Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
plk317 3 июня 2025, 12:03
Отделение по адресу: Одесса, ул. Ришельевская, 35/37
Due to war at home, I’ve had to use different bank services around the world l, including different continents. I won’t be wasting too many words on experience in those banks, however I’m using abank already for more than 6 years. What I thought is basic and common indeed is extraordinary and amazing. Customer service replies 24/7 in comfortable chat form. Customer service is always friendly and eager to assist, in case they are incapable to do so they are giving you best possible options and detailed explanation on what you can do. Best percentages and fees. No delays, technical issues or any other usual problems which you may encounter with other banks. All services work like clocks. Super user friendly application. I’m indeed thankful from all my heart to customer support, technical workers who keeps everything working stably and smooth, to management for organizing the job in such efficient way. Peaceful sky, love and joy!!! 🙏🤗🥰
Підтримка àбанку 3 июня 2025, 12:22
Thank you for your feedback and trust! Your words are the best recognition of our work. We will continue to do our best to make everything run smoothly🥰
myfinanc2025 30 мая 2025, 16:46
А-Банк — недоброчесний банк! Після певного досвіду отримання послуг із А-Банк, прийшов до висновку, що працівники банку порушують законодавство та перевищують свої повноваження. Вирішив припинити відносини згідно договору обслуговування за власною ініціативою, подав відповідну заяву. Але й у цьому випадку А-Банк підтвердив свою репутацію недоброчесного банку, вони припинили зі мною відносини із причини порушення законодавства про фінансовий моніторинг, тобто мою заяву вони не врахували, видумали свою причину. Виходить, що А-Банк сам слідчий, прокурор і суддя і має право судити і навішувати ярлики. Ганьба такому А-Банку. Якщо не хочете проблем, то обходьте цей банк стороною.
Підтримка àбанку 30 мая 2025, 19:02

Дякуємо за відгук. Повідомляємо, що якщо на рахунку немає обмежень, Ви можете зняти залишок та закрити рахунок за власною ініціативою. У разі, коли встановлені обмеження, банк зобов’язаний керуватися законодавством України, а для зняття обмеження необхідно надати відповідні документи. Обов’язок банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів покладено ст. 7, 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів…» з метою виявлення операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності клієнта. Якщо документи не надані, банк змушений прийняти рішення про розірвання договору.

Для детальнішої перевірки просимо надати відповідь в особистих повідомленнях.
Ms6C7q5wU3 30 мая 2025, 14:39
28.05.2025 утром я снимал в банкомате Приватбанк с со своей карты, А банк деньги, с карты деньги списались, но банкомат не выдал. Далее на экране банкомата отобразилось«Очікуйте зарахування коштів назад на картку« после этого я позвонил на горячую линию Приватбанка мне сказали обратиться в отделение своего банка. Позвонил на горячую линию, А банк мне сказали» Ожидайте 60 дней и настаивали на том что я должен заплатить 400 грн, для того чтобы деньги вернулись обратна на карту. После этого неоднократно мне поступали звонки от, А банка чтобы я дал разрешение на том что они смогут списать 400 грн иначе я деньги могу не получить которые списались с моей карты.
Сотрудницу горячей линии зовут Катерина её табельный номер 87739
Номера телефонов +380567964681
Ужасный банк и сотрудник горячей линии, ничем не помогут, а только обворуют
Підтримка àбанку 30 мая 2025, 17:02

Дякуємо за звернення. Розуміємо, що ситуація неприємна, тому хочемо надати пояснення.

Оскільки зняття коштів відбувалося в банкоматі іншого банку, ми не можемо самостійно повернути суму — для цього потрібно звернення до міжнародної платіжної системи. Банк зі свого боку готовий подати відповідний запит, щоб допомогти Вам.

Згідно з правилами, для цього потрібно тимчасово заблокувати на рахунку комісію (відповідно до тарифів — 10% від суми, мінімум 400 грн, максимум 750 грн). Але ця сума не списується — вона блокується лише на період розгляду. Якщо заявка буде успішною, комісія не зніматиметься.

Наші фахівці телефонують лише з однією метою — отримати Вашу згоду на подання запиту. Без цього ми не маємо права розпочати процедуру, і термін подання може сплинути. Ми готові подати запит, і наразі очікуємо внесення необхідної суми. Щойно вона з’явиться на рахунку — одразу розпочнемо процес.

Щиро вдячні за розуміння. Ми на Вашому боці та готові допомогти.
gs23232009 30 мая 2025, 12:20
Доброго дня. Дуже вдячна. Уважні дівчата. Вирішують питання легко!
Підтримка àбанку 30 мая 2025, 12:34
Приємно це чути! Дякуємо за довіру 💚
Julka26 30 мая 2025, 9:45
Отделение по адресу: Днепр, ул. Шевченка, 59
Маю карту банка для отримання заробітної плати, як і всюди при відкриванні карти банка відкрили ще купу, потрібно не потрібно питання інше!!! Але мені був надано ліміт на оплату частинами ,і от за місяць я вирушую використати за призначення кошти,і беру оплату частинами на 5 місяців) в цей же день закриваю більше половини суми ну отак вийшло,і яке було моє здивування коли ліміт просто забрали в 0…це як? з яких пір дострокове майже погашення це не позитивний фактор,і що це таке не надіслали навіть пуш!!! п. 3.3.2 УіП (https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-340/?lang=uk): «Банк У будь-який момент змінити розмір Кредитного ліміту в будь-яку сторону без попереднього повідомлення Клієнта Так так але у банка клієнтоорієнтовності 0 ну знізьте, сумму зробіть менше але в 0)це ну для мене дикувато! вашим банком користуватись немає жодного бажання більше…
Підтримка àбанку 30 мая 2025, 15:27

Перепрошуємо за ситуацію та негативні емоції, які вона викликала. Сталася технічна помилка, над усуненням якої ми вже працюємо. Ліміт буде відновлено вже завтра.

Розуміємо Ваше здивування і дякуємо, що поділилися деталями — це допоможе нам покращити сервіс. Завжди відкриті до зворотного зв'язку і прагнемо бути справді зручними для своїх клієнтів.
ArtSimon12357 29 мая 2025, 17:15
Нещодавно став преміум клієнтом банку. Запропонували безкоштовно, а не за 1000 гривень, відкрити преміум картку. Цілком задоволений.
Але є декілька питань:
1. У лютому банк заблокував картки, за підозру що переводжу кошти невідомо куди.
Надав довідку ОК5, та довідку по кожній картці, де вказано що власником є я, та переводжу сам собі гроші. А це порядка 5 банків. Розблокували за 20 хвилин.

Питання. Який зараз в мене ліміт на зарахування на місяць?

2. У минулому році при проходженні фін.мону мені було сказано, що не можна робити депозити та виведення грошей на картку АБанку, навіть якщо букмекер офіційний в Україні. Інакше буде відмова в обслуговуванні.

Питання.

Зараз політика банку не змінилася?

Чи можу я виводити зі свого акаунту гроші на Абанк?
Підтримка àбанку 29 мая 2025, 18:07
Дякуємо, що обрали нас і поділилися питаннями!

Щодо ліміту зарахувань — відповідно до Постанови НБУ №110 банк використовує ризик-орієнтований підхід, тому ліміт розраховується динамічно, враховуючи як персональні дані клієнта, так і активність по рахунках. Через це ми не можемо назвати конкретну фіксовану суму.
Рекомендуємо здійснювати операції в межах сум, які можна підтвердити офіційними документами — довідками про доходи, деклараціями ФОП тощо.

Щодо операцій з букмекерами — якщо можливість вкладати кошти в цю діяльність підтверджена документально і відповідає чинному законодавству України, банк не має підстав відмовляти в обслуговуванні.
Мені потрібна була консультація щодо електронного чека на товар від АТБ магазину, онлайн консультацію через вайбер я отримала швидко, якісно, чітко. Задоволена обслуговуванням на всі 150 відсотків, дякую за чемне відношення.
Підтримка àбанку 29 мая 2025, 16:46
Працюємо для вас і щиро дякуємо за такий відгук 🥰
Nikkorgin 29 мая 2025, 15:56
Звернулась в Абанк з питання пов«язоного з Дія пидпис.
Співробитник банку все детально роз»яснив. На всі мої питання дав чіткі вібповіді.
Дякую банку за таку увагу до своїх клієнтів.
С задоволенням ставлю 5 зірок.
Підтримка àбанку 29 мая 2025, 16:27
Дуже дякуємо за довіру та високу оцінку⭐
Kozhvens1996 29 мая 2025, 12:47
Дякую. Швидко зробили заяву для повернення коштів.
Підтримка àбанку 29 мая 2025, 12:57
Працюємо, щоб усе вирішувалось легко і швидко😊
IrFil68 29 мая 2025, 11:21
Отделение по адресу: Днепр, ул. Батумская 11
Обратилась за разъяснением по получению и погашению кредита, в частности погашение без процентов. Всегда быстрый ответ, в любое время суток. Вежливое обслуживание, даже тогда, когда ты раздражен и вспыльчив, не понимая сути банковской системы. «Разжевали», прописали алгоритм погашения, ответили на все вопросы, уточнили нужна ли ещё помощь и пожелали успешного решения проблем. И так всегда, по любому вопросу и с желанием помочь, именно оказать помощь клиенту, в отличии от некоторых банков. Огромное спасибо за профессионализм!
Підтримка àбанку 29 мая 2025, 11:24
Працюємо, щоб кожен клієнт відчував справжню підтримку. Дякуємо за відгук💚
Я б хотів залишити дуже велику подяку робітникам Акцент банку міста Кривий Ріг по вулиці Соборності 27, а саме керівнику відділення Сичовій Анастасії, за дуже компетентне та швидке вирішення усіх моїх питань, повʼязаних з питань як фіз особи та і юр особи. Я є інвалідом другої групи і працівник цього відділення проявила до мене особливу увагу для вирішення моїх питань. Дуже дуже дякую.
Підтримка àбанку 28 мая 2025, 12:46
Ваші слова є найкращим підтвердженням того, що ми рухаємося у правильному напрямку, надаючи якісні послуги та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Дякуємо за високу оцінку 💚😍
Alexey Samilchyk 27 мая 2025, 18:31
Отделение по адресу: Чернигов, пр-т Мира, 35
Хочу выразить благодарность менеджеру Элонe из отделения А-Банка в Чернигове. Обратился в отделение с вопросом, который я не понимал как решить я закрыл карту по ошибке на которую получал выплаты, и был приятно удивлена профессионализмом и вниманием к клиенту. Элона внимательно выслушала, всё четко объяснила и помогла оперативно решить мой вопрос. Очень приятно, когда чувствуешь, что твои проблемы действительно важны для сотрудников банка. Спасибо за качественное обслуживание и доброжелательное отношение!
Рекомендую это отделение и особенно менеджера Элонy всем, кто ценит профессионализм и человеческий подход.
Підтримка àбанку 27 мая 2025, 18:42
Щиро дякуємо за вашу високу оцінку нашої роботи! Нам приємно чути, що ви залишились задоволені якістю обслуговування у наших відділеннях. Ми прагнемо до того, щоб кожен клієнт почувався комфортно та отримував кваліфіковану допомогу. 💚🤗
gorobezus 26 мая 2025, 8:31
Пользую карту АТБ. На текущих выходных возникла сложность пополнения через терминалы расположенные в магазинах АТБ. В трех магазинах терминал отказывался опознавать карту через бесконтактный считыватель, карта исправна, на кассе срабатывает. С третьего захода плюнул, пополнил по номеру карты. Содрало 5%. Если к тому моменту когда я следующий раз приду пополнять ничего не изменится — закрою счет. Зачем мне карта где для 1% экономии надо заплатить 5%.
Підтримка àбанку 26 мая 2025, 16:42

Дякуємо за відповідь і за те, що поділилися інформацією.

Хочемо зазначити, що в терміналах City24 доступно два варіанти поповнення. Якщо обрати емблему «àбанк», операція проходить без комісії. Якщо ж натиснути «Поповнення картки будь-якого банку», буде застосована комісія, і її розмір відображається на екрані до підтвердження операції.

Зі свого боку ми передали інформацію нашим партнерам для більш детального розгляду ситуації з NFC та її подальшого вирішення.

Також хочемо поділитися новиною: у магазинах АТБ запускається сервіс поповнення карток готівкою на касі. Мінімальна сума поповнення — 200 грн, максимальна — 5000 грн на добу.
Комісія за поповнення картки «АТБ» — відсутня, для інших карток — 1,5% від суми поповнення.
Поки що послуга доступна лише в окремих магазинах міста Дніпро, але ми вже працюємо над її розширенням. Сподіваємося, що новий сервіс буде для Вас зручним.
Наталья Чиджавадзе 25 мая 2025, 13:58
Цікави та корисні пропозиції для звичайного користувача, бонуси, швидко реагує на дзвінки. Я відчуваю, що банк зацікавлений во мне, та з повагою до моїх потреб. Рекомендую!!!
Підтримка àбанку 25 мая 2025, 14:29
Ваша підтримка — найкраща мотивація! Дякуємо 💚
Aleks0473 24 мая 2025, 18:44
Швидко та якісно, отримав консультацію у вайбері. Дякую за увагу та швидкість вашої праці.
Підтримка àбанку 24 мая 2025, 19:46
Дякуємо, що поділились своїми враженнями від обслуговування. Будемо раді допомогти Вам знов 😌
Доброї ночі, мені щоб виграти грант для відкриття ФОПу, потрібно мати закриті картки, за для гарної статистики, (вайбер) спочатку Ірина, потім Святослав, хлопчина ти НАЙКРАЩИЙ!!! Зумів відновити доступ, підсказати всі нюанси, і допоміг закрити рахунки, та підсказав всі приколяси для відкриття рахунків фопа. Відгук позитивний
абанк
Добрий день! Нам дуже приємно знати, що ми змогли допомогти вам. Бажаємо успіху у відкритті ФОПу та отриманні гранту! Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Марина Турпак 22 мая 2025, 13:00
Вирішила вперше скористатись можливістю купівлі товару в Епіцентрі з переведенням покупки в розстрочку по карті Вигода. Для цього підготувалась, перевірила наявність доступного ліміту на картці, прочитала інструкцію в додатку по переводу покупки в розстрочку, навіть передзвонила в контакт центр, щоб уточнити щодо наявності необхідного ліміту. Перший негатив відбувся на касі, коли я сплачувала покупку але транзакція була відмінена через необхідність проведення відеоверифікації, це вже вкрай неприємна ситуація, т.я. на касі за мною велика черга детально чула мої персональні дані та суму транзакції. Але найбільший «сюрприз» чекав на мене після здійснення оплати, а саме, при спробі перевести покупку в розстрочку виявилось, що ліміт зник. Ця ситуація сталась зі мною сьогодні, 22.05.25 в 12:20, зараз оформлюю повернення товару, втрачаю час та бажання будь коли в подальшому мати щось спільне з А-банком. Це жахливий сервіс і вкрай не приємний досвід.
Підтримка àбанку 22 мая 2025, 19:20
Добрий день! Дякуємо за прийнятий дзвінок!

Розуміємо що додаткове підтвердження операції може спричинити деякі незручності. Ми завжди намагаємось зробити наш сервіс максимально камфорним та зручним для користування. У цьому випадку додаткове підтвердження створено лише для того, щоб зберегти Ваші кошти в безпеці, якщо Ваша картка або Ваш фінансовий номер телефону будуть втрачені (вкрадені).

Проте, питання стосовно зменшення ліміту на послугу кредиту Розстрочка Вигода вже перебуває в роботі фахівців банку та ми зв'яжемось з Вами по вирішенню.
Mykola Korolenko 22 мая 2025, 4:03
Трапилась зі мною така історія. Користувався карткою не часто, але користувався ніяких кредитів чисто переводи з картки на картку.
Відправляє мені ФОП на картку 24000грн і зразу же пише картка заблокована. Починаю зʼясовувати, начебто на мою картку у 24 році були скарги з шахрайства, а я у перше за це чую.
Я у банк, кажу покажіть мені що то за скарги, кит написав, як з ними вирішити питання кажуть це конфедеційно.
Тобто у банка немає ніяких підтверджень що було якесь шахрайство, ніякого кримінального, виконавчого або взагалі якогось провадження, вони тупо заморозили кошти і кажуть або поверніть кошти невідомо кому, або вони так і будуть заморожені.
Я кажу давайте розривати договір, я не хочу бути клієнтом вашого банку через незрозуміле обслуговування. Мені кажуть що я не можу розірвати через нібито скарги на шахрайські дії, які ми не можемо, або не хочемо вам показувати якесь підтвердження цих дій.
А банк просто краде кошти!!!
абанк

Під час відкриття рахунку в Банку, у Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг Ви підтверджуєте ознайомлення та згоду з правилами Банку.

У разі надходження скарг Банк має право тимчасово обмежити користування карткою до завершення перевірки. За результатом розгляду, Клієнту може бути запропоновано повернення коштів заявнику.

Питання знаходиться в роботі. З Вами зв'яжуться наші співробітники для більш детальної консультації щодо Вашого питання.
Olenailchenko 20 мая 2025, 11:12
Як би раніше прочитала відгуки то б і не оформлювала ніколи в житті кредитну картку. Досвід використання 13 дні, і на 13 день ліміт зробили 540 грн., аби небуло заборгованості по картці то мабуть встановились 0. Так собі сервіс. Навіщо взагалі було погоджуватись та видавати кредит. Запит кредитної історії банк робив, вся зп офіційна. Гроші що витрачала за цей період використання, майже одразу погашала. Дяку за досвід. Більше не користуюсь
Підтримка àбанку 20 мая 2025, 13:35

Рішення щодо ліміту кредитування по кожному продукту Банку приймається індивідуально для кожного клієнта з урахуванням багатьох факторів: кредитного навантаження, кредитної історії, рівня доходу, наявності депозитних рахунків тощо.

Ліміт кредитування постійно переглядається та може змінюватися з часом. Також, Ви можете подати заявку в налаштуваннях картки, після якої банк зможе надати відповідь протягом 5 хв. Впевнені, що нам вдасться змінити Вашу думку
KostyukIG 19 мая 2025, 17:18
Дуже вдячна за оперативну і якісну допомогу менеджеру з підтримки Назару. В мене по карті шахраї інтернет-послуг намагалися списати 2000 грн. Назар дуже швидко відреагував на мою заявку, максимально якісно перевірив звідки, як і хто намагався списати кошти. Запропонував мені декілька варіантів вирішення проблеми. Швидко, чітко, коректно. Моя проблема була вирішена за лічені хвилини плюс я отримала ввічливе уважне спілкування, що надало мені позитивного настрою після нервування з шахраями.
Підтримка àбанку 19 мая 2025, 17:27
Щиро дякуємо за теплі слова на адресу нашого співробітника. Ми завжди готові допомогти нашим клієнтам!

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке