково обмежена більше тижня
Всі гроші які у мене були вже неділю мені не доступні та коли я зможу на них розраховувати я також не розумію. Я надіюсь на відповідь від банку хоча б якусь.