Курс валют в абанке
Величезна подяка
Найкращий банк
!!!
Банк діє згідно Умов та Правил, а саме п. 5.4. Банк має право вимагати дострокового виконання Боргових зобов'язань в цілому або в певній Банком частці у разі невиконання Клієнтом та / або Довіреною особою Клієнта зобов'язань за Договором. З даним пункотом, Ви можете ознайомитись за посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-341/?lang=uk
При відкритті картки, Ви підписували Анкету клієнта в якій зазначено, що Ви ознайомлені та згодні з Умовами та Правилами Банку.
Стосовно Ваших звернень до Служби підтримки, ми обов'язково перевіримо їх на коректність консультації.
Один касир і можете не отримати замовлені гроші
У вказаному відділенні каса працює за графіком 09:00 — 18:00, перерва 13:00 — 14:00, дана інформація зазначена у застосунку ABank24, на нашому сайті a-bank.com.ua, а також у самому відділені.
Нам дуже шкода, що Ви відчули незручності у даній ситуації. Будемо чекати на Вас у відділені, в робочий час.
Жахлива робота Касира
Ми з великою повагою ставимося до наших Клієнтів, потенційних клієнтів та клієнтів інших банків, які приходять до нас для обслуговування. Ми перевірили Ваш сигнал за додатковими деталями, які обговорили з Вами в телефонному режимі.
Ви маєте змогу зняти кошти з рахунку в розмірі доступного залишку валюти в касі. На жаль, при зверненні до відділення не було в наявності потрібних для видачі коштів. Ми сподіваємося, що дана ситуація не вплине на нашу співпрацю і ми матимемо змогу задовольнити Вашу потребу.
Хорошее приложение и отличная работа сотрудников
как часы, и достаточно часто обновляются, расширяя свой функционал.
Считаю, что приложение АBank24 конкурентно с Приват24 и Монобанком.
Также понравилась ко-брендовая карта АТБ с возможностью не только
покупать товары со скидкой, конечно при её наличии, но при этом ещё
и кешбэк А-банк не забывает начислять…
Печально, что вэб-версия АBank24 уже не поддеживается,
но и мобильного приложения для работы вполне достаточно.
Желаю дальнейших успехов команде А-банка, в том числе
и разработчикам мобильного приложения.
Банк супер
Банк супер
Дякуємо, дуже раді, що Ви обрали нас.💚
Необоснованный долг перед банком
Ми перевіримо інформацію, після Вам зателефонує наш фахівець і надасть інформацію про заборгованість.
Не разблокировали карту.
Ми перевірили інформацію за Вашим питанням, наші фахівці зв'язалися з Вами та повідомили про прийняте рішення по розблокування рахунків та подальшому обслуговуванню.
Оперативна допомога!)
Дякуємо за Ваш вибір, дуже раді, що Ви з нами.😊
А-банк предотвратил мошеннические списания
Дякуємо за відгук та Ваш вибір, дуже раді, що Ви з нами.💚
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Чудовий сервіс!
29-го січня звернувся за допомогою до Чат-Онлайну і всього за 10 хвилин мені допомогли відкрити карту! І ось вже майже 2 місяці я успішно користуюся карткою і отримую знижки, а також кешбек.
Дякую за оперативну допомогу, як завжди на висоті!
Дуже сподобався сервіс Підписок.
Дякую А-Банку за таку чудову функцію, адже Ви допомогли зберігти мені кошти.
Сервис банка на высшем уровне!!!
Банк перестав давати кредити
Рішення стосовно ліміту кредитування приймається індивідуально для кожного Клієнта, виходячи з багатьох факторів — це кредитне навантаження, кредитна історія, рівень доходу, наявність депозитних рахунків тощо. Кредитний ліміт постійно переглядається та може бути збільшений з часом.
Будемо раді розглянути питання, більш детально, просимо надати нам відповідь в особистому повідомленні.
Решение моей проблемы
-качество обслуживание как напрямую, так и онлайн (вежливость, скорость принятия решения по моему вопросу)
-условия обслуживания банковской карты (т.е тарифы на разные услуги (а именно комисси, в отличии от других банков)
Сегодня мой друг зарегистрировался по моей ссылке для открытия карты А-БАНКА, но не он и не я не получили призовой кешбэк.После обращения по телефону моя проблема была решена в течении 25 мин.
После попытки получить мои банковские данные путем мошенничества через один известный мессенджер, работник банка по мониторингу обслуживания клиентов буквально тут же отредактировал на мою заявку
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка
Чому ваші сотрудники маніпулюють повітряною тривогою ???
Ми турбуємось про безпеку наших Співробітників та Клієнтів, тому під час повітряної тривоги відділення Банку зачиняється, оскільки залишатися в не захищеному приміщенні небезпечно.
З приводу описаної Вами ситуації, будемо раді розібратися більш детально, просимо Вас надати відповідь в особистих повідомленнях.
Сервіси банку не відповідають дійсності.
без моего ведома заблокировали зарплатную карту
Щодо Ваших звернень до підтримки, ми обов'язково перевіримо їх на коректність консультації. Перепрошуємо, якщо дана ситуація спричинила незручності.